Hirdetés

Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

2022.03.01.
Szerző: Horák Árpád
Utoljára módosítva: 2022. március 1. 12:46

Bankolj szabadon! Az Erste Banknál megteheted. Az Erste Bank George Számlája egy igazi kuriózum. Kiszámítható, alkalmazkodik hozzánk, és még egyedi kártyánk is lehet. Utánajártunk ennek a különlegességnek. Tudj meg mindent az Erste Bank George számlájáról!

Tudj meg mindent az Erste Bank George Számlájáról!

Erste Bank George Számla

Az Erste Bank George Számlájáról csak jókat lehet mondani. Egyedülálló, innovatív termék, ügyfélbarát megoldásokkal. Olyanokkal, amiket szeretünk. A George Számla alkalmazkodik hozzánk, alkalmazkodik a szokásainkhoz. A George Számla az elektronikus utalásaink havi összegéhez igazítja a havi csomagdíjunkat. Kiszámítható, mert a csomagon belül szabadon utalhatunk, plusz díjak és költségek nélkül. És egy igazán színes, egyedi George bankkártyánk is lehet hozzá.

Több számlát is nyithatunk ugyanazért a csomagdíjért. Forint és devizaszámlát is. A George Számlánkat akár online is, egyszerűen megnyithatjuk. Egy regisztráció, és máris mehet a számlaigénylés. A George Számlánkat kezelhetjük asztali számítógépen vagy mobiltelefonon. A számlánk csomagdíja magában foglalja a havi számlavezetési díjat mellett az elektronikus forint utalások díját is. Nem kell aggódnunk az utalás esetleges magas költsége miatt. Egy igazán csúcs szuper George bankkártyánk is lehet a számlánk mellett, és azt a csomaghoz tartozó bármely számlával, akár deviza számlával is használhatjuk.

George Számla havi díjcsomagok

Amikor az Erste Bank George Számlájáról írunk, nem mehetünk el szó nélkül (vagyis betű nélkül) a George Számla szuper havi díjcsomagjai mellett. Három díjcsomag van, amik közül választanunk sem kell, mert a csomag válasz bennünket. A számlánk havi csomagdíja ugyanis a tárgyhavi forgalmi sávok alapján kerül megállapításra. Három csomag, három sáv. Az első sáv 250 ezer forintig tart. Aztán 400 ezerig, és a harmadik csomag a 400 ezer forintos forgalom feletti csomag. Mindhárom csomag 1990 forintunkba kerül havonta. Ennyi. Még kétezer forint sincs.

A magyarországi kereskedelmi bankokhoz hasonlóan, az Erste Bank Hungary Zrt. is az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) tagintézete. Ezért az Erste Banknál vezetett bankszámlán és betétszámlán nyilvántartott megtakarítások az OBA által, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényben foglaltak szerint biztosítva van. A George Számlán tartott pénzünk tehát biztos helyen van.

Georg Számla havi kedvezményes díjcsomagok

De vissza a díjcsomagokhoz. A már említett három szuper díjcsomagot ugyanis könnyedén még szuperebbé tehetjük. A kedvezményes csomagdíj havi összege a George App-on vagy a George Weben indított átutalásaink és a csoportos beszedési megbízásaink tárgyhavi összértékétől függően havonta eltérő lesz. A havi csomagdíj, függetlenül az általunk indított elektronikus tranzakciók összegétől, 390 és 990 Ft között változik. Ehhez azonban teljesítenünk kell a kedvezményes havi csomagdíj feltételeit.

De mik ezek a feltételek? Először is érkezzen a George Számlánkra havonta minimum 100 ezer forint jóváírás egy összegben. Aztán minden bankszámlánkhoz elektronikus számlakivonat jár. Nincs papírozás. Védjük az erdőket. Nem kell annyi fát kivágni. Természetesen megadjuk az e-mail címünket is. És végül: az internetbankos tevékenységeinket a George App-al hagyjuk jóvá, nem SMS-el.

Ezekért a fix csomagdíjakért korlátlan számban kezdeményezhetünk a George Appon és a George Weben keresztül átutalást, rendszeresen átutalást belföldön forintban, és teljesíthetjük a csoportos beszedési megbízásokat mindösszesen havi 400 ezer forintos összeghatárig. 400 ezerig szabadok vagyunk. Utána már egy picit fizetnünk kell.

George Számlához George kártya

A George Számlánkhoz természetesen bankkártyát is fogunk igényelni. Miért ne tennénk, amikor a kártyás fizetés gyors, egyszerű és biztonságos? És ha már kártyát igényelünk, akkor az George kártya lesz. Egy szép, színes George kártya. Választhatunk Visat vagy Mastercardot. Amelyik szimpatikusabb. És aztán szabadon bankolhatunk az egyedi, színes bankkártyákkal. A megszokott fekvő helyett álló helyzetű bankkártyát kapunk, ami nem csak külső megjelenésében lesz más, de még az adataink is nagyobb biztonságban lesznek.

A George kártyát szuper biztonságosan használhatjuk, mert a személyes adataink, mint a kártyaszám és a név, a kártya hátoldalára kerülnek. A George kártya egy egyedi, álló kártya.

Hiszen álló helyzetben helyezzük be a kártyát a pénzjegykiadó automatába, és a boltokban, kártyás fizetéskor is így érintjük a terminál oldalához vagy tetejéhez. A George kártya alkalmazkodott ehhez. Épp ideje volt. Nem kell a szokásokat követni, ha nem az a logikus. A George kártyánkat digitalizálhatjuk is. Aztán fizethetünk a mobilunkkal vagy az okosóránkkal. Kártyánkat digitalizálhatjuk akár az Apple Payben akár az Erste MobilePayben.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Promóció

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 19,81%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Spórolj tudatosan: ellenőrizd a bankszámla-díjkimutatásodat!

Spórolj tudatosan: ellenőrizd a bankszámla-díjkimutatásodat!

2023.02.15.

Te ellenőrzöd a bankszámla-díjkimutatásodat? Ha nem, az alábbiakból megtudhatod, miért is lenne fontos, hogy rendszeresen megtedd!

Tovább olvasom
5 érv a MagNet Csillag számlacsomag mellett

5 érv a MagNet Csillag számlacsomag mellett

2023.05.03.

Amikor valaki bankszámlát szeretne nyitni, a MagNet Csillag számlacsomag jó választás lehet. Egy különleges számlacsomag egy különleges banktól. Nem mindegy, hogy milyen bakszámlát választunk magunknak. Nem mindegy, választani mégsem könnyű a sok ajánlat közül. De miért jó ez a bankszámla? Miért érdemes ezt választani? Íme, 5 érv a MagNet Csillag számlacsomag mellett.

Tovább olvasom
Olcsó bankszámlát keresel? Adunk pár tippet!

Olcsó bankszámlát keresel? Adunk pár tippet!

2021.06.08.

Olcsó bankszámlát találni nem könnyű, de nehéznek se mondanánk! Ha szeretnél spórolni a banki költségeiden, érdemes elolvasnod alábbi cikkünket!

Tovább olvasom
Harmadára csökken júliustól az alapszámlák havidíja

Harmadára csökken júliustól az alapszámlák havidíja

2023.04.11.

2023. július 1-től az alapszámlák havidíja 1000 forintra csökken a jelenlegi 3000 forintról. Ez a számlacsomag mindenki számára elérhető, és kedvező áron kínál alapszolgáltatásokat.

Tovább olvasom