Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen feltételekkel igényelhető a Sberbank Fair személyi kölcsöne?

2021.05.31.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 11:20

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy régi szereplő a magyar hitelpiacon, ám most megújult – lássuk a részleteit!

Milyen feltételekkel igényelhető a Sberbank Fair személyi kölcsöne?

A Sberbank Fair személyi kölcsön egy szabad felhasználású, kedvező, a teljes futamidő alatt fix kamatozású személyi kölcsön, amely gyorsan és egyszerűen hozzáférhető bárki számára, aki megfelel a bank által támasztott feltételeknek. A hitelösszeg 800.000 és 7.000.000 forint közötti, a futamidő maximum 8 év lehet, és minden hónapban azonos törlesztőrészlettel lehet számolni a Sberbank Fair személyi kölcsön esetében. A kamata szintén kedvező, mindössze 6,89% – 13,49%, a THM pedig 7,65% – 15,07%.

A Sberbank Fair személyi kölcsön feltételei

A Sberbank Fair személyi kölcsönt kizárólag az igényelheti, aki

• legalább 23 éves, és a lejáratkor legfeljebb 70 éves, de ha az igénylő ennek a kitételnek nem felel meg, akkor megfelelő életkorú kezes bevonható,

• nem szerepel a KHR negatív adóslistáján,

• bankszámlaszerződést köt a Sberbanknál, és a bankszámla fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja, valamint erre a számlára utaltatja a legalább havi nettó 150.000 forint igazolható, rendszeres jövedelmét.

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez érvényes személyi igazolványra, vagy kártya formátumú vezetői engedélyre, esetleg útlevélre van szükség. Természetesen a jövedelem igazolására is szükség van, amelyeket alkalmazottként az utolsó 3 havi bankszámlakivonattal, amelyre az előző 3 hónapban munkabér összegének jóváírása érkezett, valamint egy 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással lehet megoldani.

Nyugdíjasok esetében szükség lesz az utolsó 3 havi bankszámlakivonatra, amelyre az elmúlt 3 hónapban a nyugdíj érkezett, illetve, ha a nyugdíj postai úton, készpénzben érkezik, akkor az éves nyugdíjértesítő mellett a nyugdíj kifizetéséről szóló utolsó havi postai szelvény is szükséges. Ha az igénylő 60 évnél fiatalabb, akkor az éves nyugdíjértesítő, illetve nyugdíjhatározat benyújtása is szükséges, amennyiben nem öregségi-, vagy szolgálati jogcímen érkezik a nyugdíj.

Vállalkozók esetében utolsó 3 havi bankszámlakivonat, NAV jövedelemigazolás, a magánszemélyre vonatkozó adóbevallás, a magánszemélyre, valamint a vállalkozásra vonatkozó NAV nullás adóigazolás, KATA szerint adózó vállalkozóknál pedig az elmúlt 12 hónapra vonatkozó adófolyószámla szükséges a Sberbank Fair személyi kölcsön igényléséhez.

A Sberbank Fair személyi kölcsönt oldalunkról is igényelheted mindössze néhány kattintással!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

2018.10.17.

Ha túl sok az adósságod, és már nem bírod fizetni, akkor több lehetőséged is van, de mi most csak azokat nézzük meg, amiket egy bank segítségével tudsz igénybe venni. Természetesen mind a kettő hitel, de még mielőtt bezárnád az oldalt, mert nem akarsz több kölcsönt felvenni, épp ellenkezőleg, hadd szóljunk: mindkettő komoly segítség lehet az anyagi gondjaid megoldásában!

Tovább olvasom
Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Sberbank hiteleinek jellemzői

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Tovább olvasom
A Sberbank önvezető autó projektje

A Sberbank önvezető autó projektje

2021.08.13.

A Sberbank önvezető autót mutatott be – ez az, amire igazán nem számítottunk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával