Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

2020.10.22.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:56

A Provident kölcsönei között felbukkant egy új, amely megdöbbentően jó kondíciókkal érhető el, ráadásul a THM a futamidő végéig fix marad, azaz nem csak a kormány által megszabott időszakban – azaz 2020. december 31.-ig – alacsony, hanem utána is!

A Provident új kölcsönénél végig fix a THM a futamidő alatt

Provident kölcsönének jellemzői

Provident kölcsöne gyakorlatilag egy új típusú személyi kölcsön, vagyis szabad felhasználású, fedezet nélküli konstrukció, amely egyszerűen és gyorsan igényelhető. Tipikusan a Providentre jellemző tulajdonsága a viszonylag rövid futamidő és az alacsony kölcsönösszeg, ami mindössze 15 hónapot és maximum 600.000 forintot jelent. Az igazán érdekes viszont a THM, ami az új Provident kölcsönnél mindössze 5,6%, ami jelenleg a legalacsonyabb THM érték a magyar pénzpiacon!

A futamidő végéig ennyi

A kormány által december végéig garantált 5,75%-os kamat tehát minimálisan ugyan, de még ennél is magasabb, és ez csupán a kamat, míg a Provident kölcsönének esetében az 5,6% a THM érték, ami tartalmazza a kamatot és az egyéb költségeket is. Ez pedig nem csak az év végéig, de azon túl is érvényes, tehát a Provident kölcsöne gyakorlatilag bármilyen felvételi időponttól számítva maximum 15 hónapig ugyanezzel a THM értékkel működik..

Miért csak ennyi a kölcsönösszeg, és miért ilyen rövid a futamidő?

A Providentre jellemző a rövid futamidő és a viszonylag alacsony kölcsönösszeg, hiszen alapvetően nem egy kereskedelmi bankról van szó. Azoknak, akik megelégszenek ennyivel, és viszonylag rövid időn belül szeretnének megszabadulni az adósságuktól, tökéletes megoldást nyújt az új Provident kölcsön.

Egyéb jellemzők

Fontos még, hogy az új Provident kölcsönt heti, illetve havi rendszerességgel is lehet törleszteni, ami az igénylés előtt választható ki, illetve érdemes azt is tudni, hogy az Otthoni Szolgáltatás, valamint az Előrelátó Csomag ingyenesek ezen új hitelkonstrukció esetében.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az új Provident kölcsön, hasonlítsd össze oldalunk segítségével a bankok más ajánlataival, majd indítsd el a hitel igénylési folyamatát online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

1 óra alatt folyósítás, létezik?

1 óra alatt folyósítás, létezik?

2018.10.28.

A MiniKölcsön tökéletes választás, ugyanis online igényelhető és rövid a futamideje, emellett akár már 1 óra alatt hozzájuthatsz, tehát a címben feltett kérdésre a válasz egy határozott igen!

Tovább olvasom
Év végéig kedvezményes a személyi kölcsön – ez mit jelent?

Év végéig kedvezményes a személyi kölcsön – ez mit jelent?

2020.05.19.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Most különösen érdemes, hiszen év végéig kedvezményes THM értékkel veheted igénybe bármelyik banknál, ám jó, ha tudod, hogy ez a kedvezmény ténylegesen csak az év végéig vehető igénybe, és az alacsony THM is csak addig marad annyi, amennyi, vagyis 5,9%, utána visszaáll a korábban meghatározott értékre.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön Erste – a termék jellemzőiről

Személyi kölcsön Erste – a termék jellemzőiről

2019.03.07.

Személyi kölcsönt számos bank kínál az ügyfeleinek, de nem mindegyik ugyanazokkal a feltételekkel. Mivel több pénzintézet termékeiről írtunk már, így most a személyi kölcsön Erste Banknál felvehető változatát tekintjük át alaposabban.

Tovább olvasom
10 kérdés hitelfelvétel előtt

10 kérdés hitelfelvétel előtt

2019.02.09.

10 kérdés hitelfelvétel előtt, amit már nagyon sokan feltettek a részünkre, ezért most úgy gondoltuk összeszedjük és megválaszoljuk őket egy bejegyzésben.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával