Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Online hiteligénylés, miért jobb?

2018.02.23.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 12:59

Hogy miért is online? Azért, mert így kényelmesebb! Természetesen ennél sokkal összetettebb a válasz, de tény, hogy ha röviden és tömören szeretnénk felelni, akkor ennél többet nem is kellene mondani. Ettől függetlenül vizsgáljuk meg alaposabban a dolgot!

Online hiteligénylés, miért jobb?

Ha vettél már fel hitelt, akkor biztos emlékszel, hogy mennyire hosszadalmas és bonyolult volt. Nos, ez mára alaposan megváltozott, ugyanis egyre több pénzintézet jön ki gyorskölcsönökkel, emellett ma már akár személyi kölcsönt is fel lehet venni online hiteligényléssel bizonyos bankoktól. Természetesen még mindig szükséged lesz különböző dokumentumokra ahhoz, hogy a kérelmedet egyáltalán befogadják, és hitelbírálat is vár rád, de ha teljesíted a feltételeket, akkor szinte ki se kell mozdulnod a lakásból ahhoz, hogy megkapd az igényelt összeget! Azért csak szinte, mert a papíralapú dokumentumokat nem csak online, hanem kézzelfogható formában is el kell juttatnod a hitelintézet számára, így ha máshová nem is, de a postára mindenképp el kell menned. Az viszont lényeges, hogy bizonyos esetekben ezt ráérsz akkor is megtenni, ha már jóváhagyták a hitelkérelmet és a pénz is a számládra került!

Persze ahhoz, hogy online igényelhess hitelt, teljesülnie kell néhány feltételnek. Az egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolás mindenképp szükséges, és az alapvető kritériumoknak is meg kell felelned, vagyis a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím elengedhetetlen, emellett a KHR listán sem szerepelhetsz aktív státusszal, de a passzív státusz is kizáró ok a legtöbb banknál. Viszont ha ezeknek a feltételeknek megfelelsz, akkor nincs akadálya az online hiteligénylésnek!

Ha idáig elolvastad a cikket, akkor valószínűleg bólogatsz: igen, ez valóban sokkal kényelmesebb. Mi megmondtuk előre! Ha gyorskölcsönt, vagy személyi kölcsönt szeretnél online igényelni, akkor mielőtt belevágnál, hasonlítsd össze az elérhető ajánlatokat oldalunk segítségével! Kérdésed lenne? Keress bennünket megadott elérhetőségeinken, és szívesen válaszolunk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

A CSOK után felvennéd a CSOK Pluszt? Mutatjuk, milyen esetekben lehetséges!

A CSOK után felvennéd a CSOK Pluszt? Mutatjuk, milyen esetekben lehetséges!

2024.01.05.

A CSOK támogatás igénybevétele nem zárja ki, hogy CSOK Plusz hitelt is igényeljünk. Bemutatjuk a CSOK Pluszt, és azt is megmutatjuk, milyen esetekben lehetséges a CSOK után felvenni a CSOK Plusz hitelt is.

Tovább olvasom
Mi a különbség az autóhitel és az autólízing között?

Mi a különbség az autóhitel és az autólízing között?

2020.10.09.

Ha autót szeretnél vásárolni, és nincs rá elegendő alaptőkéd, akkor jó, ha tudod, hogy mi a különbség az autóhitel és az autólízing között, ugyanis komoly előnyöktől eshetsz el, ha nem megfelelően döntesz. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
A térképmásolat fontossága egy lakáshitelnél

A térképmásolat fontossága egy lakáshitelnél

2021.08.24.

A térképmásolat szerepel a lakáshitelek igényléséhez szükséges dokumentumok listáján, méghozzá kiemelt helyen!

Tovább olvasom
Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

Milyen esetekben nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya?

2023.04.28.

Nem elég az Európai Egészségbiztosítási Kártya bizonyos helyzetekben, azaz nem támaszkodhatsz pusztán erre, ha külföldre utazol.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával