Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Falusi CSOK és babaváró hitel együttesen igényelhető?

2019.09.04.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 09:46

Az utóbbi években egyre több támogatáshoz juthatnak a családosok, hála a Családvédelmi Akciótervnek. Számos kedvezményt vehetnek igénybe, amik közül kiemelkedik a falusi CSOK és a babaváró hitel, mint a legutóbbi idők slágerei.

Falusi CSOK és babaváró hitel együttesen igényelhető?

Természetes, hogy mindenki a lehető legjobbra törekszik, így felmerült a kérdés, hogy igényelhető-e együtt a falusi CSOK és a babaváró hitel. Nos, aki ezt szeretné elérni, annak van egy remek hírünk: igen! Vannak azonban lényeges tudnivalók, amik mellett nem szabad elmenni. Így mi is megemlítjük őket. A falusi CSOK és a babaváró hitel együttesen is felvehető. Viszont míg a CSOK már meglévő gyermek után is igénybe vehető, addig a babaváró hitel csak a szerződés megkötése után 5 éven belül tervezett gyermekre igényelhető. Ingatlancéltól függetlenül, szabad felhasználásra, hitelkiváltásra, vagy akár befektetésre is. Fontos ezt figyelembe venni, hiszen nem mindegy, hogy a babaváró hitel a harmadik gyermek születése után teljes egészében támogatássá alakul-e, vagy az egészet vissza kell fizetni a kamataival egyetemben.

Ha az a terved, hogy a gyermekeidet vidéken, a természet közelségében neveled fel, és közben elsajátítod a gazdálkodás összes fortélyát, akkor a falusi CSOK-ot Neked találták ki. Hiszen használt lakás, tanya, vagy birtokközpont vásárlására és korszerűsítésére, vagy bővítésére veheted igénybe 2022. június 30.-ig. Ezzel elérheted a célodat, mi több, a falusi CSOK és a babaváró hitel segítségével akár ennél többet is. Hiszen a kettőt együtt már jóval többre is költheted, mint egy ingatlanvásárlás! A babaváró hitel felhasználhatósága ugyanis nem korlátozott, vagyis bármire fordíthatod, így a gazdaságod gépesítésére, az állattenyésztéshez szükséges felszerelésekre, takarmányra, vagy akár az állatokra is! További részleteket itt találsz, ehhez kattints ide.

Felkeltettük az érdeklődésedet a falusi CSOK és a babaváró hitel együttes felvétele iránt? Nézd át oldalunkon az ehhez kapcsolódó írásokat, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén! Partnerünk személyi kölcsön, lakáshitel és hitelkártya ajánlatait is érdemes megtekintened, nézd meg most, kattints ide.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

Mit tudunk az Erste személyi kölcsönéről?

2020.11.05.

Az Erste személyi kölcsöne egy szokványos hitelkonstrukció abból a szempontból, hogy tetszőleges célra használható fel, viszonylag gyorsan, kezes nélkül és kedvező feltételekkel igényelhető, a törlesztőrészlete a futamidő végéig fix, az igényléséhez pedig nem szükséges fedezetet biztosítani.

Tovább olvasom
Babaváró hitel gyermek nélkül lehetséges?

Babaváró hitel gyermek nélkül lehetséges?

2019.12.19.

A babaváró hitel népszerűsége a banki jelentések alapján kezd alábbhagyni, hiszen – ahogy a média állítja – azok, akik jogosultak voltak rá, már igényelték. Mi szembe mennénk ezzel az állítással, hiszen sok házaspár lehet még, akik jogosultak, csupán nem kaptak megfelelő tájékoztatást. Rengeteg ifjú pár akad, akik még csupán ketten vannak, de tervezik a család bővítését; ez a cikk nekik szól, hiszen a babaváró hitel gyermek nélkül is lehetséges igényelni.

Tovább olvasom
Babaváró hitel igényléséhez szükséges, hogy legyen gyermekem?

Babaváró hitel igényléséhez szükséges, hogy legyen gyermekem?

2020.10.14.

A babaváró hitelhez – már a nevéből adódóan is – szorosan kapcsolódik a gyermekvállalás kérdése, azonban ez nem jelenti azt, hogy már meg is kell lennie, éppen ellenkezőleg!

Tovább olvasom
Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

Pár kattintással akár 10 millió forint hitelt is felvehetsz!

2020.03.16.

Igen, jól olvastad, 10.000.000 forintot mindössze pár kattintással igényelhetsz, és ha megfelelsz a feltételeknek, akkor igen rövid időn belül meg is kaphatod! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával