Milyen feltételekkel igényelhető a Sberbank Fair személyi kölcsöne?

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy régi szereplő a magyar hitelpiacon, ám most megújult – lássuk a részleteit!

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy szabad felhasználású, kedvező, a teljes futamidő alatt fix kamatozású személyi kölcsön, amely gyorsan és egyszerűen hozzáférhető bárki számára, aki megfelel a bank által támasztott feltételeknek. A hitelösszeg 800.000 és 7.000.000 forint közötti, a futamidő maximum 8 év lehet, és minden hónapban azonos törlesztőrészlettel lehet számolni a Sberbank Fair személyi kölcsön esetében. A kamata szintén kedvező, mindössze 6,89% - 13,49%, a THM pedig 7,65% - 15,07%.

A Sberbank Fair személyi kölcsön feltételei

A Sberbank Fair személyi kölcsönt kizárólag az igényelheti, aki

• legalább 23 éves, és a lejáratkor legfeljebb 70 éves, de ha az igénylő ennek a kitételnek nem felel meg, akkor megfelelő életkorú kezes bevonható,

• nem szerepel a KHR negatív adóslistáján,

• bankszámlaszerződést köt a Sberbanknál, és a bankszámla fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja, valamint erre a számlára utaltatja a legalább havi nettó 150.000 forint igazolható, rendszeres jövedelmét.

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez érvényes személyi igazolványra, vagy kártya formátumú vezetői engedélyre, esetleg útlevélre van szükség. Természetesen a jövedelem igazolására is szükség van, amelyeket alkalmazottként az utolsó 3 havi bankszámlakivonattal, amelyre az előző 3 hónapban munkabér összegének jóváírása érkezett, valamint egy 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással lehet megoldani.

Nyugdíjasok esetében szükség lesz az utolsó 3 havi bankszámlakivonatra, amelyre az elmúlt 3 hónapban a nyugdíj érkezett, illetve, ha a nyugdíj postai úton, készpénzben érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítő mellett a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvény is szükséges. Ha az igénylő 60 évnél fiatalabb, akkor az éves nyugdíjértesítő, illetve nyugdíjhatározat benyújtása is szükséges, amennyiben nem öregségi-, vagy szolgálati jogcímen érkezik a nyugdíj.

Vállalkozók esetében utolsó 3 havi bankszámlakivonat, NAV jövedelemigazolás, a magánszemélyre vonatkozó adóbevallás, a magánszemélyre, valamint a vállalkozásra vonatkozó NAV nullás adóigazolás, KATA szerint adózó vállalkozóknál pedig az elmúlt 12 hónapra vonatkozó adófolyószámla szükséges a Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez.

A Sberbank Fair személyi kölcsönt oldalunkról is igényelheted mindössze néhány kattintással!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Privát Minimum Kölcsön

THM

24,5%

Futamidő

12 - 60 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 490.000 Ft

§

Privát Minimum Kölcsön

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön