Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Van-e extra feltétele a személyi kölcsönnek?

2018.06.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 12:32

Személyi kölcsönnek a feltételeiről beszéljünk, természetes ezt már többször megtettük, ennek ellenére még mindig felmerül a fenti kérdés, azaz hogy van-e valamilyen extra feltétele, illetve buktatója az igénylésnek, ezért összefoglaljuk, hogy mit is kell tudni erről a témáról.

Van-e extra feltétele a személyi kölcsönnek?

A személyi kölcsönnek – nézzük a feltételeli. Az első, hogy az igénylőnek rendelkeznie kell magyarországi, állandó, bejelentett lakcímmel, és ezt igazolnia is kell az érvényes személyazonosító okmányaival. A 18. életév betöltése előtt az igénylés nem lehetséges, de előfordulhat magasabb korhatár is. A személyazonosító okmányokon kívül szükség van munkáltatói igazolásra, az utolsó háromhavi munkabért igazoló bankszámlakivonatokra, az utolsó három hónapra vonatkozó, befizetett közüzemi számlákra, illetve telefonszámlákra is. Ha az igénylő nyugdíjas, akkor a nyugdíjas törzskönyvre, a nyugdíjhatározatra és háromhavi nyugdíjszelvényre, vagy bankszámlakivonatra lesz szüksége a személyi kölcsön felvételéhez.

Természetesen ezek csak az alapok, több dolognak kell együttesen stimmelnie ahhoz, hogy megkaphasd a személyi kölcsönt. A keresetedet maximum a nettó fizetésed 50%-át terhleheti a kölcsön, tehát így kell számolnod a törlesztőrészletekkel is. Ha ennél nagyobb összegre lenne szükséged, akkor adóstárs bevonása szükséges. Ugyanide tartozik, hogy ha a jövedelmed meghaladja a 400.000 Ft-ot akkor a törlesztőrészlet a nettó fizetésed 60%-át terhelheti. Minden bank máshogy finanszírot, ezért mindig érdemes több ajánlatot kérni.

Tudnod kell, hogy ha van másik hiteled, hitelkereted, vagy kezesként, illetve adóstársként részt veszel egy másik ügyletben, azt is figyelembe veszik, és ezzel csökken a felvehető hitelösszeg mértéke is! Ezeken felül azonban semmilyen más, extra feltétellel nem kell számolnod; ha ezeket teljesíted, meg fogod kapni az igényelt összeget.

Ha személyi kölcsönt vennél fel, akkor oldalunk segítségével könnyedén megtalálhatod és össze is hasonlíthatod az elérhető hitelkonstrukciókat, és egyszerűen kiválaszthatod közülük a számodra legmegfelelőbbet! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mindent a jegybanki alapkamatról

Mindent a jegybanki alapkamatról

2020.04.10.

A jegybanki alapkamat az utóbbi időben sokszor volt téma mind a hírekben, mind a blogunkon, hiszen fontos változás várható vele kapcsolatban, és emiatt számtalan kérdést intéztetek hozzánk. Az alábbiakban az összesített választ olvashatjátok, és mindent megtudhattok a jegybanki alapkamatról, amit tudni érdemes.

Tovább olvasom
Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

2019.07.03.

Sokfelé kell törlesztéseket fizetned, és már nem bírod követni? Egyre nőnek a terheid, és szeretnél könnyíteni rajtuk? Akkor egy gyors adósságrendező hitel lesz számodra a megoldás!

Tovább olvasom
Mennyibe kerül egy lakáshitel? Vizsgáljuk meg a lakáshitel-ajánlatokat!

Mennyibe kerül egy lakáshitel? Vizsgáljuk meg a lakáshitel-ajánlatokat!

2020.06.10.

Milyen költségei vannak egy lakáshitelnek? A kérdés nem is olyan egyszerű, mint ahogyan az elsőre tűnik. Sokszor ugyanis nem elég megnézni a különböző mutatókat (úgy, mint a kamat, a THM, vagy a törlesztőrészlet nagysága), hanem érdemes átfogóbban, részletesen vizsgálni a különféle lakáshitel-ajánlatokat.

Tovább olvasom
Mire számíthatunk a hitelpiacon?

Mire számíthatunk a hitelpiacon?

2022.04.22.

Számíthatunk a hitelpiacon valami jóra az elkövetkezendő időszakban, vagy romlik a helyzet? Az alábbi cikkből kiderül!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával