Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

2019.02.21.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:11

A személyi hitel, vagy más néven személyi kölcsön a legnépszerűbb hitelkonstrukció; manapság a legtöbb hitelkérelmet erre a termékre adják be az ügyfelek. Nem véletlenül, hiszen könnyedén és gyorsan hozzáférhető, a feltételei nem teljesíthetetlenek, a kamata pedig viszonylag alacsony.

Személyi hitel – hogy tudom elindítani a kérelmemet az oldalon?

A személyi hitel igénylése korábban bonyolultabb volt, mint mostanában. Hiszen a bankfiókban kellett intézni az egészet, és gyakran hetekig is eltartott, mire lezajlott a hitelbírálat. A pénzügyi világ fejlődésének hála ez már lényegesen egyszerűbb, hiszen a hiteligénylést már akár online is elindíthatjuk. Csak a pozitív hitelbírálat esetén szükséges meglátogatnunk a választott pénzintézetet, hogy aláírjuk a hitelszerződést. A hitel elbírálása ráadásul egyes esetekben akár 24 óra alatt is megvan, tehát ha gyorsan szeretnénk személyi hitelhez jutni, akkor a legjobb döntés az, ha ki se mozdulunk a számítógépünk mögül!
Olvass további információkat oldalunkon itt.

Oldalunk is ilyen célból jött létre, hiszen nálunk nem csak hasznos információkat találhatsz a hitelek világából, illetve hasonlíthatod össze a különböző hitelkonstrukciókat, hanem el is indíthatod a hiteligénylésedet! Ha tudod már, hogy milyen típusú kölcsönt, például személyi hitelt szeretnél felvenni, akkor csak ki kell választanod a megfelelő menüpontot, és máris láthatod a bankok legjobb ajánlatait tételesen felsorolva. Mellettük megtalálhatod a legfőbb jellemzőiket, így a THM-et, a futamidőt, illetve a minimálisan és maximálisan felvehető hitelösszeget, valamint egyéb tudnivalókat az adott kölcsönről, így egyszerűen össze tudod őket hasonlítani, és kiválasztani azt, amelyik megfelel neked, illetve tudod teljesíteni a feltételeit. Ha ez megvan, akkor már csak egy dolgod van: választanod kell, hogy visszahívást kérsz, vagy kattintasz a kölcsönért. Előbbi esetében rövidesen visszahívnak, és megbeszélheted a továbbiakat egy ügyintézővel, utóbbinál pedig a kiválasztott bank megfelelő oldalára juthatsz, ahol minden szükséges tudnivalót megtalálsz a hiteligénylés elindításához.
Tekintsd meg partnerünk ajánlatait is itt!

Ha személyi hitelt szeretnél felvenni, akkor egyszerű dolgod lesz, hiszen nálunk számos hitelintézet ajánlatai közül választhatsz. Használd ki ezt a lehetőséget, és ha kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.12.16.

Lakást szeretnél vásárolni, de nem áll a rendelkezésedre a teljes hitelösszeg? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen oldalunkon a legjobb lakáshitel ajánlatok egy helyen találhatóak meg!

Tovább olvasom
Banki hitelek válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelek válogatottan, oldalunk segítségével

2019.01.28.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb. Hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Tovább olvasom
Mire használható fel a személyi kölcsön?

Mire használható fel a személyi kölcsön?

2018.05.29.

A címben feltett kérdésre nagyon röviden is tudunk válaszolni. Bármire; a személyi kölcsön ugyanis egy szabadon felhasználható hitelkonstrukció, amit rugalmas, de viszonylag rövid futamidővel vehetsz igénybe, hitelcélt viszont – a fedezetes hitelek nagy többségével szemben – nem szükséges megadni hozzá.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával