Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz, nézd meg a részleteket!

Oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz! És hogy miért? Az alábbiakban kifejtjük.

Azért hoztuk létre cégünket, majd weboldalunkat, hogy segíteni tudjunk azoknak, akik szeretnének valamilyen szinten pénzügyekkel foglalkozni, vagyis hitelfelvétellel, illetve megtakarításokkal. Úgy tűnik, hogy ebben komoly sikereket értünk el, hiszen egyre többen fordultok hozzánk tanácsért. Használjátok az oldal nyújtotta lehetőségeket, és manapság már komoly olvasói bázissal is rendelkezünk, akik visszatérnek hozzánk, hogy elolvashassák legfrissebb cikkeinket. Itt azonban nem állhatunk meg, ezért már készülünk egy ideje arra, hogy tovább bővítsük a portfóliónkat, csupán az nem volt biztos egy ideig, hogy merrefelé is szeretnénk indulni.

Több ötletünk is volt, és mindegyiket érdemes lenne megvalósítani, ám nem megy egyszerre. Hiszen hatalmas falat mindegyik. Ha túl sokat vállaltunk volna, félő, hogy nem sikerül úgy, ahogy szeretnénk. Márpedig a legjobbnál nem érjük be kevesebbel! Éppen ezért – hosszas tanakodás után – döntöttünk úgy, hogy első lépésben a biztosításokat vesszük fel tevékenységeink közé. A döntést komoly munka követte, ami nem is tartott kevés ideig. Ám a gyümölcse beérett 2020 januárjára, és mostantól oldalunkon már biztosítást is igényelhetsz!

És hogy milyet? Nos, igyekeztünk lefedni a lehető legnagyobb szegmenst, vagyis találhatsz nálunk életbiztosításra, lakásbiztosításra, hitelbiztosításra, casco-ra, kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra, illetve egyéb biztosításokra vonatkozó ajánlatokat is. Igyekszünk ezt a portfóliót a későbbiekben tovább bővíteni, de a lényeget már ez is lefedi, és a ránk jellemző alapossággal válogattuk ki a legjobb ajánlatokat, hogy Neked már könnyű dolgod legyen, ha oldalunkon igényelnél biztosítást.

Reméljük, hogy a biztosításokkal kapcsolatban is ugyanolyan szinten tudunk majd megfelelni az elvárásoknak, mint ahogyan a hitelek kapcsán sikerült az elmúlt években. Reméljük, hogy tudunk segíteni Neked is, de ha elvesznél az oldalon található információk között, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és szívesen segítünk!

Tekintsd meg biztosítási ajánlatainkat és igényeld online!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Prémium250 Kölcsön Számlával

THM

7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Prémium250 Kölcsön Számlával

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120