Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Újra lesz elektromosautó-támogatás!

2020.09.26.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 21:04

A nagy sikerre való tekintettel újra lesz elektromosautó-támogatás! Mivel a korábban meghirdetett ugyanilyen akcióban rengetegen vettek részt, és jutottak hozzá olyan autóhoz, ami kevésbé szennyezi a környezetet. A helyi emissziója pedig gyakorlatilag nulla. A kormány újra bevette az elektromos autók támogatását a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervbe.

Újra lesz elektromosautó-támogatás!

Az, hogy újra lesz elektromosautó-támogatás, hatalmas előrelépést jelent. Az akciót további 882 millió forinttal hirdetik meg. Így újabb összegek kerülnek kiosztásra támogatás formájában azok között, akik elektromos autóval, illetve motorkerékpárral szeretnének közlekedni. Lényeges, hogy ez nem csupán magánemberek, de cégek számára is elérhetővé teszi a környezetkímélőbb autózást, ami hatalmas megkönnyebbülést jelenthet a városok levegője számára. Ez alatt persze nem csak, illetve feltétlenül az áruszállító járműveket kell érteni, hiszen főleg a taxitársaságok számára jelenthet komoly előrelépést az elektromos járművek beszerzése, de természetesen más típusú vállalkozások számára is nyitva áll a lehetőség.

Mivel 2020 első felében az Európai Unió tagállamai közül Magyarországon nőtt a legnagyobb mértékben a forgalomba helyezett alternatív hajtású autók száma, ezt az elsőségünket nem akarjuk elengedni, ennek köszönhetően pedig újabb ösztönzésre számíthat mind a vásárlókör, mind a piac. A kereskedők ugyanis nyitottak a listaárak csökkentésére, így a pályázat a piaci versenyt is élénkítheti.

Az újabb elektromosautó-támogatásra vonatkozó pályázatokat 2020. június 15.-től lehetett benyújtani, és egy nap alatt el is fogyott a teljes keretösszeg. Fontos azonban, hogy aki erről lemaradt, nem vesztette el minden lehetőségét, hiszen az az elsőség, amit hazánk az utóbbi években elért, mindenképpen dicséretes és fenntartandó!

Amennyiben elektromosautó-támogatásért folyamodnál, mert lemaradtál az ideiről, van egy rossz hírünk: sajnos várnod kell még, mire kihirdetik a következőt. Addig azonban van számtalan egyéb lehetőséged, amelyekre érdemes figyelned. Támogatás szempontjából mi csak a CSOK-ot tudjuk ajánlani, és persze a hiteleinket, melyek segítségével egyéb céljaidat valósíthatod meg.

Ha kérdésed lenne az elektromosautó-támogatással kapcsolatban, esetleg hitelt szeretnél felvenni, és tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Mit tegyünk, ha nem kapunk babaváró kölcsönt?

Mit tegyünk, ha nem kapunk babaváró kölcsönt?

2020.10.12.

A babaváró kölcsönnek számos feltétele van, és elég, ha csak az egyiket nem tudod teljesíteni, máris elutasítják a kérelmedet. Ezen felül természetesen a jövedelmi helyzet és az igényelt összeg viszonya is okozhatja, hogy nem kapod meg, ez azonban nem segít abban az esetben, ha pénzre lenne szükséged.

Tovább olvasom
5 tipp a babaváró hitel felvételéhez

5 tipp a babaváró hitel felvételéhez

2019.07.22.

A babaváró hitel mindenki fantáziáját megmozgatta, aki mostanában alapítana családot, sőt, még azok is elkezdtek tervezgetni, akik eddig nem nagyon vágtak volna bele a gyereknevelésbe. Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg téged is érint a dolog, itt van 5 tipp a babaváró hitel felvételéhez!

Tovább olvasom
Érdemes több banknál is megpróbálni a babaváró hitelt?

Érdemes több banknál is megpróbálni a babaváró hitelt?

2020.10.13.

A babaváró hitel jelenleg az egyik legnépszerűbb konstrukció, még annak ellenére is, hogy a feltételei nehezítettek, és csak egy bizonyos csoport számára érhető el. A kondíciói gyakorlatilag verhetetlenek, hiszen nincs az a személyi kölcsön, ami ennyire alacsony költségekkel, ráadásul akár húsz évre is igénybe vehető, és a tulajdonságai mindenhol meg is egyeznek.

Tovább olvasom
Kik jogosultak az ÁFA visszatérítési támogatásra 2024-ben?

Kik jogosultak az ÁFA visszatérítési támogatásra 2024-ben?

2024.01.16.

Az ÁFA visszatérítési támogatás egy a számtalan támogatás közül, amit a családok igénybe vehetnek 2024-ben. Fontos ismerni ezeket a támogatásokat, mert támogatással könnyebb. Sokkal könnyebb. Mi utánajártunk, hogy miért jó nekünk ez a támogatási forma. Mutatjuk, hogy mit találtunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával