Mitől függ a céges egészségbiztosítási csomagok díjának meghatározása?

A céges egészségbiztosítás díját több tényező határozza meg, beleértve a biztosítás típusát, a csomag tartalmát, a biztosított alkalmazottak számát, és az átlagéletkorukat. További tényezők lehetnek a munkavállalók egészségi állapota, a vállalat tevékenységi köre, és az adott csoport kockázati profilja. Általában minél több dolgozót von be a biztosításba a munkáltató, annál kedvezőbb lesz az egy főre jutó díj.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Praktikus Kölcsön

THM

10,4%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 1.000.000 Ft

Promóció

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Építési hitel, mit kell tudni róla?

Építési hitel, mit kell tudni róla?

2018.02.08.

Építési hitel felvétele nem bonyolúlt folyamat csak jól át kell gondolni, hogy mely bankot választod, mert nagyon nagy eltérések lehetnek.

Tovább olvasom
Sberbank hiteleinek jellemzői

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Tovább olvasom
Legjobb autóhitelt keresed?

Legjobb autóhitelt keresed?

2019.04.29.

Autót szeretnél vásárolni, és ehhez a legjobb autóhitelt keresed? Szinte minden pénzintézetnél találhatsz olyan hitelt, amit autóvásárlásra kínálnak, így a választék bőséges, neked csak döntened kell, hogy melyikre adod le az igénylésedet. Van azonban néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni még a hitel felvétele előtt, ugyanis ezek alapján dől el, hogy jól jársz-e a hitelügylettel.

Tovább olvasom
Mi a különbség a THM és a kamat között?

Mi a különbség a THM és a kamat között?

2018.07.02.

A válasz egyszerű: a THM – számos egyéb mellett – tartalmazza a kamatot, a kamat viszont nem tartalmaz THM-et. De félre a tréfával, a kamat a THM része, és ahhoz, hogy érthető legyen a különbség, meg kell ismerni a további összetevőit, illetve azt is, hogy mire szolgál ez a betűszó.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával