Miért előnyös a személyi kölcsön?

Hogy miért előnyös, ha személyi kölcsönt veszel fel? Elsősorban azért, mert így megvalósíthatod azokat a céljaidat, amelyeket enélkül nem tudnál! És hogy miért előnyös a többi hiteltermékhez képest? Nos, ezt már nem tudjuk egy mondattal elintézni; ki kell fejtenünk.

Nézzük át az előnyöket!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért előnyösebb a személyi kölcsön, mint mondjuk egy folyószámlahitel, egy hitelkártya, vagy egy jelzáloghitel. Mindegyik hitelkonstrukciónak megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai, Neked csak mérlegelned kell, hogy mi a fontos számodra, és az alapján eldönteni, hogy mit választasz. Nem soroljuk fel az összeset, most csak és kizárólag arra koncentrálunk, hogy miért előnyös a személyi kölcsön!

A személyi kölcsönök egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzáférhetőek, mivel nem szükséges ingatlant fedezetként bevonni a hitelügyletbe; ez tudvalevőleg jelentős mértékben megnöveli a hiteligénylés idejét. Gyakorlatilag bármelyik kereskedelmi banknál igényelhetőek, tehát a választék igen nagy, és mivel a piaci verseny egyre jobban fokozódik, szinte egymás után jönnek elő a bankok a jobbnál jobb hitelkonstrukciókkal, mi több, rengeteg az akció is, aminek keretében például elengedik a folyósítási díjat, vagy csökkentenek a THM-en. Meg szoktuk említeni, hogy ha van rá lehetőség, akkor érdemesebb egy szabad felhasználású jelzáloghitelt felvenni, mivel annak a kamata lényegesen alacsonyabb, mint egy személyi kölcsöné, azonban ez manapság már egyre kevésbé állja meg a helyét, mivel – ha körülnézünk az ajánlatok között – találhatunk olyan fedezet nélküli hitelt, ami lekörözi a jelzálogkölcsönöket is! A feltételrendszer szintén könnyen teljesíthető szinte bárki számára, aki elmúlt már 18 éves, munkahellyel rendelkezik, valamint magyar állampolgár; ezt többször taglaltuk már, és a bankok weboldalán is feltüntetik.

Most, hogy kifejtettük, miért előnyös a személyi kölcsön, már csak egy feladatunk van: felhívni a figyelmedet arra, hogy ne vedd fel az első, szembejövő hitelt, hanem alaposan fontold meg a választásodat! Oldalunkon könnyen összehasonlíthatod az elérhető lehetőségeket!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Hűség Hitel

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 6.000.000 Ft

§

Hűség Hitel

Megújuló Hitel

THM

20,74 - 24,60%

Futamidő

13-57 hónap

Hitelösszeg

100.000 - 1.500.000 Ft

§

Megújuló Hitel

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

7,2% - 13,8%

Futamidő

24 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön