Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Megéri Revolut for Business számlát nyitni?

2021.02.05.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 21. 19:55

A Revolut egy 2015-ben alapított, fő profilját tekintve pre-paid kártyák kibocsátásával foglalkozó fintech cég. Alapítói az orosz származású Vlad Yatsenko és Nikolay Storonsky, akik a Revolut kártyát azért fejlesztették ki, hogy a külföldi, devizaalapú költéseket kedvezményes árfolyamon, rejtett költségek nélkül lessen lebonyolítani. Amennyiben a már Magyarországon is elérhető Revolut for Business számlát választjuk, további előnyökkel is számolhatunk.

Megéri Revolut for Business számlát nyitni?

Kezdjük az alapokkal

A bevezetőben említett Vlad Yatsenko, aki jelenleg a cég műszaki igazgatója, befektetési bankoknak fejlesztett pénzügyi szoftvereket, míg Nikolay Storonsky, a Revolut vezérigazgatója kereskedőként tevékenykedett a Credit Suisse banknál. Felismerték, hogy a banki utalások szövevényes rendszere sok szempontból hátrányosan érinti a felhasználókat. Itt elég csak a pénzkezelés során mutatkozó rejtett költségekre gondolni, de ne menjünk el szó nélkül a kedvezőtlen valutaváltási metódus és az igencsak drága devizaszámla-fenntartási díjak mellett se. Nos, a két orosz fiatalembernek megvolt a kapcsolati tőkéje, és természetesen a komoly tapasztalat által szerzett ismeretanyaga is, hogy megalkossanak egy olyan rendszert, ami megoldást kínál az iménti problémákra. Az elgondolást tettek követték, így megszületett a Revolut. A Revolut előnye, hogy használatával, jóval kedvezőbbek a váltási árfolyamok, a rendszeren belüli pénzküldés és fogadás teljesen díjmentes, csakúgy, mint a devizaszámla kezelése. Ingyenesen igényelhető a bankkártya és igencsak kényelmes, hogy a regisztrációt online, azaz bárhonnan és bármikor megtehetjük. Ehhez mindössze a telefonszámunkat szükséges megadni, ahová másodperceken belül megérkezik egy link, innen pedig le lehet tölteni az applikációt. Innentől már csak egy 6 számjegyű kódra, a személyes adatok megadására, valamint minimum 3500 forint elutalására van szükségünk, hogy megkapjuk a már aktiválódott IBAN számlánkat.

A Revolut for Business számlát céges igényekre szabták

A szolgáltatáshoz tartozik egy speciálisan cégek számára kifejlesztett Business csomag, így a Revolut for Business számlát elsősorban vállalkozásoknak ajánlják. A Business számlának az alap Revolut számlával szemben is vannak előnyei. Ezt használva több deviza-, de akár forintalapú számlát is vezethetünk, ingyenesen hozzájutunk egy telefonos applikációhoz, ami átláthatóbbá teszi a pénzmozgásinkat. Amennyiben a prémium számlacsomag mellett tesszük le a voksunkat, több üzleti és számlázó csomaggal is összeköttetésbe kerülünk. Jelenleg három prémium csomag közül választhatunk, a legolcsóbb a havi 7500 forintba kerülő Grow. Ezt követi a Scale, amiért már 30 ezer forintot kell fizetnünk, míg a legdrágább az Enterprise, amely már tízszer többe kerül, mint a Scale csomag, azaz használata 300 ezer forint.

Hasonlítsd össze több bank ajánlatait és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával