Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Online is igényelheted a legtöbb hitelt oldalunkon!

2020.06.02.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 07:31

A jelenlegi, járványveszéllyel terhelt időszakban az online elintézhető teendők a mindennapjaink részévé váltak, ami nem is csoda, hiszen csak így lehetünk teljes biztonságban. A hiteligénylés is hasonló útra kényszerült, és bár a korábbiakban is lehetett már az interneten intézni a banki ügyeket, csak az utóbbi időben vált ez a gyakorlat mindennapossá. Oldalunkon is igényelhetsz online hiteleket; az alábbiakban ki is fejtjük, melyeket.

Online is igényelheted a legtöbb hitelt oldalunkon!

Online igényléssel szinte minden hitelkonstrukció elérhető, ami alól csak a jelzáloghitelek képeznek kivételt, bár ezek igénylése is leegyszerűsödött most, hogy kerülnünk kell a személyes érintkezést. Oldalunkon azonban ezek nem érhetőek el teljes online ügyintézéssel, csupán a folyamat elindításában tudunk neked segíteni. Nálunk táblázatszerűen felsorolva találhatod meg a személyi kölcsönöket, így könnyedén össze fogod tudni hasonlítani őket, majd egy kattintással megkezdheted a hiteligénylési folyamatot, amint megtaláltad azt a hitelkonstrukciót, ami megfelel az elképzeléseidnek.

Természetesen a hitelkiváltásra használható kölcsönöket is igényelheted online, és oldalunkon meg is találod az erre vonatkozó menüpontot. Nem kell mást tenned, mint összehasonlítani a legjobb ajánlatokat, ám ez egymagában kevés lenne, és komoly munkát jelentene a számodra. Magyarországon ugyanis több, mint harminc kereskedelmi bank működik, és mindegyiknek van személyi kölcsöne, így nagyon nehéz lenne átlátni őket – ekkor lépünk színre mi, és nyújtunk Neked segítő kezet. Azért, hogy segítsünk, kiválogattuk azokat a konstrukciókat, amik jobbak, mint a többi ajánlat, majd táblázatba rendszereztük őket, kiemeltük az összes fontos adatot, amik alapján a legkönnyebben hozhatod meg a legjobb döntést, emellett pedig felsoroltuk a hitellel kapcsolatos legfontosabb kritériumokat és egyéb tudnivalókat is.

Ha megtaláltad azt a hitelkonstrukciót, amit szeretnél online megigényelni, választhatsz, hogy visszahívást kérsz, vagy egy kattintással elindítod a kölcsön felvételének folyamatát. Az előbbi esetében a bank ügyintézője felveszi veled a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást ad a hitelkonstrukcióról, illetve felteheted neki a kérdéseidet is. Ha viszont az online hiteligénylést választod, akkor – banktól függően – akár eg órán belül hitelhez juthatsz!

Ha kérdésed lenne az online hiteligénylésről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

2021.03.05.

Mint minden évben, 2021-ben is megérkeztek a változások a bankolásban, és persze minden másban is; az alábbiakban viszont csak a pénzügyekről olvashatsz.

Tovább olvasom
A fedezet nélküli hitelek fajtái

A fedezet nélküli hitelek fajtái

2021.01.05.

A fedezet nélküli hitelek sokszínűek, és mindegyik más-más élethelyzetekben nyújt megoldást.

Tovább olvasom
Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Lakáshitel ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.12.16.

Lakást szeretnél vásárolni, de nem áll a rendelkezésedre a teljes hitelösszeg? Akkor nálunk jó helyen jársz, hiszen oldalunkon a legjobb lakáshitel ajánlatok egy helyen találhatóak meg!

Tovább olvasom
5% ÁFA változása 2020-ban

5% ÁFA változása 2020-ban

2020.02.25.

Nyilván hallottad a híreket, miszerint 2020-tól nehezebb lesz új lakást vásárolni. Illetve, hogy az építőipari cégeknek eddig tartott a jó világ, ez után jön a lejtmenet. Mindez igazából arról szólt, hogy 2020. januárjától megszűnik a lakások értékesítésekor alkalmazott 5% ÁFA. Helyette az új lakóingatlanok értékesítését 27%-os áfa terheli, méghozzá hasznos alapterülettől függetlenül.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával