Takarék fix jelzáloghitelek Hirdetés
2020.12.09.
Szerző: akolcson.hu

Nem csak a hitelek, de a pénzpiac más termékei is érdekelnek? Nálunk a helyed, hiszen oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, ráadásul mindenből a legjavát válogattuk össze Neked, hogy biztosan jó döntést hozhass meg!

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Jó ideje fontolgatjuk, hogy a hiteleken túl is van élet a pénzügyek terén, mégpedig igencsak szerteágazó, és mi is szeretnénk foglalkozni vele, vagy legalábbis néhány szegmensével. A lakás-takarékpénztáraknak sajnos leáldozott, mióta elvették az állami támogatást, és már csak a meglévő szerződések futnak addig, ameddig ki nem telik az idejük, így ezekkel sajnos már nem tudunk foglalkozni, de mindenképpen olyan terméket szerettünk volna a portfóliónkba, ami megéri, és nem csak nekünk, de Neked is. A befektetések kézenfekvőek, hiszen mindenki szereti biztonságban tudni, illetve fialtatni a pénzét, ám sajnos csak kevesen vannak, akik több millió forinttal rendelkeznek, és azt csupán befektetni szeretnék, míg a megtakarítások már sokkal több ügyfelünk számára lehetnek érdekesek, hiszen épp ezért volt annyira népszerű a lakástakarék is.

Itt jött képbe a biztosítás, hiszen vannak olyan formái, amelyek esetében a biztosító a lejárat időpontjában nem csak a befizetett összeget, de annak kamatait is kifizeti, havi díja van, csakúgy, mint az LTP-knek, vagyis ideális megtakarítási forma, ráadásul egyéb előnyei is vannak, hiszen alapvetően a biztonságot szolgálják, és egy jól megválasztott biztosítás komoly segítséget képes nyújtani problémák esetén.

Meglett tehát a befutó, így oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, méghozzá többfélét is: életbiztosításra, lakásbiztosításra, hitelfedezeti biztosításra, casco-ra, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra, illetve egyéb biztosításokra vonatkozó ajánlatokat is felsorakoztattunk Neked, így csupán annyi a dolgod, hogy átböngészed őket, majd kiválasztod azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek.

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Prémium400 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Berendező Kölcsön

THM

9,9%

Futamidő

80 hét

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

2021.08.17.

A részvénypiac változékony, ám úgy tűnik, hogy a biztosítási ág jelenleg a legstabilabb és legnépszerűbb – mutatjuk, mire kell figyelned, ha beszállnál!

Tovább olvasom
Hitelem biztosítása – hogyan tudom biztosítani, hogy ne örökölje más a tartozást?

Hitelem biztosítása – hogyan tudom biztosítani, hogy ne örökölje más a tartozást?

2020.03.06.

A hitelfelvétel nem csak komoly döntés, hanem komoly felelősség is. Hiszen nem csak a saját életedre van hatással, hanem a környezetedére is. Előfordulhat olyan eset is, amikor már csak a hozzátartozóidra nehezedik mázsás súllyal a hiteltartozásod; ilyen az, amikor nem csak a javaidat, de a tartozásodat is öröklik. A hitelem biztosítása tehát nem csak engem véd, hanem az örökösöket is.

Tovább olvasom
Lakásbiztosítási lehetőségek – mire terjed ki, és mire nem?

Lakásbiztosítási lehetőségek – mire terjed ki, és mire nem?

2020.02.13.

Sokan nem tudják, hogy mire igen, és mire nem terjed ki a lakásbiztosításuk, pedig fontos alaposan ismerni a lehetőségeket. Hiszen többféle kárra vonatkozhatnak, ám az alapfedezet csupán a tűz és egyéb elemi károk ellen nyújt védelmet. A lakásbiztosítási lehetőségek ennél viszont sokkal szélesebb spektrumot fednek le, hiszen a veszélyek is többfélék.

Tovább olvasom
Mikor érdemes jövedelempótló biztosítást kötni?

Mikor érdemes jövedelempótló biztosítást kötni?

2021.07.19.

A jövedelempótló biztosítás – mint a neve is mutatja – igen hasznos lehet bizonyos esetekben. Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom