Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A koronavírus-karantén alatt intézd így a banki ügyeidet!

2020.04.20.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:37

Manapság, a járvány idején mindenhol fertőzésveszélynek vagyunk kitéve, elég csak a tömegközlekedésre gondolni, de a banki ügyintézésnél is hasonló a helyzet. Annak érdekében, hogy csökkenjen a kockázat, számos intézkedést hoztak meg az utóbbi időben. Persze vannak egyéb, eddig is használatos lehetőségek is, amelyekre most sokkal nagyobb figyelem összpontosul, mint korábban. Hiszen nem csak megkönnyítik az életünket, de jelenleg még biztonságosabbá is teszik azt.

A koronavírus-karantén alatt intézd így a banki ügyeidet!

Első helyen kell megemlítenünk a készpénzforgalom minimálisra csökkentését, vagyis amikor csak lehetőség van rá, készpénz helyett inkább bankkártyát használjunk, de a mobilfizetési megoldások is jó szolgálatot tehetnek. A készpénz ugyanis tökéletes felületet kínál a vírusoknak, mivel akár napokig is életben maradnak rajta. A banki ügyintézés például nem igényli a készpénzzel való érintkezést, ráadásul a jegybank fertőtleníti a hozzá beérkező bankjegyeket és érméket. Érdemes azonban a bankkártyát, vagy a mobiltelefonunkat is időnként fertőtleníteni. Ha mindenképpen készpénzt kell használnunk, akkor az ATM-eket érdemes használni, mert az ezekbe kerülő pénzt fertőtlenítik.

Jobb, ha minden egyéb pénzforgalmat banki átutalással, netbankon, vagy a pénzintézet mobil applikációján keresztül elintézni, de a banki ügyintézés is ugyanígy megoldható az interneten keresztül, mivel a hitelügyintézés egy része már egy ideje így zajlik. A jelzáloghitelek esetében persze jelenleg még nem ez a helyzet, de személyi kölcsönt, hitelkártyát és folyószámlahitelt ezen a módon is lehet igényelni – ez nem csupán gyors és kényelmes, de egészségügyi szempontból is biztonságosabb.

Amennyiben a jelenlegi helyzetben is szükséged van kölcsönre, otthonról is megoldható a banki ügyintézés, méghozzá teljesen online, és akár egy órán belül is. Az online igényelhető személyi kölcsönök majdnem minden pénzintézetnél elérhetőek, és az igénylést oldalunkról is elindíthatod. További előny, hogy nálunk össze is hasonlíthatod a legjobb ajánlatokat, és ehhez nincs szükség semmiféle személyes érintkezésre, ami növeli a biztonságot!

Ha kérdésed lenne az online banki ügyintézéssel kapcsolatban, keress fel bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

Gyorshitel – mumus vagy mentőöv?

2017.11.19.

A gyorshitel 2008-as válság óta igazán megosztó terméke a hazai pénzügyi piacnak. A szükséges rossz kategóriájába csúszott át, holott a bajok egy részét rossz vásárlói döntéseknek köszönhettük. A túlköltekezésnek immár vége, a saját bőrünkön kellett tanulnunk, hogy addig nyújtózzunk, amíg a takaró ér. Szerencsére, így sem kell lemondanunk a gyors segítségről, csak most már tudjuk, mire kell odafigyelni mielőtt elköteleződünk valamelyik hitelkonstrukció mellett.

Tovább olvasom
A legjobb gyorskölcsönök online!

A legjobb gyorskölcsönök online!

2020.01.03.

Ha sürgősen pénzre lenne szükséged, akkor jó, ha tudod, hogy a legjobb gyorskölcsönök online érhetőek el. Bankfióki igényléssel viszont nem tudsz ilyen hitelkonstrukcióhoz jutni. Ha ezt a cikket olvasod, akkor jó eséllyel már rákerestél erre a témára, és utána olvastál, hogy milyen lehetőségeid vannak. Mi arra teszünk kísérletet, hogy minden lehetőséggel megismertessünk, ami érdemes lehet a figyelmedre.

Tovább olvasom
Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

2018.08.07.

A Megújuló Hitel egy igazán különleges hiteltermék; tulajdonképpen egyfajta személyi kölcsön, de számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami más, mint a mezőny többi szereplői által kínált személyi kölcsön.

Tovább olvasom
3 hónapos munkaviszonnyal hol kaphatok hitelt?

3 hónapos munkaviszonnyal hol kaphatok hitelt?

2019.11.28.

Röviden: bármelyik hitelintézetnél, vagy bankban. Kicsit hosszabban viszont már előjöhetnek az apróbb döccenők, hiszen nem csak a 3 hónapos munkaviszonytól függ, hogy megkapod-e a hitelt, ez csupán az egyik alapfeltétel.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával