Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

2022.04.29.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. április 29. 08:51

A K&H Bank számlacsomagjai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, hiszen igen nagy a választék!

A K&H Bank számlacsomagjai – mutatjuk, mik a lehetőségek!

A K&H Bank számlacsomagjai minden igényt és ügyfélcsoportot lefednek, és igazodnak a felhasználói szokásokhoz is. Minden számlacsomag egy adott célra készült, annak minden szempontból megfelel, és ennek alapján a kondíciók is változatosak. Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a K&H Bank számlacsomagjait.

K&H kényelmi plusz számlacsomag online

A K&H Bank számlacsomagjainak legnépszerűbb képviselője a „K&H kényelmi plusz számlacsomag online”. A csomag egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy akár online is igényelhető, azaz bárhol és bármikor megnyitható.

Szintén lényeges, hogy az igénylés utáni első 3 hónapban a számlacsomag díjmentes, ezt követően pedig a bank segítségével a bankolási szokásoknak megfelelő számlacsomag választható, amire a K&H mobilbank alkalmazásban néhány kattintással át is lehet váltani.

K&H minimum plusz számlacsomag

A K&H minimum plusz számlacsomag kisebb a havi számlaforgalom esetén remek választás, amelynél a napi pénzügyeket kényelmesen, online is intézhetőek. Több kedvezmény mellett tartalmaz egy banki szolgáltatási csomagot is, amelynek keretein belül havonta az első 2 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 2 átutalás belföldön, forintban, K&H e-bankon, vagy K&H mobilbankon keresztül, valamint havonta az első 2 csoportos beszedési megbízás díjmentes.

Lényeges még, hogy a K&H minimum plusz számlacsomag számlavezetési díja 0 forint, és a betétikártya-szolgáltatás is ingyenes az első évben.

K&H bővített plusz számlacsomag

Közepes számlaforgalomhoz a K&H bővített plusz számlacsomag a jó választás, amely szintén online bankolást tesz lehetővé. A fentebb részletezett szolgáltatáscsomag itt is megtalálható, de különbség, hogy havonta az első 3 készpénzfelvétel belföldön, K&H ATM-ből, havonta az első 3 átutalás belföldön, forintban, K&H lakossági e-bankon keresztül, illetve havonta az első 3 csoportos beszedési megbízás ingyenes

A K&H bővített plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H kényelmi plusz számlacsomag

Szintén közepes mértékű számlaforgalomra készült a K&H kényelmi plusz számlacsomag, ami szintén használható online. A fentebb említett kedvezmény itt is megjelenik, a különbség a tranzakciók számában mutatkozik meg: itt már minden ötször végezhető el díjmentesen.

A K&H kényelmi plusz számlacsomag esetében a számlavezetési díj szintén 0 forint, a betétikártya-szolgáltatás pedig díjmentes az első évben.

K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag tartalmaz egy lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, de emellett a legtöbb számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is. A K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag esetében egyes szolgáltatások teljesen díjmentesek, ezeket a prémium számlavezetési díj tartalmazza.

K&H ifjúsági számlacsomagok

Ezek mellett a K&H Bank számlacsomagjai között megtalálható egy, kifejezetten a fiatalok igényeire szabott termékcsoport is, ami havi díjak nélkül, kedvezményes bankkártya díj mellett igényelhető.

Az ifjúsági számlacsomagok a következők:

  • a K&H ifjúsági számlacsomag 6-14 éves korig,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 14-18 éves diákoknak,
  • a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ pedig 18-26 év közötti, tanuló fiataloknak nyújt pénzügyi szolgáltatásokat.

Az első számlacsomagnál, 6-14 éves korig alapszolgáltatások érhetőek el, teljességgel szülői, vagy törvényes képviselői felügyelet mellett, a 14-18 éves kor közötti fiatalokra szabott számlacsomagnál ugyanez a helyzet, ám a szolgáltatások segítik a pénzügyi önállósodás kialakulását, míg a 18 éves kortól igényelhető számlacsomag kedvező díjazású, de csak tanulók számára érhető el.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a K&H Bank számlacsomagjai, hasonlítsd őket össze a többi bank ajánlataival is, mielőtt döntenél! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és a szerződéskötési folyamatot is elindíthatod online, mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

Hogyan válasszunk bankszámlát nyugdíjasként?

2024.03.25.

Nyugdíjasként is jó, ha van bankszámlánk. Egy bankszámla sok mindenre jó lehet. De mire használhatjuk nyugdíjasként a bankszámlánkat? Érdemes nyitni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Pénzügyi szakértőink cikke.

Tovább olvasom
Az egyszerűsített bankváltás

Az egyszerűsített bankváltás

2022.04.04.

Bankot váltani egyszerűbb, mint gondolnád, és a legutóbbi szabályozásnak köszönhetően alig van vele valamennyi tennivalód!

Tovább olvasom
5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

5 dolog, amikre figyelj diákszámla nyitásakor

2022.09.23.

Diákmunkát vállalsz és szeretnéd jól átlátni a fizetésedet? A buszbérletet is meg kell venned, hogy elérj az iskolába, de az ügyfélszolgálat messze van, így könnyebb lenne online megvenni a jegyet? Szükséged lenne egy új iskolatáskára, de a közelben sehol nem találtál egyedit, ezért a netről rendelnél valamit? Látod az összefüggést? Mindegyikhez szükséges egy bankszámla. Ha pedig a fenti élethelyzetek bármelyike stimmel rád, diákszámlára lesz szükséged. Ha nem vagy még profi a banki ügyekben, akkor segítünk és elmondjuk, mire figyelj oda diákszámla nyitásakor.

Tovább olvasom
Állandó átutalás, vagy csoportos beszedés – mikor melyiket érdemes használnunk?

Állandó átutalás, vagy csoportos beszedés – mikor melyiket érdemes használnunk?

2022.12.19.

Az állandó átutalás, vagy a csoportos beszedés képes megoldani, hogy anyagilag jobban járjunk? Van-e más lehetőség? Az alábbiakból minden kiderül!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával