Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön által nyújtott lehetőségek

2019.01.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:23

A személyi kölcsön által a legkedveltebb és legtöbbször folyósított hiteltípus. Ami nem véletlen, hiszen rengeteg előnye van, amik közül kiemelkedik, hogy szabadon felhasználható, illetve könnyen, és manapság már gyorsan hozzáférhető.

Személyi kölcsön által nyújtott lehetőségek

Ha nagyobb összegre van szükségünk egy cél megvalósításához, akkor számos lehetőség közül választhatunk, de ha mindezt ráadásul egyszerűen és gyorsan szeretnénk megoldani, akkor kézenfekvő választás a személyi kölcsön. Ezt a hiteltípust gyakorlatilag az összes pénzintézet kínálja, tehát rengeteg lehetőség közül lehet választani, és mivel rendkívül népszerű konstrukcióról van szó, a bankok egymással versenyezve dobják piacra az újabbnál újabb, illetve jobbnál jobb személyi kölcsönöket. Néhány évvel ezelőtt egy átlagos személyi kölcsön kamata 15% körül alakult, manapság azonban már el lehet érni különböző kedvezményekkel a 8% alatti értéket is!

Mint fentebb említettük, a személyi kölcsön szabad felhasználású. Vagyis bármire elkölthető. Hiszen nem szükséges az igénylésénél hitelcélt megadni. Vásárolhatunk belőle autót, tartós fogyasztási cikkeket, felújíthatjuk belőle az ingatlanunkat, vagy akár el is utazhatunk belőle nyaralni. A személyi kölcsön által nyújtott lehetőségek tehát mondhatni korlátlanok. Viszont mindenképp szükséges néhány feltétel teljesítése is ahhoz, hogy hozzájuthassunk. Bárki egyszerűen és gyorsan igényelheti, aki betöltötte a 18. életévét, rendelkezik bejelentett, állandó, magyarországi lakcímmel, valamint havi, rendszeres jövedelemmel, és ezt igazolni is tudja. A felvételéhez a személyi igazolványon és a lakcímkártyán kívül szükség van az utolsó 3 havi bankszámlakivonatra, vagy munkáltatói igazolásra. Nyugdíjasként pedig szintén a bankszámlakivonat, illetve ha a nyugdíj postai úton érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítő és a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvény is megfelel.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor előtte mindenképp hasonlítsd össze a jelenleg elérhető lehetőségeket, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

Tudatosság - Hitelt mikor és hogy vegyem fel?

2019.01.22.

Ha pénzre van szükséged, de nem áll a rendelkezésedre a megfelelő összeg, akkor a legegyszerűbb megoldás az, ha hitelt veszel fel. A hitelfelvétel azonban felelősségteljes dolog, hiszen ha nem engedheted meg magadnak a törlesztést, akkor igen komoly bajba kerülhetsz, ami hosszú távon is kihathat az életedre. Fontos tehát a tudatosság a pénzügyeket illetően is, ezért mielőtt kölcsönt igényelsz, át kell gondolnod minden részletét!

Tovább olvasom