Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

2018.08.07.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 08:57

A Megújuló Hitel egy igazán különleges hiteltermék; tulajdonképpen egyfajta személyi kölcsön, de számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami más, mint a mezőny többi szereplői által kínált személyi kölcsön.

Megújuló hitel, mit kell tudni róla?

A Megújuló Hitel egyik különlegessége az, hogy ha szükséged van a későbbiekben pénzre, akkor nem muszáj újabb hitelért folyamodnod. A visszafizetett tőkerészt bármikor újra felveheted, ráadásul emelheted a hitelkeretedet is! A futamideje rugalmas, mert előtörlesztheted, amikor csak lehetőséged van rá, és ennek nincs díja, mi több, kezelési díjat sem számolnak fel, és egyéb extra díjakkal sem szükséges kalkulálnod, így a folyósítási, a hitelbírálati és a számlavezetési díjat is nyugodtan elfelejtheted. További érv, ami a Megújuló Hitel mellett szól, hogy olyanok is igényelhetik, akik passzív státuszban szerepelnek a KHR-listán, vagyis már visszafizették a tartozásukat. Az, hogy a hitelbírálati idő a lehető legrövidebb, már csak a hab a tortán!

Fontos tudnivaló a Megújuló Hitellel kapcsolatban, hogy a felvehető hitelösszeg 100.000-1.000.000 forint, a THM pedig meglehetősen magas, már ha a többi személyi kölcsönt nézzük, vagyis 20,78%-24,37%, de a kapott extra szolgáltatásokat más kölcsönnel nem vehetnéd igénybe. A feltételei viszont ugyanolyan könnyen teljesíthetőek, mint bármelyik egyéb személyi kölcsöné, vagyis a 18. életévet, a három hónapos munkaviszonyt, az érvényes magyarországi lakcímet, a Magyarországon vezetett bankszámlát és az érvényes személyazonosító okmányokat mindenképp prezentálnod kell, ha fel akarod venni a Megújuló Hitelt, ezeken felül a minimális jövedelmednek el kell érnie a nettó 70.000 forintot, és rendelkezned kell telefonszámmal is.

Mindenképp mérlegeld, hogy a Megújuló Hitel extra szolgáltatásaira szükséged van-e, és ha úgy gondolod, hogy inkább valami egyéb mellett tennéd le a voksod, akkor hasonlítsd össze a pénzintézetek ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Felelős hitelfelvétel – mire figyeljünk, ha hitelt szeretnénk igényelni?

Felelős hitelfelvétel – mire figyeljünk, ha hitelt szeretnénk igényelni?

2019.10.28.

A hitelválság idején, illetve utána tanultuk meg, mit is jelent a felelős hitelfelvétel. Hiszen akkoriban sokan vállaltak a kelleténél jóval nagyobb terheket az ingatlanjuk megvásárlásához. Sokan azonban nem tanultak mások hibájából, illetve vannak, aki még csak mostanában kerülnek először abba a helyzetbe, hogy hitelt kell felvenniük. Ezért úgy döntöttünk, hogy ismét felhívjuk a figyelmet a felelős hitelfelvételre.

Tovább olvasom
Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

Készpénzben vagy folyószámlára kapott jövdelem között, mi a különbség?

2018.11.02.

Minden hitelnek vannak feltételei, amit teljesíteni kell ahhoz, hogy megkapd az igényelt hitelösszeget. Ha valamiben nem felelsz meg a bank kívánalmainak, akkor a végeredmény a hitelkérelem elutasítása lesz, vagyis nem kapod meg a kölcsönt. A számos követelmény közül mi most a jövedelmet fogjuk vizsgálni, hiszen elég sokan vannak, akik készpénzben kapják a fizetésüket, illetve a nyugdíjukat.

Tovább olvasom
A hitelt miért nem vehetem fel, ha nincs jövedelmem?

A hitelt miért nem vehetem fel, ha nincs jövedelmem?

2018.11.19.

A hitelt felvenni egyszerű, de alapvető feltételeknek meg kell felelni!

Tovább olvasom
Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

Mit takar a hitelbiztosítéki érték?

2019.08.29.

Jogosan tettétek fel nekünk a fenti kérdést, mert még nem foglalkoztunk vele itt, a blogon. Nézzük tehát át együtt, hogy konkrétan mit takar a hitelbiztosítéki érték, hol használatos, és miért lényeges tisztában lenni vele!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával