Milyen előnyei vannak a megtakarításos életbiztosításoknak?

Biztosítási fedezetet nyújtanak a biztosított halála esetén. Ez különösen fontos lehet a családfenntartás szempontjából, ha a biztosított halála esetén a családnak nem lenne más jövedelme.

Megtakarítási lehetőséget biztosítanak. A biztosított által befizetett díjakból képződött megtakarítás a szerződés lejártakor vagy a biztosított életben maradása esetén a biztosított rendelkezésére áll.

Adókedvezményeket biztosíthatnak. A megtakarítással kombinált életbiztosítások díjfizetése után bizonyos esetekben adókedvezmény igényelhető.

További kérdés kategóriák

Ajánlott hitelek

Raiffeisen Személyi Kölcsön - Aktív számlahasználat

THM

12,0% - 19,2%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

5 millió forint személyi kölcsön felvételéhez mekkora jövedelem szükséges?

5 millió forint személyi kölcsön felvételéhez mekkora jövedelem szükséges?

2019.12.13.

Sokan teszik fel nekünk a fenti kérdést, vagy egy nagyon hasonlót, ami csak az összegben különbözik. De minden esetben csak azt tudjuk válaszolni, hogy rengeteg tényezőtől függ, és ezek összességét hitelbírálatnak hívják. Bankonként eltér ráadásul, hogy milyen kritériumokat támasztanak. Emellett a JTM szabályozás, és annak pénzintézetenkénti figyelembe vétele is beleszólhat abba, hogy mekkora jövedelmet kell igazolni. 5 millió forint személyi kölcsön igénylésekor, de ezeken felül is vannak dolgok, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

2019.08.29.

Jogosan tettétek fel nekünk a fenti kérdést, mert még nem foglalkoztunk vele itt, a blogon. Nézzük tehát át együtt, hogy konkrétan mit takar a hitelbiztosítéki érték, hol használatos, és miért lényeges tisztában lenni vele!

Tovább olvasom
Kizáró okok személyi kölcsön igénylése esetén

Kizáró okok személyi kölcsön igénylése esetén

2020.11.09.

A különböző pénzintézetek számára kiadott szabályozások mellett létezik saját, belső szabályozás is, amely bankonként eltérhet, ám nagy vonalakban mindenhol ugyanazt tartalmazza. Ilyen szabályozás vonatkozik a hiteligénylésre is, azaz hogy mik a kizáró okok személyi kölcsön igénylése esetén. Mivel az elutasítás oka többnyire nem publikus, az alábbiakban összegyűjtöttük a legjellemzőbbeket.

Tovább olvasom
Jelzáloghitel kiváltásának folyamata

Jelzáloghitel kiváltásának folyamata

2020.12.04.

Jelzáloghiteled van, de nem vagy elégedett a kondícióival? Régóta fizeted, és jól láthatóan elszállt felette az idő? Akkor itt az ideje, hogy változtass a helyzeten! A jelzáloghitel kiváltásának folyamata nem bonyolult, Neked csupán annyi a teendőd, hogy megtaláld azt a hitelt, amire lecserélheted a régit!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával