K&H lakáshitel – milyen feltételekkel igényelhető?

K&H lakáshitele számos kedvezménnyel csábít, és a kondíciói is érdemesek lehetnek a figyelmedre; lássuk, hogyan igényelheted!

K&H lakáshitele első sorban a THM értékeivel hívja fel magára a figyelmet, hiszen az elérhető összes kedvezménnyel, illetve megfelelő futamidővel és hitelösszeggel akár 3,8% is lehet, míg a maximum 6,5%, a futamidő 5-30 év lehet, a felvehető hitelösszeg pedig 2 milliótól akár 100 millió forintig is terjedhet. További előny, hogy a szerződés aláírásáig akár otthonról, online, illetve telefonon is intézhető, tehát nem szükséges miatta bankfiókba menned. A kamatkedvezményeket egyszerűen érheted el: a jövedelmedet a banknál vezetett folyószámlára kell utaltatnod, illetve élet- és lakásbiztosítást kell kötnöd, amelyek mindenképp hasznosak.

A K&H lakáshitelének feltételei

Mondhatjuk, hogy a szokásosak, kisebb-nagyobb eltérésekkel. A K&H lakáshitelét abban az esetben igényelheted, ha minimum 18 éves vagy, rendelkezel érvényes személyazonosító okmányokkal, magyarországi, állandó, bejelentett lakcímmel, illetve elegendő jövedelemmel. A JTM szabályozást ebben az esetben is figyelembe veszik, ám a bank is meghatároz egy minimum jövedelmi szintet, ami nettó 150.000 forint. Ezen felül nem szerepelhetsz a KHR negatív adóslistán, nem állhatsz csődvédelem alatt, a fizetésed az előző 3 hónapban egy munkahelyről érkezett, és te leszel a vásárolni kívánt ingatlan tulajdonosa. Fontos még, hogy a futamidő alatt nem töltheted még be a 75. életéved, mert, ha igen, akkor szükséged lesz egy adóstársra.

További tudnivalók a K&H lakáshiteléről

Mindegy, hogy ingatlanvásárlás, vagy -építés a célod, a bank az ingatlan piaci értékének maximum 80%-áig hitelez, és a hitelfelvétel során ügyfélminősítés alapján határozzák meg a minimálisan elvárt önerőt. Érdemes felkészültnek lenned, és előre tájékozódni, vagyis kérj egy előzetes minősítést, mielőtt elkezdenéd összeszedni a szükséges dokumentumokat!

Ehhez nem kell mást tenned, mint oldalunkon visszahívást kérni, de ha már erre jársz, hasonlítsd össze a K&H lakáshitelét más bankok ajánlataival, mert előfordulhat, hogy jobbat találsz, és ez esetben az igénylési folyamatot is elindíthatod online!

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

24,5% - 24,6%

Futamidő

57 - 110 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 570.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

Privát100 Kölcsön

THM

24,5

Futamidő

12 - 60 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 2.990.000 Ft

§

Privát100 Kölcsön

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Cofidis Adósságrendező Hitel