Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:26

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Sberbank hiteleinek jellemzői

A Sberbank hiteleinek jellemzői közül toronymagasan emelkedik ki a THM és a kamat, ami – mint fentebb írtuk – alacsony: a Fair Plusz személyi kölcsön esetében 7,72, illetve 6,95%, a Priority lakáshitelnél pedig 3,97, illetve 3,74%. Ha ezeknél jobb értékeket szeretnél találni, akkor elég sokáig kellene keresgélned; talán a bankok dolgozói hitelei lehetnek ennél kedvezőbbek, de ezekről nem rendelkezünk adatokkal. Érdekes viszont, hogy a Sberbank a folyószámla-hitelkeret esetében nem ment a többi pénzintézet alá, hanem egy átlagosnak mondható, 20,99%-os kamatozású (THM: 23,49%) konstrukcióval állt elő, aminél nem nehéz jobbat találni. Azt is jó tudni, hogy a Sberbanknak nincs hitelkártyája, tehát ha ezt a hitelterméket szeretnéd igényelni, másik bankot kell választanod.

Tekintsd meg partner oldalunk ajánlatit is itt!

Ha a Sberbank hiteleinek jellemzőiről esik szó, akkor mindenképpen meg kell említenünk a gyorsaságot. Ha fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, és minél előbb a pénzedhez szeretnél jutni, akkor érdemes a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt választanod, mert a kérelem leadása után két nappal folyósításra kerül az igényelt hitelösszeg. A lakáshitelek esetében is kedvező a helyzet, ugyanis az átlagos 6 hetes várakozási idő a Sberbanknál átlagosan 4 hét, ha minden feltétel teljesül, és a dokumentáció is hiánytalan.

A Sberbank hiteleket jellemzőik alapján bátran ajánljuk mindenkinek, aki olcsón és gyorsan szeretne kölcsönhöz jutni. Fontos azonban, hogy ne hamarkodd el a döntést, hiszen nem biztos, hogy pont ezek a hitelkonstrukciók felelnek meg az igényeidnek. Hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és csak utána add le az igénylésedet a kiválasztott pénzintézetnél! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Az online hiteligénylés előnyeiről

Az online hiteligénylés előnyeiről

2018.06.26.

Egyre többen tudják, hogy bizonyos hiteltípusokat bizonyos pénzintézeteknél már online is lehet igényelni. De még nem annyira elterjedt ez a lehetőség. Ahhoz, hogy népszerűbb legyen, ismerni kell az online hiteligénylés előnyeit, ezért összefoglaljuk Neked röviden, hogy miért is érdemes a következő hiteledet így igényelned!

Tovább olvasom
Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

Szükséges-e fedezet a személyi kölcsönhöz?

2018.09.17.

A kérdésre nem is olyan egyszerű a válasz, mint azt elsőre gondolhatnánk. Sokan egyből rávágnák, hogy nincs szükség rá a személyi kölcsönnél, ami nem teljesen igaz. Nézzük, miért!

Tovább olvasom
Hitel fix részletre? Nem lehetetlen!

Hitel fix részletre? Nem lehetetlen!

2018.01.16.

Hitel fix részletre – személyi kölcsön igénylésnél ma már majdnem kötelező ezt a konstrukciót választani.

Tovább olvasom
Mit tehetsz, ha nem rendelkezel önerővel?

Mit tehetsz, ha nem rendelkezel önerővel?

2018.07.07.

Az ingatlanárak szép lassan az egekbe szöknek, és még mindig nem látni, hogy ez az emelkedő tendencia mikor áll meg, ha egyáltalán megáll valaha, ezért aki csak él és mozog, lakást akar vásárolni, ehhez viszont önerővel kell rendelkezned.

Tovább olvasom