Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

2018.02.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 20:18

Autóvásárláson töröd a fejed? Ha a vételárat nem tudod egy összegben kifizetni, szükséged lesz hitelre, hiszen többnyire mindenki így vásárol gépkocsit. Ha ez lesz az első autóvásárlásod, vagy a legutóbbi már elég régen volt, érdemes utánanézned, hogy mik az aktuális lehetőségeid autóhitel terén!

Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

Többféle autóhitel közül választhatsz, amiket különböző kamatokkal és költségekkel kínálnak a bankok. Fontos, hogy összehasonlítsd a rendelkezésedre álló összes lehetőséget! Autóhitelt gyakorlatilag bármelyik pénzintézetnél találhatsz, sőt, ha az autódat egy kereskedésben vásárolod meg, akkor többnyire a vállalkozás is ajánl különböző autóhitelezési lehetőségeket. Lényeges, hogy az autóhitel minden esetben fedezet bevonását igényli, ami a megvásárolt gépkocsi lesz. Előnye, hogy kevesebb lesz a törlesztőrészleted, mintha egy másik hitelterméket választanál, és alacsonyabbak a hiteldíjak is, ráadásul önerőre se lesz szükséged. Van viszont hátránya is: az autó ez esetben – a hitel futamideje alatt – a bank tulajdona lesz, így nem adhatod el bármikor, és ha nem tudod tartani a befizetési határidőket, akkor el is veszítheted!

Van azonban egy másik lehetőséged is, ez pedig a fedezet nélküli személyi kölcsön. Ennek némileg magasabb ugyan a törlesztőrészlete és a díja, emellett ha magasabb hitelösszeget vennél fel, akkor biztosítanod kell önerőt is. Viszont az autó a Te tulajdonod lesz, mivel nem vonhatják be fedezetnek, tehát bármikor eladhatod, ráadásul, ha magasabb összeget veszel fel, mint a vételár, akkor további pénz áll majd a rendelkezésedre, amit szabadon felhasználhatsz bármire!

Mielőtt döntesz, mindenképp tájékozódj az aktuálisan elérhető lehetőségekről és akciókról, hiszen rengeteget spórolhatsz, ha a megfelelő hitelterméket választod. Oldalunk segítségével könnyedén összehasonlíthatod a legjobb ajánlatokat, így egyszerűen megtalálhatod azt az autóhitelt, amivel valóra válthatod álmodat! Ha kérdésed lenne, keress meg bennünket elérhetőségeinken, és szívesen adunk tanácsot a hiteltermékekkel kapcsolatban, akár komplett autóhitelben is tudunk segítséget nyújtani részedre.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mutatjuk a legkedvezőbb hiteleket!

Mutatjuk a legkedvezőbb hiteleket!

2019.04.05.

Mindenki a kedvező lehetőségeket keresi, és ezt maximálisan meg tudjuk érteni, hiszen mi is! Ha Te is csak a legjobbal éred be, akkor jó helyen jársz: megmutatjuk neked a legkedvezőbb hiteleket!

Tovább olvasom
A babaváró hitel röviden összefoglalva

A babaváró hitel röviden összefoglalva

2019.06.20.

Újabbnál újabb módokat láthatunk, amelyeket a kormány mutat be, hiszen tény, ami tény: fogy a magyar. A CSOK különféle módozatai után a legfrissebb fejlemény a babaváró hitel, ami július 1.-től vehető igénybe. Ha gyermeket tervezel a közeljövőben, akkor te is érintett vagy, érdemes hát elolvasnod az alábbi írásunkat!

Tovább olvasom
Akolcson, mit nyújthat neked?

Akolcson, mit nyújthat neked?

2017.12.15.

Akolcson.hu ahol a legjobb ajánlatok kezdődnek, több bank termékeit mutatjuk meg számodra, ezért kedvedre tudsz válogatni az ajánlatok között és 1 perc alatt online le is tudod adni az ígénylésedet.

Tovább olvasom
Mi a különbség az aktív és a passzív KHR között?

Mi a különbség az aktív és a passzív KHR között?

2018.09.12.

A KHR, más néven a Központi Hitelinformációs Rendszer egy adatbázis, amiben minden hitelfelvevő szerződései szerepelnek, és szétválasztja a rendben törlesztett és a problémás hiteleket. A KHR minden hitelszerződést, fizetési késedelmet, mulasztást, csalást, visszaélést nyilván tart.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával