Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

2019.07.24.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 10:43

Szinte mindent tudunk már a babaváró hitelről: a feltételeit, az igénylés menetét, a kedvezmények mértékét, stb., ám arról már sokkal kevesebb szó esik, hogy mik a szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez. Jelen cikkünkben erre adunk választ; az alábbiakban tételesen felsoroljuk Neked, hogy miket kell feltétlenül beszerezned.

Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

A szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez tehát a következők:

  • személyazonosító okmányok, vagyis érvényes személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél, illetve lakcímkártya és adóazonosító
  • jövedelemigazolás, ami nem lehet 30 napnál régebbi; vállalkozók esetében a NAV-tól szerezhető be
  • bankszámlakivonatok; bankfüggő, de általánosan a háromhavi a szükséges mennyiség
  • a három éves TB jogviszony igazolása, amit az olyan területileg illetékes járási hivataloknál lehet kérni, ahol egészségbiztosítási pénztári ügyeket is lehet intézni
  • házassági anyakönyvi kivonat; nem minden bank kéri, esetenként elegendő nyilatkozatot tenni, ám jobb, ha magatokkal viszitek
  • várandósgondozási kiskönyv, de csak abban az esetben, ha a várandósság már fennáll. Ez esetben a szakorvos kiad egy igazolást a terhességről, ami alapján a területileg illetékes védőnő kiállítja a kiskönyvet

A házassági anyakönyvi kivonathoz hasonlóan nem általánosan szükséges a babaváró hitelhez, de a büntetlen előéletről és a köztartozás-mentességről némelyik banknál elegendő csak nyilatkozatot tenni, és nem kötelező beszerezni az erkölcsi bizonyítványt, illetve a NAV igazolást. Érdemes erre rákérdezni a kiválasztott banknál, mert a házassági anyakönyvi kivonat ott lapul minden házaspár fiókjában, ezek viszont utánajárást igényelnek, és ha megkímélhetitek magatokat a fáradságtól, akkor tegyétek is meg!

Ezek lennének a szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez. Lényegesen több papírmunkát jelent ez, mint akár egy egyszerű személyi kölcsön, de meg is van az eredménye: ha minden jól alakul, akár támogatássá is válhat, vagyis nem kell majd visszafizetni! Amennyiben kérdésed lenne a babaváró hitellel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen segítünk! További hiteleket is megtekinhetsz, legyen szó személyi kölcsön, lakáshitel vagy hitelkártya ajánlatokról, ehhez kattints ide. További információkat a babaváró hitellel kapcsolatosan az alábbi linken találsz, itt.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom
Online vagy bankfiókban igényeljem a kölcsönt?

Online vagy bankfiókban igényeljem a kölcsönt?

2019.07.02.

Több válasz is létezik arra a kérdésre, hogy online vagy bankfiókban érdemes-e igényelni egy kölcsönt, és mindegyik egy-egy plusz kérdéssel kezdődik. Milyen kölcsönt? Melyik banknál? Cikkünkben mindenre megtalálod a választ!

Tovább olvasom
Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

Mekkora jövedelem szükséges a személyi kölcsönhöz?

2018.02.20.

A személyi kölcsön az egyik legkönnyebben hozzáférhető hitelforma, így sokan választják. Ha Te is ebben gondolkodsz, és 200.000 Ft feletti összeget szeretnél felvenni, akkor nem mindegy, hogy mekkora a jövedelem amivel rendelkezel.

Tovább olvasom
Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

Autóhitel vagyis autóvásárlás hitelből

2018.02.16.

Autóvásárláson töröd a fejed? Ha a vételárat nem tudod egy összegben kifizetni, szükséged lesz hitelre, hiszen többnyire mindenki így vásárol gépkocsit. Ha ez lesz az első autóvásárlásod, vagy a legutóbbi már elég régen volt, érdemes utánanézned, hogy mik az aktuális lehetőségeid autóhitel terén!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával