Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön feltételei, általános ismeretek

2019.02.28.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:08

A személyi kölcsön egy szabad felhasználású, fedezet nélküli hitelkonstrukció, általában nem túl hosszú futamidővel. Az igénylése viszonylag egyszerű, és mivel roppant népszerű, számos banknál megtalálható. A személyi kölcsönnek feltételei is vannak, mint minden hitelkonstrukciónak, de lényegesen könnyebben teljesíthetőek, mint például egy ingatlanfedezetű hitel esetében.

Személyi kölcsön feltételei, általános ismeretek

A személyi kölcsön feltételei közül a legfontosabb, hogy az igénylőnek rendelkeznie kell egy állandó, magyarországi, bejelentett lakcímmel, és ezt érvényes személyazonosító okmányaival igazolnia is kell. A 18. év betöltése előtt a személyi kölcsön igénylése nem lehetséges, de van olyan bank is, amelynél ez a korhatár magasabb! Ezek a személyi kölcsön alapfeltételei, de természetesen dokumentumokra is szükség lesz, amik igazolják a fizetési képességet. Ezek tulajdonképpen a fedezet helyettesítői, hiszen ezekből látja a bank, hogy havonta mennyi törlesztőrészletet tud az igénylő kifizetni, és a maximálisan adható hitelösszeget is ebből számolják ki. Nézd meg partner oldalunkon is a legjobb személyi kölcsön ajánlatokat és válogass kedvedre. Kattints ide!

A hitelfelvevőnek rendelkeznie kell munkáltatói igazolással, emellett az utolsó háromhavi munkabért bankszámlakivonatokkal szükséges igazolnia. Néhány bank az utolsó három hónapra vonatkozó, befizetett közüzemi számlákat, illetve telefonszámlát is kérhet, de ez többnyire nem jellemző. Ha a hitelfelvevő nyugdíjas, akkor a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyv, a nyugdíjhatározat és háromhavi nyugdíjszelvény, vagy bankszámlakivonat helyettesítheti. Olvass több információt a személyi kölcsönökről, alapfeltételeiről, kattints ide!

Ezek lennének a személyi kölcsön feltételei, amik jóval könnyebben teljesíthetőek, mint a jelzáloghitelek igénylésekor támasztottak. Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor mielőtt elindítanád az igénylést, hasonlítsd össze a jelenleg elérhető legjobb ajánlatokat, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha utána még kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

2019.12.28.

Sajnos manapság még csak a személyi kölcsönök esetében érhető el az egy napon belüli folyósítás. A babaváró hitel pedig lényegesen bonyolultabb konstrukció, mint egy átlagos hiteltermék. Épp ezért nem érdemes abban reménykedni, hogy azonnal hozzájuthatunk. Ha a babaváró hitelt 10 nap alatt megkapjuk, akkor már mondhatjuk, hogy mindent jól csináltunk, és a bank sem gördített akadályokat az utunkba.

Tovább olvasom
Sberbank hiteleinek jellemzői

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Tovább olvasom
A hitelt miért nem vehetem fel, ha nincs jövedelmem?

A hitelt miért nem vehetem fel, ha nincs jövedelmem?

2018.11.19.

A hitelt felvenni egyszerű, de alapvető feltételeknek meg kell felelni!

Tovább olvasom
akolcson.hu szolgáltatása, miért jó?

akolcson.hu szolgáltatása, miért jó?

2018.11.04.

Előbb-utóbb mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy hitelt kell felvennie, mert meg szeretne vásárolni valamit, amire nem elég a megtakarítása. Lehet ez lakás, autó, utazás, vagy bármi, ami nagyobb összegbe kerül. Az akolcson.hu pont ebben nyújt neked segítésget.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával