Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

2020.05.12.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:35

A járványhelyzet alaposan felforgatta a mindennapjainkat, és hosszabb távon az élet minden részére kifejti majd a hatását, legyen szó akár bevásárlásról, akár szórakozásról. A személyi kölcsön lehetőségek is változtak, ám nem akkora mértékben, mint gondolhatnánk.

Személyi kölcsön lehetőségek a jelenlegi helyzetben

A bankok által eddig is kínált személyi kölcsön lehetőségek ugyanúgy megmaradtak, csupán az elsődleges igénylési mód változott. Korábban túlsúlyban volt a személyes ügyintézés annak ellenére, hogy a bankok már viszonylag régóta biztosítják az online igénylési folyamatot. Most azonban gyakorlatilag nullára esett vissza a személyes kontaktus, ami a fertőzésveszély miatt vált általánossá. Ezért aki hitelt szeretne felvenni, kénytelen az interneten keresztül intézni a banki ügyeket.
Aki eddig ódzkodott az online hiteligényléstől, most ezt választja, és hosszú távon ez elhozhatja a teljesen online banki ügyintézés korszakát. Vagyis csak minimális szinten lesz szükség bankfiókokra. Ez a személyi kölcsön lehetőségeket persze abszolút nem befolyásolja. Hiszen az embereknek továbbra is lehet szükségük hitelre, a bankoknak pedig elemi érdeke az ügyfeleik megtartása és újak bevonzása.

A kormány – a gazdaság szinten tartása érdekében – többféle rendeletet is hozott, amik közvetlenül érintik mind a bankszektort, mind az ügyfeleket. Ezek egyike a fizetési moratórium, a másik pedig a személyi kölcsön lehetőségek egységesítése a veszélyhelyzet elmúltáig, de legkésőbb 2020. december 31.-ig. Az egység lényege, hogy minden pénzintézet az említett időpontig köteles a személyi kölcsöneit egyöntetűen 5,9%-os THM értékre csökkenteni, ami nem jelenti azt, hogy a futamidő végéig ennyi is marad: 2021. január 1.-től minden visszaáll a régibe, azaz az eredeti THM értékre.

Éppen ezért érdemes most is alaposan átgondolni, hogy melyik konstrukciót, illetve bankot választjuk a személyi kölcsön lehetőségek közül, hiszen a későbbiekben komoly összegeket spórolhatunk meg egy jó döntéssel!

Amennyiben hitelre lenne szükséged, tekintsd meg oldalunkon a legjobb személyi kölcsön lehetőségeket, majd indítsd el az igénylésed csupán néhány kattintással online! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink szívesen megválaszolják őket!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül

2019.06.13.

Szabad felhasználású hitelt fedezet nélkül? Egyszerű a válasz: Személyi kölcsön! Manapság már olyan ajánlatokat is lehet találni, amelyek kamatai megközelítik egy ingatlanfedezetű hitelét. Mindenkinek érdemes elgondolkodnia azon, hogy ezek közül választ.

Tovább olvasom
Egyszerűsített eljárásban igényelhetőek a kölcsönök!

Egyszerűsített eljárásban igényelhetőek a kölcsönök!

2020.05.29.

A koronavírus-járvány miatt a bankok egyszerűsített eljárással kínálják a kölcsöneiket, és ez gyakorlatilag az összes hiteltermékre igaz a személyi kölcsönöktől a jelzáloghitelekig. Az előbbieknél ugyan nem szembetűnő a változás, ám az utóbbiak esetében akad néhány fontos különbség, amivel érdemes tisztában lenned, ha mostanában szeretnél ingatlant vásárolni.

Tovább olvasom
Mennyire könnyű most személyi kölcsönt igényelni?

Mennyire könnyű most személyi kölcsönt igényelni?

2020.07.13.

Kérdezték tőlünk mostanában többen is, hogy mennyire könnyű a járványhelyzet miatt személyi kölcsönt igényelni. A válasz meglehetősen összetett – az alábbiakban ki is fejtjük.

Tovább olvasom
Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

Azonnal kisebb összegre van szükségem. Mit tehetek?

2018.09.06.

Ha csak egy kisebb összegre van szükséged, akkor tudunk a számodra egy jó megoldást! A MiniKölcsönnel villámgyorsan megoldhatod a pénzügyi gondjaidat, csak néhány feltételt kell teljesítened hozzá!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával