Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

2018.10.18.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 12:09

Mint minden pénzintézet, az OTP Bank is kínál az ügyfeleinek személyi kölcsönt, de most egy új akcióval hívta fel magára, illetve a hitelre a figyelmet. Az OTP akciós személyi kölcsönéhez ugyanis 1%-os online kedvezmény jár, amivel akár 49.260 forintot is meg lehet spórolni!

OTP akciós személyi kölcsönéről, mit kell tudni?

Az OTP akciós személyi kölcsönéhez járó 1%-os kedvezményt egy kuponkóddal lehet igénybe venni. Amihez az e-mail cím megadásával lehet hozzájutni. Ha visszahívást kérsz a bank weboldalán, és megadod az e-mail címed, akkor elküldik rá a kuponkódot, amit a szerződéskötéskor kell megadnod, majd alá kell írnod az elektronikus aláírásoddal. A visszahíváskor egyeztethetsz időpontot a fióki ügyintézéshez, illetve tájékoztatnak a részletekről is, de mi is leírjuk neked a főbb tudnivalókat.

Az OTP akciós személyi kölcsön futamideje 13-84 hónapig terjedhet, tehát rugalmas, és az igényeidhez igazíthatod. A THM akár 8,3% is lehet, de nem haladja meg a 21,9%-ot, a kamata ebből láthatóan relatíve alacsony; ha 6,1 millió forint feletti összeget igényelsz, akkor 7,99% is lehet! Feltételei persze ennek is vannak, tehát a betöltött 18. életév, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, a legalább három hónapos munkaviszony és a bérigazolás mindenképp kelleni fog. A jövedelmednek el kell érnie a minimálbért, de ezeken kívül gyakorlatilag semmi mással nem kell törődnöd, csak leadni az igénylésedet, és megvárni a hitelbírálatot. Javasoljuk, hogy bankfiókban intézd az OTP akciós személyi kölcsön kérelmének leadását, ez esetben ugyanis gyakorlatilag perceken belül megtudhatod, hogy megfeleltél-e a kívánalmaknak, sőt, a szerződéskötést követően szintén perceken belül folyósítják is az igényelt összeget, de csak akkor, ha az OTP-nél vezeted a bankszámládat!

Érdekel az OTP akciós személyi kölcsöne? Az igénylésed leadása előtt feltétlenül hasonlítsd össze a többi bank jelenleg elérhető ajánlataival, és csak az után dönts, hogy minden szempontot figyelembe vettél! Oldalunk segítségével ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed van, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

Gyorskölcsön lehetőségek: hol érdemes felvenni?

2018.05.03.

A gyorskölcsön hihetetlen népszerűségre tett szert rövid idő alatt, és ez nem csoda, hiszen rengeteg előnye van: villámgyorsan hozzá lehet jutni, egyszerű a felvétele, és akár otthonról, online is igényelhető. A kínálat ma már akkora, hogy alaposan át kell gondolni, hogy melyiket választjuk!

Tovább olvasom
Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Tovább olvasom
Olcsó gyorskölcsön létezik?

Olcsó gyorskölcsön létezik?

2018.11.11.

Ahhoz, hogy a fenti kérdést meg tudjuk válaszolni, először is tisztázni kell néhány egyéb kérdést is. Mit jelent az olcsó gyorskölcsön, illetve az is fontos, hogy mit nevezünk olcsónak, hiszen ez utóbbi mindenkinek mást jelent.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitelek fajtái

Adósságrendező hitelek fajtái

2019.01.13.

Ha az adósságrendező hitelek kerülnek szóba, akkor a legtöbben azonnal az ingatlanfedezetű, kifejezetten adósságrendezésre kifejlesztett konstrukcióra gondolnak, pedig többféle lehetőség közül választhat az, aki szeretné a meglévő tartozásait egy hitel alá bevonni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával