Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:26

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Sberbank hiteleinek jellemzői

A Sberbank hiteleinek jellemzői közül toronymagasan emelkedik ki a THM és a kamat, ami – mint fentebb írtuk – alacsony: a Fair Plusz személyi kölcsön esetében 7,72, illetve 6,95%, a Priority lakáshitelnél pedig 3,97, illetve 3,74%. Ha ezeknél jobb értékeket szeretnél találni, akkor elég sokáig kellene keresgélned; talán a bankok dolgozói hitelei lehetnek ennél kedvezőbbek, de ezekről nem rendelkezünk adatokkal. Érdekes viszont, hogy a Sberbank a folyószámla-hitelkeret esetében nem ment a többi pénzintézet alá, hanem egy átlagosnak mondható, 20,99%-os kamatozású (THM: 23,49%) konstrukcióval állt elő, aminél nem nehéz jobbat találni. Azt is jó tudni, hogy a Sberbanknak nincs hitelkártyája, tehát ha ezt a hitelterméket szeretnéd igényelni, másik bankot kell választanod.

Tekintsd meg partner oldalunk ajánlatit is itt!

Ha a Sberbank hiteleinek jellemzőiről esik szó, akkor mindenképpen meg kell említenünk a gyorsaságot. Ha fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, és minél előbb a pénzedhez szeretnél jutni, akkor érdemes a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt választanod, mert a kérelem leadása után két nappal folyósításra kerül az igényelt hitelösszeg. A lakáshitelek esetében is kedvező a helyzet, ugyanis az átlagos 6 hetes várakozási idő a Sberbanknál átlagosan 4 hét, ha minden feltétel teljesül, és a dokumentáció is hiánytalan.

A Sberbank hiteleket jellemzőik alapján bátran ajánljuk mindenkinek, aki olcsón és gyorsan szeretne kölcsönhöz jutni. Fontos azonban, hogy ne hamarkodd el a döntést, hiszen nem biztos, hogy pont ezek a hitelkonstrukciók felelnek meg az igényeidnek. Hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és csak utána add le az igénylésedet a kiválasztott pénzintézetnél! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

2018.05.03.

A gyorskölcsön hihetetlen népszerűségre tett szert rövid idő alatt, és ez nem csoda, hiszen rengeteg előnye van: villámgyorsan hozzá lehet jutni, egyszerű a felvétele, és akár otthonról, online is igényelhető. A kínálat ma már akkora, hogy alaposan át kell gondolni, hogy melyiket választjuk!

Tovább olvasom
A babaváró hitel röviden összefoglalva

A babaváró hitel röviden összefoglalva

2019.06.20.

Újabbnál újabb módokat láthatunk, amelyeket a kormány mutat be, hiszen tény, ami tény: fogy a magyar. A CSOK különféle módozatai után a legfrissebb fejlemény a babaváró hitel, ami július 1.-től vehető igénybe. Ha gyermeket tervezel a közeljövőben, akkor te is érintett vagy, érdemes hát elolvasnod az alábbi írásunkat!

Tovább olvasom
Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

Babaváró hitel 10 nap alatt? Lehetséges!

2019.12.28.

Sajnos manapság még csak a személyi kölcsönök esetében érhető el az egy napon belüli folyósítás. A babaváró hitel pedig lényegesen bonyolultabb konstrukció, mint egy átlagos hiteltermék. Épp ezért nem érdemes abban reménykedni, hogy azonnal hozzájuthatunk. Ha a babaváró hitelt 10 nap alatt megkapjuk, akkor már mondhatjuk, hogy mindent jól csináltunk, és a bank sem gördített akadályokat az utunkba.

Tovább olvasom
Gondolj a gyermeked jövőjére, köss lakástakarék szerződést!

Gondolj a gyermeked jövőjére, köss lakástakarék szerződést!

2018.06.22.

Minden szülő a legjobbat szeretné adni a gyermekének; ez tulajdonképpen természetes. Érdemes már akkor elkezdened takarékoskodni, amikor még kicsi, így segítheted őt abban, hogy nagykorúvá válásakor saját otthonhoz juthasson, de egyéb lehetőségeid is vannak! Használd ki a lakástakarék lehetőségeit.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával