Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Apple Pay: így használhatod az iPhone-odat és órádat fizetésre 2023-ban

2023.07.25.
Szerző: Mogyorós Kinga
Utoljára módosítva: 2023. július 25. 12:16

Az Apple Pay gyorsabb és egyszerűbb, mint a kártyás fizetés. Telefonos és okosórás fizetés iPhone rajongóknak. Szuperbiztonságosan. Lehetséges? Igen, lehetséges. Nagyon is lehetséges.

Apple Pay: így használhatod az iPhone-odat és órádat fizetésre 2023-ban

Mi az az Apple Pay?

Az Apple Pay egy fizetési mód. Az Apple Pay univerzális megoldás fizetéskor, helyettesíti a készpénzt és a bankkártyát is. Szuper biztonságos, szuper gyors, szuper modern, szuper megbízható. Csak egy bankkártya és egy iPhone kell hozzá. És egy regisztráció.

Az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást az Apple fejlesztette ki. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac eszközeiket használva fizessenek az érintéses fizetési terminálokon keresztül, online vásárlásoknál vagy mobiltelefonos alkalmazásokban.

Biztonságos módon tárolja a felhasználók hitel vagy bankkártya adatait az eszközbe integrált „Wallet” alkalmazásban. A fizetéshez az eszközt csak a terminálhoz kell közelíteni, és az ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel megerősíteni a tranzakciót. A kártyaadatokat nem tárolják az Apple szerverein, és nem osztják meg az eladókkal, ezáltal a fizetési folyamat teljesen biztonságos.

Széles körben elfogadják az üzletekben. Emellett online áruházakban és alkalmazásokban is használható. A használatához a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy támogatott bankkártyát az Apple Wallet alkalmazásban, majd hozzáadhatják azt az Apple Pay-hez.

Fizetés iPhone-nal és órával

Az Akölcsön szakértői szerint kevesen tudják, hogy az Apple Pay fizetési rendszere biztonságosabb, mint a bankkártyás fizetési rendszerek. Azt viszont már sokan tudják, hogy segítségével bárhol vásárolhatunk, ahol bankkártyát is elfogadnak. És vásárolhatunk az interneten is.

  • Beépített adatvédelem és biztonság.
  • Több millió weboldalon és applikációban használható.
  • Az Apple Payjel egyszerűbb az online fizetés.
  • Könnyű beállítani, még könnyebb használni.
  • Apple Watchon is.

Az Apple Pay használatához, akár órával, akár a telefonnal történő fizetéshez néhány az alábbi lépéseket kell követni:

  • hozzáadás a Wallet alkalmazáshoz: először a Wallet alkalmazásban kell hozzáadni a hitel vagy bankkártya adataidat. Ezt megteheted az Apple Pay beállításainál vagy az adott bank alkalmazásában.
  • azonosítás és aktiválás: a használatához a Face ID, Touch ID vagy a jelszavad megadásával azonosítanod kell magad az eszközön.
  • fizetés érintéses terminálon: ha fizetni szeretnél, egyszerűen közelítsd az iPhone-odat vagy az Apple Watch-odat az érintéses fizetési terminálhoz, majd használd az ujjlenyomat-olvasót vagy az arcfelismerést azonosításhoz. Az eszköz jelezni fogja, hogy sikeres volt a fizetés.
  • fizetés online és alkalmazásokban: amikor online vásárolsz, vagy alkalmazásban szeretnél fizetni, válaszd ki az Apple Pay lehetőséget a fizetési lehetőségek között. Ezután kövesd az eszköz által megadott utasításokat, és használd az azonosítást a tranzakció megerősítéséhez.

Lényeges, hogy a fenti lépések általános útmutatók, és a konkrét eszközöd típusától és beállításaitól függően lehet eltérés.

Az Apple Pay a jövő

A telefonnal vagy órával történő fizetés elképzelhetetlen lett volna néhány évtizede. A digitális fejlődés azonban olyan ugrásszerű, hogy megjósolhatatlan, hogy milyen fizetési módok alakulnak majd ki a közeljövőben.

Igen a közeljövőben. Szó sincs hosszú időről, amikor jelentős változásról beszélünk. Ma az Apple Pay a jövő. Rövid időn belül azonban újabb és újabb fejlesztések kerülnek majd az iPhone-okba.

A fejlődés pedig még egyszerűbb használatot hoz. Ma már elég egy órával elmenni vásárolni, még pénztárcára sincs szükség. Egyáltalán nincs szükség pénztárcára. Csak egy mozdulat, és a számla ki van egyenlítve. Végtelenül egyszerűen.

És nem csak maga a fizetés folyamat egyszerű. A regisztráció az Apple Pay rendszerébe is csak néhány perces művelet. Az applikáció végigvezet bennünket a folyamaton, és irány a bolt. Ennyi.

Az Apple több, mint egy márka. az Apple egy életérzés. Egy közösséghez tartozás. IPhone-osok vagyunk. Te is az vagy? Akkor elő a telefont és az órát, és mehet a regisztráció.

Összefoglalás

Az Apple Pay egy biztonságos és gyors fizetési mód, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac eszközükkel fizessenek. Az alkalmazás használatakor a felhasználók bankkártya adatait az Apple Wallet alkalmazás tárolja, és a fizetési folyamat során ezeket az adatokat nem osztják meg az eladókkal. A használatához regisztrálni kell egy támogatott bankkártyát az Apple Wallet alkalmazásban. A fizetéshez az eszközt csak a terminálhoz kell közelíteni, és az ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel megerősíteni a tranzakciót.

Az Apple Pay segítségével bárhol vásárolhatunk, ahol bankkártyát is elfogadnak, és vásárolhatunk az interneten is. A használata egyszerű, és sok weboldalon és alkalmazásban is használható. A digitális fejlődés révén a fizetési módok folyamatosan változnak. Az Apple Pay a jelenlegi technológiai fejlesztés eredménye, de a közeljövőben újabb és újabb fejlesztések várhatók.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Érdemes-e várni jelenleg a személyi kölcsön igénylésével?

Érdemes-e várni jelenleg a személyi kölcsön igénylésével?

2022.09.02.

Személyi kölcsönt igényelni bármikor lehet, azonban a jelenlegi gazdasági helyzetben és a magas infláció mellett ez nem feltétlenül jó ötlet.

Tovább olvasom
Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.12.16.

Lakást szeretnél vásárolni, de nem áll a rendelkezésedre a teljes hitelösszeg? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen oldalunkon a legjobb lakáshitel ajánlatok egy helyen találhatóak meg!

Tovább olvasom
Mennyi hitelt vettünk fel 2019 második negyedévében?

Mennyi hitelt vettünk fel 2019 második negyedévében?

2019.10.30.

A kamatkörnyezet kedvező, ezért egyre jobban nő a kihelyezett hitelek száma. Az összeg pedig elképesztően magas. Az év közepén meghaladta a 2.024 milliárd forintot. Ez persze a kihelyezett összeg, amiben a korábban felvett hitelek még meglévő tőketartozását is bele kell számítani. Viszont azt a kérdést, hogy mennyi hitelt vettünk fel a második negyedévben, nem válaszolja meg; arra az alábbiakban kerítünk sort.

Tovább olvasom
Így kaphatsz hitelt, ha munkahelyet váltottál

Így kaphatsz hitelt, ha munkahelyet váltottál

2022.11.25.

Ha munkahelyet váltasz, az akár komoly előrelépés is lehet a karrieredben, de a hitelfelvételt meg is nehezítheti; lássuk, hogy miért és hogyan!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával