Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 19:58

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Hitel fedezet nélkül

Ha hitel fedezet nélkül, akkor a legnépszerűbb a személyi kölcsön, ami nem véletlen. Könnyen hozzáférhető, gyors, a kamata pedig kedvező. A fedezet az igénylésekor a munkáltatói igazolás, illetve a bankszámlakivonatok, amik alapján a bank el tudja dönteni azt, hogy az ügyfél vissza tudja-e fizetni a kölcsönt a megadott határidőig. A magasabb jövedelem többnyire jobb elbírálást is jelent, így alacsonyabb lehet a kamat és a THM is. Fedezetnélküli hitelekkel kapcsolatosan itt tudsz tájékozódni, kattints ide!

 

A folyószámlahitel szintén kedvelt fedezet nélküli hitel, hiszen hosszadalmas hitelbírálat és ügyintézés nélkül hozzáférhető. Ha abban a bankban igényeljük, ahol a folyószámlánkat vezetjük. A feltétele a rendszeres jóváírás, amit a bank a saját rendszerében tökéletesen nyomon tud követni akár évekre visszamenőleg is, így gyorsan meg tudja állapítani a hitelképességet. A hitelkeret nagysága akár a jövedelem többszöröse is lehet. A kamata pedig többnyire 20% körül alakul. Partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is érdemes megnézned, kattints ide!

 

Sokáig volt mumus a hitelkártya, de manapság ismét egyre többen választják, ha fedezet nélküli hitelt szeretnének felvenni. A kamata a legmagasabb a jelenleg forgalomban lévő hiteltermékek között, 35-40% között mozog, de okosan használva ezt az elképesztően magas számot gyakorlatilag le lehet nullázni! A feltételrendszere nagyjából megegyezik a személyi kölcsönével, vagyis szükséges hozzá a munkáltatói igazolás, bár egyes bankoknál a saját ügyfeleik esetében ez nem mindig igaz.

 

Ha fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, akkor – jelenleg – ez a három lehetőség áll előtted, Neked már csak a döntést kell meghoznod, hogy melyik legyen az. Ha kiválasztottad, akkor hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Felelős hitelfelvétel – mire figyeljünk, ha hitelt szeretnénk igényelni?

Felelős hitelfelvétel – mire figyeljünk, ha hitelt szeretnénk igényelni?

2019.10.28.

A hitelválság idején, illetve utána tanultuk meg, mit is jelent a felelős hitelfelvétel. Hiszen akkoriban sokan vállaltak a kelleténél jóval nagyobb terheket az ingatlanjuk megvásárlásához. Sokan azonban nem tanultak mások hibájából, illetve vannak, aki még csak mostanában kerülnek először abba a helyzetbe, hogy hitelt kell felvenniük. Ezért úgy döntöttünk, hogy ismét felhívjuk a figyelmet a felelős hitelfelvételre.

Tovább olvasom
Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

2019.02.01.

Az online hiteligénylés ma már egyre több pénzintézetnél elérhető. Ami miatt komoly versenyhelyzet alakult ki a bankok között azzal kapcsolatban, hogy melyikük tudja a legkedvezőbb hitelkonstrukciót a lehető legrövidebb idő alatt folyósítani az ügyfelei számára. Az első fecskék után hamar megjelent szinte minden szolgáltató ezzel a lehetőséggel, így a Cofidis is. Ha a Cofidis hitelt gyorsan szeretnéd felvenni, akkor neked is az online igénylést kell választanod, hiszen így juthatsz a pénzhez a leggyorsabban!

Tovább olvasom
CSOK 2019

CSOK 2019

2019.04.26.

Nincs év, amikor ne jelenne meg valamilyen változás az életünkben. A CSOK sokak számára fontos, és már épp kezdtük megszokni, most azonban ismét át kell néznünk a feltételeit. Ugyanis 2018 decemberében változásokat jelentettek be, vagyis a CSOK 2019 március 15. után már más kritériumok alapján vehető igénybe.

Tovább olvasom
Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

2017.12.18.

Akár 1 napon belül megvalósulhat gyorskölcsön igénylésed, természetesen ez adott pénzintézettől és konstrukciótól is függ.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával