Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

2021.01.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 20:12

A Provident kölcsönei népszerűbbek, mint valaha; lássuk a miérteket!

Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

A Provident kölcsönei már két évtizede velünk vannak, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtek a piaci igényeknek megfelelően. Napjainkban is ez az egyetlen olyan pénzintézet, amely kizárólag kis összegű személyi kölcsönöket kínál, és ezek legnagyobb része heti törlesztéssel fizethető, amit akár az otthonunkban is megoldhatunk készpénzes fizetéssel, köszönhetően az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak.

Milyen kondíciókkal érhetőek el a Provident kölcsöne?

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, és ennyire alacsony összegű hitelt egyetlen bank sem kínál a Providenten kívül, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident kölcsön is, amelyet 30 hónapra nyújt a bank. A THM 24,5-24,6% minden Provident kölcsön esetében, ami magasnak mondható, ám az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és a különösen alacsony hitelösszeg előnye ezt ellensúlyozza valamelyest, akinek pedig nagyobb összegre lenne szüksége, vagy nincs szüksége a Provident nyújtotta előnyökre, más bankoknál találhat megfelelőbbet.

Mire használhatóak fel a Provident kölcsönei?

Gyakorlatilag bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy utazás, akár egy esküvő, vagy egy felújítás kerül szóba, a Provident kölcsöneire lehet számítani.

Milyen feltételekkel igényelhetőek a Provident kölcsönei?

A feltételrendszer a személyi kölcsönök esetében megszokott elemeket tartalmazza, azaz a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele. Mondanunk sem kell talán, hogy a Provident kölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik kölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Provident kölcsönei, tekintsd meg egyéb ajánlatainkat is, majd indítsd el az igénylést online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Lehet egyszerre több hitelem?

Lehet egyszerre több hitelem?

2019.07.26.

A fenti kérdésre a válasz röviden: igen. A kérdés valójában nem az, hogy lehet-e egyszerre több hiteled, hanem az, hogy mennyi; erre a válasz azonban nem egyszavas lesz, és ha tovább olvasol, az is kiderül, hogy miért.

Tovább olvasom
Minden, amit az építési hitelről tudni érdemes

Minden, amit az építési hitelről tudni érdemes

2020.06.04.

Sokan választják a saját ház építését a használt ingatlan megvásárlása helyett, hiszen így olyan otthonba költözhetnek be, ami minden tekintetben megfelel az igényeiknek, ráadásul erre többféle állami támogatás is igényelhető, mint például a CSOK, vagy akár a babaváró hitelt is megemlíthetjük. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez nem elegendő, vagy jogosultság nincs rá – az építési hitel azonban segíthet megoldani a problémát!

Tovább olvasom
Banki hitelek válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelek válogatottan, oldalunk segítségével

2019.01.28.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb. Hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Fontos változások a bankolásban 2021-ben

Fontos változások a bankolásban 2021-ben

2021.03.05.

Mint minden évben, 2021-ben is megérkeztek a változások a bankolásban, és persze minden másban is; az alábbiakban viszont csak a pénzügyekről olvashatsz.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával