Hirdetés

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

2020.12.09.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:28

Nem csak a hitelek, de a pénzpiac más termékei is érdekelnek? Nálunk a helyed, hiszen oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, ráadásul mindenből a legjavát válogattuk össze Neked, hogy biztosan jó döntést hozhass meg!

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Jó ideje fontolgatjuk, hogy a hiteleken túl is van élet a pénzügyek terén, mégpedig igencsak szerteágazó, és mi is szeretnénk foglalkozni vele, vagy legalábbis néhány szegmensével. A lakás-takarékpénztáraknak sajnos leáldozott, mióta elvették az állami támogatást, és már csak a meglévő szerződések futnak addig, ameddig ki nem telik az idejük, így ezekkel sajnos már nem tudunk foglalkozni, de mindenképpen olyan terméket szerettünk volna a portfóliónkba, ami megéri, és nem csak nekünk, de Neked is. A befektetések kézenfekvőek, hiszen mindenki szereti biztonságban tudni, illetve fialtatni a pénzét, ám sajnos csak kevesen vannak, akik több millió forinttal rendelkeznek, és azt csupán befektetni szeretnék, míg a megtakarítások már sokkal több ügyfelünk számára lehetnek érdekesek, hiszen épp ezért volt annyira népszerű a lakástakarék is.

Itt jött képbe a biztosítás, hiszen vannak olyan formái, amelyek esetében a biztosító a lejárat időpontjában nem csak a befizetett összeget, de annak kamatait is kifizeti, havi díja van, csakúgy, mint az LTP-knek, vagyis ideális megtakarítási forma, ráadásul egyéb előnyei is vannak, hiszen alapvetően a biztonságot szolgálják, és egy jól megválasztott biztosítás komoly segítséget képes nyújtani problémák esetén.

Meglett tehát a befutó, így oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, méghozzá többfélét is: életbiztosításra, lakásbiztosításra, hitelfedezeti biztosításra, casco-ra, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra, illetve egyéb biztosításokra vonatkozó ajánlatokat is felsorakoztattunk Neked, így csupán annyi a dolgod, hogy átböngészed őket, majd kiválasztod azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Hirdetés

Extra Plus Személyi Kölcsön

THM

8,4%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 10.000.000 Ft

§

Provident Nyári varázs kölcsön

THM

9,8%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

400.000 Ft - 800.000 Ft

§

K&H kiemelt személyi kölcsön

THM

10,9% - 12,7%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

1.000.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Kárrendezés menete – mik a teendők?

Kárrendezés menete – mik a teendők?

2020.03.30.

A baleset nem olyasmi, ami velünk történik – mindenki így gondolkodik, de sajnos tévesen. Mindenkivel történhet akár egészen kismértékű baleset is, de sajnos a súlyos esetek sem ritkák. Elsődleges az emberi élet védelme. De azon túl természetesen az autót ért sérüléseket is orvosolni kell.

Tovább olvasom
Lakásbiztosítás online, kedvező feltételekkel!

Lakásbiztosítás online, kedvező feltételekkel!

2020.03.24.

Lakásbiztosítás online? Manapság már ez sem lehetetlen, és ha biztonságban szeretnéd tudni az ingatlanod és a benne található ingóságaidat, érdemes is megkötnöd. Nem mindegy azonban, hogy melyiket választod; alábbi cikkünkben ehhez adunk néhány tanácsot.

Tovább olvasom
A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

A biztosítás az egyik legnépszerűbb részvénypiaci ágazat

2021.08.17.

A részvénypiac változékony, ám úgy tűnik, hogy a biztosítási ág jelenleg a legstabilabb és legnépszerűbb – mutatjuk, mire kell figyelned, ha beszállnál!

Tovább olvasom
Miért érdemes balesetbiztosítást kötni?

Miért érdemes balesetbiztosítást kötni?

2020.06.08.

Sokféle pénzügyi termékhez tartozik kiegészítésként valamilyen balesetbiztosítás, ezzel együtt érdemes átgondolni, hogy nincs-e esetleg szükségünk egyénre szabott ajánlatra. Miért érdemes balesetbiztosítást kötni?

Tovább olvasom