Hirdetés

Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

2021.12.20.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2021. december 20. 09:13

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! a magyar állam által díjtámogatott, rendkívül kedvező feltételekkel igényelhető forgóeszközhitel vállalkozások számára. Utánajártunk, hogy miért előnyös a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, és hogyan tudjuk azt igényelni.

Széchenyi Likviditási Hitel GO!: forgóeszközhitel kedvező feltételekkel

Széchenyi Likviditási Hitel GO! előnyei

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! egyik legnagyobb előnye, hogy nem lesz szükség ingatlanfedezetre az igényléshez. Ez a szabad felhasználású hitel 1 millió forinttól 250 millió forintig igényelhető állami kezelési költség, kezességi díj és kamattámogatással. Az ország közel 200 pontján igényelhetjük a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t, és egyszerűsített hitelbírálattal, gyorsan megkaphatjuk.

Széchenyi Likviditási Hitel GO! – számokban

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! egy szabad felhasználású forgóeszközhitel, amit felhasználhatunk a vállalkozásunk működéséhez szükséges kiadásaink fedezésére. Mivel a Széchenyi Likviditási Hitel GO! szabad felhasználású, a költéseinket nem kell számlával igazolnunk. A hitelt elkölthetjük forgóeszközök beszerzésére, és szolgáltatásokat fizethetünk ki belőle. Vehetünk belőle készleteket, költhetjük szállításra, raktározásra, csomagoltatásra, és karbantartásra is. De továbbképzést és hirdetést is fizethetünk belőle. És a Széchenyi Likviditási Hitel GO! felhasználható akár hitelkiváltásra is.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t 1 millió forinttól 250 millió forintig igényelhetjük 2 vagy 3 évre. A hitel törlesztését csak a 9 hónapos türelmi idő után kell lekezdenünk. Ez komoly segítség lehet, hogy áthidaljuk az átmeneti pénzügyi nehézségeinket. A nettó ügyleti kamata csak 0,2 százalék évente, hiszen jelentős kamat és kezelési költségtámogatással igényelhetjük. A hitel fő biztosítéka a Garantiqa Hitelgarancia Zrt lesz, és bizonyos esetekben szükség lehet magánszemély készfizető kezességvállalására is.

Hol igényelhetjük a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t?

A Széchenyi Likviditási Hitel GO!-t a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban, és a Kereskedelmi és Iparkamarák területi irodáiban igényelhetünk. Az ott dolgozó munkatársak segítenek nekünk az igénylőlap kitöltésében, és elmondják azt is, hogy milyen dokumentumok kellenek, majd az igénylőlapot a kitöltés után azonnal továbbítják az általunk kiválasztott bankhoz. Az igénylőlap kitöltése minden esetben díjmentes. Semmiféle jutalékot vagy díjat nem számolnak fel a regisztráló irodák a segítségért. Ráadásul az ország több, mint 200 pontján igényelhető.

Széchenyi Likviditási Hitel GO! igénylésének menete

A KAVOSZ hálózatának munkatársai a kezdetektől segítséget nyújtanak nekünk. És ahogy ezt már írtuk, ellenszolgáltatás nélkül, ingyen töltik ki az igénylőlapunkat. Nekünk csak meg kell találnunk a vállalkozásunkhoz legközelebb eső regisztráló irodát, és az iroda szakértő kollégája segítségével kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő hitelkonstrukciót. Ha ez a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, akkor már csak le kell ellenőriznünk, hogy a vállalkozásunk megfelel-e a Széchenyi Likviditási Hitel GO!-hoz elvárt alapkövetelményeknek. A hiteligénylést gyorsan és egyszerűen nyújthatjuk be. A hiteldokumentáció összeállításához is kapunk segítséget, majd a kész anyagot eljuttatják az általunk kiválasztott bankhoz. A hitelbírálatot a pénzintézet végzi, és pozitív elbírálás után megnyitják a számlánkat vagy átutalják a hitelösszeget, és kiküldik a Széchenyi Kártyánkat is.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! igénylése egyszerű és gyors folyamat, aminek a végén egy állami díjtámogatott konstrukciót használhatunk fel a vállalkozásunk fejlesztéséhez. A járványhelyzet sok vállalkozást hozott nehéz helyzetbe. A kormány úgy segíti ezeket a vállalkozásokat, hogy jelentős díjtámogatással ad nekik hitelt. Ezek a piacinál jóval kedvezőbb kamatozású konstrukciók segíthetnek a talpraállásban, és a szükséges fejlesztések végrehajtásában. Egy erős, jól működő gazdaság mindannyiunk érdeke, hiszen ezzel munkahelyeket lehet megmenteni, és a jól működő vállalkozások később adót fizetnek majd be a költségvetésbe. A gazdasági válságot túl kell élni, fejlődni kell, ehhez pedig támogatást nyújthat a Széchenyi Likviditási Hitel GO! is.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Széchenyi Hitel MAX: milyen dokumentumok kellenek az igényléshez?

Széchenyi Hitel MAX: milyen dokumentumok kellenek az igényléshez?

2022.11.11.

A Széchenyi Kártya Programban fellelhető termékek hitelügyintézése gyorsított és egyszerűsített, de a legkönnyebb dolgunk akkor lesz, ha magunk is alaposan felkészülünk az igénylésre. Ehhez a legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő dokumentumok a birtokunkban legyenek, illetve ismerjük, milyen kötelezettségek terhelnek minket. Mutatjuk, melyek ezek.

Tovább olvasom
Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

Széchenyi Kártya Program MAX: ne maradj le róla!

2022.09.20.

A Széchenyi Kártya Program MAX támogatott hiteleket takar, amelyek vállalkozások számára nyújthatnak segítséget.

Tovább olvasom
Egyéni vállalkozóként is igényelhetem az új Széchenyi hiteleket?

Egyéni vállalkozóként is igényelhetem az új Széchenyi hiteleket?

2020.07.24.

Egyéni vállalkozóként szeretnél hitelhez jutni, és a lehető legjobb konstrukciót keresed? Az új Széchenyi hitelekben gondolkodsz, de nem tudod, melyiket válaszd, és azt sem, hogy egyáltalán felveheted-e valamelyiket? Akkor érdemes lesz elolvasnod alábbi írásunkat!

Tovább olvasom
Vállalkozásom minimális forgalmat generált, milyen kölcsönt igényelhetek?

Vállalkozásom minimális forgalmat generált, milyen kölcsönt igényelhetek?

2020.07.18.

A vállalkozásod minimális forgalmat bonyolít, azaz az úgynevezett mikrovállalkozások közé tartozik, és szeretnél vállalkozói hitelt felvenni? Nem lehetetlen, hiszen nem a forgalmad mennyisége határozza meg a hitelképességedet, hanem egyéb tényezők, illetve az, hogy tudsz-e egyáltalán törleszteni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával