Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hogyan igényelhető a Provident Maxi Kölcsön?

2018.08.12.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:16

Manapság már nem feltétlenül kell bemenni egy bankfiókba ahhoz, hogy hitelt igényelhessünk, elég csak felemelni a telefont, vagy fellépni a kiválasztott pénzintézet honlapjára, és online leadni a megfelelő dokumentumokat. A Provident Maxi Kölcsön rögtön háromféle lehetőséget biztosít, és mindhárom kényelmes!

Hogyan igényelhető a Provident Maxi Kölcsön?

Az első lehetőség a Provident Maxi Kölcsön igénylésére az SMS küldése: a +36-20-555-50-50-es telefonszámra kell elküldeni a HITEL szót és az igénylő nevét, majd ezután visszahívást kapunk, felveszik az adatainkat, és elindul a hiteligénylés folyamata.

A második lehetőség a telefonhívás: csak fel kell hívni a Provident telefonos ügyfélszolgálatát a +36-1-354-4090-es telefonszámon, és szóban igényelni a kölcsönt. Így a hitel igénylése előtt bővebb tájékoztatást is kaphatunk a hitel kondícióiról, és megbeszélhetjük az ügyintézővel a problémásabb pontokat.

A harmadik, egyben legegyszerűbb mód az online felületen történő igénylés, ami csak pár kattintás, illetve egy rövid űrlap kitöltése. Ez után a hitelbírálat előkészítése és a szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban, egy kiválasztott Provident hitelpontban történik.

A Provident Maxi Kölcsön remek lehetőség akkor, ha 500.000-1.000.000 forintig szeretnénk hitelt felvenni. A futamideje 30 hónap, és nem szükséges hozzá sem fedezet, sem kezes, ráadásul a feltételei sem teljesíthetetlenek, sőt, semmiben nem térnek el a többi személyi kölcsönétől, vagyis a betöltött 18. életévre, a három hónapos munkaviszonyra, az érvényes magyarországi lakcímre, és az érvényes személyazonosító okmányokra van hozzá szükség. Ha minden feltétel teljesül, akkor a Provident Maxi Kölcsön a szerződéskötést követően, 10 munkanapon belül átutalásra kerül a bankszámlánkra!

Ha Te is szeretnél személyi kölcsönt igényelni, akkor mindenképp gondolkodj el a Provident Maxi Kölcsön felvételén, de előtte hasonlítsd össze a többi elérhető hitelajánlattal, mert lehetséges, hogy találsz egy számodra megfelelőbbet! Ha pedig kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

JTM-ről bővebben

JTM-ről bővebben

2018.03.15.

A jövedelem arányos törlesztőrészlet (JTM) viszonylag új kifejezés a pénzügyi életben, a jelentése pedig „jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató”. Sokan nem ismerik még, ezért most kifejtjük, mit is kell tudni róla!

Tovább olvasom
K&H kölcsön online, otthonról!

K&H kölcsön online, otthonról!

2019.03.13.

Online eddig is lehetett hitelt igényelni, de mindig volt benne valami, ami miatt nem volt teljesen elektronikus a folyamat: papíralapú dokumentumok, szerződéskötés miatt aláírópont felkeresése, és még sorolhatnánk. 2018 novembere óta azonban a K&H kölcsöne elérhető úgy is, hogy ténylegesen nem kell kimozdulni otthonról, és minden online történik!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

2018.05.03.

A gyorskölcsön hihetetlen népszerűségre tett szert rövid idő alatt, és ez nem csoda, hiszen rengeteg előnye van: villámgyorsan hozzá lehet jutni, egyszerű a felvétele, és akár otthonról, online is igényelhető. A kínálat ma már akkora, hogy alaposan át kell gondolni, hogy melyiket választjuk!

Tovább olvasom
Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

2019.02.21.

A személyi hitel, vagy más néven személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelkonstrukció; manapság a legtöbb hitelkérelmet erre a termékre adják be az ügyfelek. Nem véletlenül, hiszen könnyedén és gyorsan hozzáférhető, a feltételei nem teljesíthetetlenek, a kamata pedig viszonylag alacsony.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával