Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Apple Pay: így használhatod az iPhone-odat és órádat fizetésre 2023-ban

2023.07.25.
Szerző: Mogyorós Kinga
Utoljára módosítva: 2023. július 25. 12:16

Az Apple Pay gyorsabb és egyszerűbb, mint a kártyás fizetés. Telefonos és okosórás fizetés iPhone rajongóknak. Szuperbiztonságosan. Lehetséges? Igen, lehetséges. Nagyon is lehetséges.

Apple Pay: így használhatod az iPhone-odat és órádat fizetésre 2023-ban

Mi az az Apple Pay?

Az Apple Pay egy fizetési mód. Az Apple Pay univerzális megoldás fizetéskor, helyettesíti a készpénzt és a bankkártyát is. Szuper biztonságos, szuper gyors, szuper modern, szuper megbízható. Csak egy bankkártya és egy iPhone kell hozzá. És egy regisztráció.

Az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást az Apple fejlesztette ki. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac eszközeiket használva fizessenek az érintéses fizetési terminálokon keresztül, online vásárlásoknál vagy mobiltelefonos alkalmazásokban.

Biztonságos módon tárolja a felhasználók hitel vagy bankkártya adatait az eszközbe integrált „Wallet” alkalmazásban. A fizetéshez az eszközt csak a terminálhoz kell közelíteni, és az ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel megerősíteni a tranzakciót. A kártyaadatokat nem tárolják az Apple szerverein, és nem osztják meg az eladókkal, ezáltal a fizetési folyamat teljesen biztonságos.

Széles körben elfogadják az üzletekben. Emellett online áruházakban és alkalmazásokban is használható. A használatához a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy támogatott bankkártyát az Apple Wallet alkalmazásban, majd hozzáadhatják azt az Apple Pay-hez.

Fizetés iPhone-nal és órával

Az Akölcsön szakértői szerint kevesen tudják, hogy az Apple Pay fizetési rendszere biztonságosabb, mint a bankkártyás fizetési rendszerek. Azt viszont már sokan tudják, hogy segítségével bárhol vásárolhatunk, ahol bankkártyát is elfogadnak. És vásárolhatunk az interneten is.

  • Beépített adatvédelem és biztonság.
  • Több millió weboldalon és applikációban használható.
  • Az Apple Payjel egyszerűbb az online fizetés.
  • Könnyű beállítani, még könnyebb használni.
  • Apple Watchon is.

Az Apple Pay használatához, akár órával, akár a telefonnal történő fizetéshez néhány az alábbi lépéseket kell követni:

  • hozzáadás a Wallet alkalmazáshoz: először a Wallet alkalmazásban kell hozzáadni a hitel vagy bankkártya adataidat. Ezt megteheted az Apple Pay beállításainál vagy az adott bank alkalmazásában.
  • azonosítás és aktiválás: a használatához a Face ID, Touch ID vagy a jelszavad megadásával azonosítanod kell magad az eszközön.
  • fizetés érintéses terminálon: ha fizetni szeretnél, egyszerűen közelítsd az iPhone-odat vagy az Apple Watch-odat az érintéses fizetési terminálhoz, majd használd az ujjlenyomat-olvasót vagy az arcfelismerést azonosításhoz. Az eszköz jelezni fogja, hogy sikeres volt a fizetés.
  • fizetés online és alkalmazásokban: amikor online vásárolsz, vagy alkalmazásban szeretnél fizetni, válaszd ki az Apple Pay lehetőséget a fizetési lehetőségek között. Ezután kövesd az eszköz által megadott utasításokat, és használd az azonosítást a tranzakció megerősítéséhez.

Lényeges, hogy a fenti lépések általános útmutatók, és a konkrét eszközöd típusától és beállításaitól függően lehet eltérés.

Az Apple Pay a jövő

A telefonnal vagy órával történő fizetés elképzelhetetlen lett volna néhány évtizede. A digitális fejlődés azonban olyan ugrásszerű, hogy megjósolhatatlan, hogy milyen fizetési módok alakulnak majd ki a közeljövőben.

Igen a közeljövőben. Szó sincs hosszú időről, amikor jelentős változásról beszélünk. Ma az Apple Pay a jövő. Rövid időn belül azonban újabb és újabb fejlesztések kerülnek majd az iPhone-okba.

A fejlődés pedig még egyszerűbb használatot hoz. Ma már elég egy órával elmenni vásárolni, még pénztárcára sincs szükség. Egyáltalán nincs szükség pénztárcára. Csak egy mozdulat, és a számla ki van egyenlítve. Végtelenül egyszerűen.

És nem csak maga a fizetés folyamat egyszerű. A regisztráció az Apple Pay rendszerébe is csak néhány perces művelet. Az applikáció végigvezet bennünket a folyamaton, és irány a bolt. Ennyi.

Az Apple több, mint egy márka. az Apple egy életérzés. Egy közösséghez tartozás. IPhone-osok vagyunk. Te is az vagy? Akkor elő a telefont és az órát, és mehet a regisztráció.

Összefoglalás

Az Apple Pay egy biztonságos és gyors fizetési mód, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac eszközükkel fizessenek. Az alkalmazás használatakor a felhasználók bankkártya adatait az Apple Wallet alkalmazás tárolja, és a fizetési folyamat során ezeket az adatokat nem osztják meg az eladókkal. A használatához regisztrálni kell egy támogatott bankkártyát az Apple Wallet alkalmazásban. A fizetéshez az eszközt csak a terminálhoz kell közelíteni, és az ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel megerősíteni a tranzakciót.

Az Apple Pay segítségével bárhol vásárolhatunk, ahol bankkártyát is elfogadnak, és vásárolhatunk az interneten is. A használata egyszerű, és sok weboldalon és alkalmazásban is használható. A digitális fejlődés révén a fizetési módok folyamatosan változnak. Az Apple Pay a jelenlegi technológiai fejlesztés eredménye, de a közeljövőben újabb és újabb fejlesztések várhatók.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

16,78% - 18,60%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Promóció

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 16,3%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Véghajrában a lakásfelújítási támogatás

Véghajrában a lakásfelújítási támogatás

2022.10.21.

A lakásfelújítási támogatás elérkezett a véghajrához: 2022. december 31-ig van lehetőség beadni az igényléseket, majd lezárul egy korszak.

Tovább olvasom
Milyen költségekkel jár egy lakáshitel?

Milyen költségekkel jár egy lakáshitel?

2021.06.25.

Első blikkre talán nem is hinnénk, de egy 15 millió forintos lakáshitel felvétele akár negyedmillió forint egyszeri kiadással is járhat. Persze promóciós célzattal a pénzintézetek szinte mindegyike felajánl kisebb-nagyobb kedvezményt, díjelengedést, esetlegesen utólagos visszatérítést, de nem árt, ha tudjuk, hogy a fizetendő összegek között jelentős eltérésekkel találkozhatunk. Így, ha netalántán szűkösebb anyagi forrásokkal vágsz bele egy kölcsönprojektbe, érdemes figyelembe venned, hogy milyen költségekkel jár egy lakáshitel. Nézzük meg együtt!

Tovább olvasom
Öt kérdés, öt válasz a hitelkiváltásról

Öt kérdés, öt válasz a hitelkiváltásról

2021.02.03.

A pénzintézetek szerteágazó szortimentje hűen tükrözi, hogy igen populáris és kapós manapság a hitelkiváltás, amivel sanszot kapunk arra, hogy korábban igényelt egy vagy akár több kölcsönünk paramétereit korszerűsítsük, az aktuálisabb és optimálisabb kondícióknak megfelelő státuszba hozzuk, mindezzel gazdaságilag kedvezőbb és egyszerűbb életet biztosítva önmagunknak.

Tovább olvasom
Alacsony kamatra hitelt?

Alacsony kamatra hitelt?

2018.01.24.

Alacsony kamatra, akkor lehet hitelt felvenni, ha a bank által előírt feltételeket teljesítjük. Mindenki a legjobb megoldásokat keresi mindenre, így van ez a hitelfelvételnél is. A hitel alacsony kamatra csak úgy lehetséges, ha alacsony a kamatláb is. Hogy ez mit jelent?

Tovább olvasom