fbpx
Hirdetés

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

2020.12.09.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:28

Nem csak a hitelek, de a pénzpiac más termékei is érdekelnek? Nálunk a helyed, hiszen oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, ráadásul mindenből a legjavát válogattuk össze Neked, hogy biztosan jó döntést hozhass meg!

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Jó ideje fontolgatjuk, hogy a hiteleken túl is van élet a pénzügyek terén, mégpedig igencsak szerteágazó, és mi is szeretnénk foglalkozni vele, vagy legalábbis néhány szegmensével. A lakás-takarékpénztáraknak sajnos leáldozott, mióta elvették az állami támogatást, és már csak a meglévő szerződések futnak addig, ameddig ki nem telik az idejük, így ezekkel sajnos már nem tudunk foglalkozni, de mindenképpen olyan terméket szerettünk volna a portfóliónkba, ami megéri, és nem csak nekünk, de Neked is. A befektetések kézenfekvőek, hiszen mindenki szereti biztonságban tudni, illetve fialtatni a pénzét, ám sajnos csak kevesen vannak, akik több millió forinttal rendelkeznek, és azt csupán befektetni szeretnék, míg a megtakarítások már sokkal több ügyfelünk számára lehetnek érdekesek, hiszen épp ezért volt annyira népszerű a lakástakarék is.

Itt jött képbe a biztosítás, hiszen vannak olyan formái, amelyek esetében a biztosító a lejárat időpontjában nem csak a befizetett összeget, de annak kamatait is kifizeti, havi díja van, csakúgy, mint az LTP-knek, vagyis ideális megtakarítási forma, ráadásul egyéb előnyei is vannak, hiszen alapvetően a biztonságot szolgálják, és egy jól megválasztott biztosítás komoly segítséget képes nyújtani problémák esetén.

Meglett tehát a befutó, így oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, méghozzá többfélét is: életbiztosításra, lakásbiztosításra, hitelfedezeti biztosításra, casco-ra, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra, illetve egyéb biztosításokra vonatkozó ajánlatokat is felsorakoztattunk Neked, így csupán annyi a dolgod, hogy átböngészed őket, majd kiválasztod azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

10,6%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

§

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

17,50% - 21,00%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Milyen esetekben segít a hitelfedezeti biztosítás?

Milyen esetekben segít a hitelfedezeti biztosítás?

2021.05.21.

Hitelfedezeti biztosítás kötésével számos problémát előzhetsz meg – de nem mindet! Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Síbiztosítás: minden tudnivaló egy helyen

Síbiztosítás: minden tudnivaló egy helyen

2023.01.06.

Síbiztosítást mindenképpen köss, mielőtt síelni indulnál, mivel rengeteg problémát előzhetsz meg vele, és a költségek miatt sem kell aggódnod!

Tovább olvasom
Mikor és mire fizet a casco biztosítás?

Mikor és mire fizet a casco biztosítás?

2020.03.23.

A casco megkötése ugyan nem előírás, mégis érdemes, hiszen manapság már igencsak jó feltételekkel lehet szerződni számos biztosító társaságnál. Az, hogy az adott casco mikor és mire fizet, mindig a szerződés tartalmától függ, és ez biztosítónként változik.

Tovább olvasom
Kárrendezés menete – mik a teendők?

Kárrendezés menete – mik a teendők?

2020.03.30.

A baleset nem olyasmi, ami velünk történik – mindenki így gondolkodik, de sajnos tévesen. Mindenkivel történhet akár egészen kismértékű baleset is, de sajnos a súlyos esetek sem ritkák. Elsődleges az emberi élet védelme. De azon túl természetesen az autót ért sérüléseket is orvosolni kell.

Tovább olvasom