Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Minikölcsön online, mit kell tudni róla – Új finanszírozó Magyarországon!

2018.02.13.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 20:20

Sokszor előfordul, hogy hirtelen szükségünk lenne egy kisebb-nagyobb összegre, áthidaló jelleggel, a következő fizetésig. Ilyen esetekre találták ki a MiniKölcsön online szolgáltatását, hiszen gyorsan és egyszerűen hozzá lehet jutni, a futamideje pedig rövid!

Minikölcsön online, mit kell tudni róla - Új finanszírozó Magyarországon!

A MiniKölcsön online igényelhető, kis összegű kölcsön. Lényege, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzáférhető az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően, de lehet standard módon is igényelni. Bármelyik lehetőséget is választod, minden nap, 0-24 órában benyújthatod a kölcsönigénylésedet. A MiniKölcsön mértéke 25.000 Forinttól 150.000 Forintig terjed, a futamidő pedig 30, 35, 40 és 45 nap lehet. Feltételei természetesen a MiniKölcsönnek is vannak, mint minden hitelterméknek: a 18. életév betöltése itt is alapkövetelmény, emellett rendelkezned kell egy legalább három hónapos munkaviszonnyal, érvényes magyarországi lakcímmel, Magyarországon vezetett bankszámlával és érvényes személyazonosító okmánnyal.

Minikölcsön igénylésedet itt tudod elindítani, kattints ide.

A MiniKölcsön hatalmas előnye, hogy nincsenek rejtett költségek; az összeg és a futamidő kiválasztásakor valamennyi szolgáltatás díja feltüntetésre kerül. Ráadásul, ha időben visszafizeted a tartozásod, a következő alkalommal magasabb összeget is igényelhetsz, ha viszont nem sikerül, akkor a futamidő lejárta után késedelmi díjat és kamatot számolnak fel. Lehetőséged van arra is, hogy ha nem tudod, vagy nem akarod időben visszafizetni a kölcsönt, akkor prolongációs díj ellenében 45 nappal meghosszabbíthatod a futamidőt!

Ha hirtelen pénzzavarba kerülsz, és szükséged van egy gyorsan mozgósítható összegre, akkor a MiniKölcsön a tökéletes megoldás számodra! Igényeld online, otthonról, és akár már másnap megérkezhet a számládra a szükséges pénzösszeg! Ha mégsem a MiniKölcsön a megfelelő, oldalunkon a számos hiteltermék összehasonlításával kiválaszthatod a legjobbat, kérdés esetén pedig felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

Személyi kölcsönt otthonról, online? Megoldható!

2019.06.28.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne elemi érdeke, hogy mindent a lehető legegyszerűbben oldjon meg. Ha Te is ezt gondolod magadról, akkor ajánlunk egy lehetőséget, amivel még egyszerűbbé teheted az életedet. A lehető legegyszerűbbé a hitelfelvételt. Sokszor írtunk már erről, de hátha még nem olvastad. A személyi kölcsönt otthonról, online is igényelheted, vagyis ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Csupán internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szükséged a művelethez!

Tovább olvasom
Hitel fedezet nélkül

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Tovább olvasom
Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

2018.11.02.

Minden hitelnek vannak feltételei, amit teljesíteni kell ahhoz, hogy megkapd az igényelt hitelösszeget. Ha valamiben nem felelsz meg a bank kívánalmainak, akkor a végeredmény a hitelkérelem elutasítása lesz, vagyis nem kapod meg a kölcsönt. A számos követelmény közül mi most a jövedelmet fogjuk vizsgálni, hiszen elég sokan vannak, akik készpénzben kapják a fizetésüket, illetve a nyugdíjukat.

Tovább olvasom
10 kérdés hitelfelvétel előtt

10 kérdés hitelfelvétel előtt

2019.02.09.

10 kérdés hitelfelvétel előtt, amit már nagyon sokan feltettek a részünkre, ezért most úgy gondoltuk összeszedjük és megválaszoljuk őket egy bejegyzésben.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával