Mit kell tudni a Provident kölcsöneiről?

Provident kölcsönei népszerűbbek, mint valaha; lássuk a miérteket!

Provident kölcsönei már két évtizede velünk vannak, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtek a piaci igényeknek megfelelően. Napjainkban is ez az egyetlen olyan pénzintézet, amely kizárólag kis összegű személyi kölcsönöket kínál, és ezek legnagyobb része heti törlesztéssel fizethető, amit akár az otthonunkban is megoldhatunk készpénzes fizetéssel, köszönhetően az úgynevezett Otthoni Szolgáltatásnak. 

Milyen kondíciókkal érhetőek el a Provident kölcsöne?

A felvehető hitelösszeg akár 40.000 forint is lehet, és ennyire alacsony összegű hitelt egyetlen bank sem kínál a Providenten kívül, a maximum pedig 1.500.000 forint. A futamidő 57, 72 és 110 hét lehet, de létezik olyan Provident kölcsön is, amelyet 30 hónapra nyújt a bank. A THM 24,5-24,6% minden Provident kölcsön esetében, ami magasnak mondható, ám az Otthoni Szolgáltatás, a heti törlesztés és a különösen alacsony hitelösszeg előnye ezt ellensúlyozza valamelyest, akinek pedig nagyobb összegre lenne szüksége, vagy nincs szüksége a Provident nyújtotta előnyökre, más bankoknál találhat megfelelőbbet.

Mire használhatóak fel a Provident kölcsönei?

Gyakorlatilag bármire, hiszen személyi kölcsönökről van szó, így ezek is szabad felhasználású hitelkonstrukciók. Akár egy utazás, akár egy esküvő, vagy egy felújítás kerül szóba, a Provident kölcsöneire lehet számítani.

Milyen feltételekkel igényelhetőek a Provident kölcsönei?

A feltételrendszer a személyi kölcsönök esetében megszokott elemeket tartalmazza, azaz a legalább 18 éves életkor, a bejelentett magyarországi lakcím, az igazolt, rendszeres jövedelem, az érvényes azonosító okmányok megléte, illetve a saját, vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla elengedhetetlen, ez utóbbinál kivételt jelent az Otthoni Szolgáltatás igénybe vétele. Mondanunk sem kell talán, hogy a Provident kölcsöneinek igénylése során is automatikus elutasítást von maga után a KHR negatív adóslistán való szereplés. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor a Provident bármelyik kölcsöne néhány napon, sőt, akár néhány órán belül is folyósításra kerülhet!

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet a Provident kölcsönei, tekintsd meg egyéb ajánlatainkat is, majd indítsd el az igénylést online!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

Prémium Kölcsön

THM

18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

Prémium Kölcsön

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön