MBH Bank Mobil bankfiók

Székhely: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Nyitvatartás

Hétfő:
Zárva
Kedd:
Zárva
Szerda:
10:45 – 12:45
Csütörtök:
Zárva
Péntek:
Zárva
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Szent István Tér 9, Zalaapáti, Zala, 8741

Gyakran Ismételt kérdések

Legutóbbi blogbejegyzések

5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani

A személyi kölcsön felhasználása szabad, ezért is olyan népszerű. Számos személyi kölcsön közül választhatunk, és ez a választás nem mindig könnyű. De melyik lehet a legjobb számunkra? Mi alapján válasszunk? Szakértőink segítenek: íme, 5 ok, amiért megéri az UniCredit Fix Kamat személyi kölcsönét választani.

Tovább olvasom
Júniusban indul az új otthonfelújítási program: ismerd meg a részleteket!

Lakásfelújítást tervezők, felkészülni! Indul az új otthonfelújítási program. Akár 6 millió forintot is kaphatunk kedvezményes kölcsön és vissza nem térítendő támogatás formájában. És bár önerőre is szükség lesz, a lehetőség adott. A júniusban induló program részleteit fokozatosan ismerhetjük meg. Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Tovább olvasom
Lakáshitel kisokos: Rövid vagy hosszú futamidő a jobb választás?

Az otthonvásárlás egyik legnagyobb kihívása az lehet, hogy milyen típusú lakáshitelt válasszunk. Az egyik legfontosabb döntés, amit ebben az összefüggésben kell meghoznunk, az a futamidő hossza. Rövid vagy hosszú futamidővel érdemes-e vállalni a hitelt? Melyik a megfelelő választás? Utánajártunk, és megvizsgáltuk a két lehetőség előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában. Szakértőnk cikke.

Tovább olvasom
Fizetési kérelem küldése mostantól mindenkinek lehetőség!

A fizetési kérelem egy modern és egyszerű pénzügyi megoldás. Kevesen ismerik és használják, pedig már minden banknak elérhetővé kell tennie ezt a szolgáltatást. De mi az a fizetési kérelem? Mire jó? Kinek érdemes használni? Minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával