Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Jogosultságellenőrző kalkulátor a babaváró hitelhez

2019.07.04.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 10:48

Babaváró hitelt készülsz igényelni, de nem tudod, vajon megkapod-e? Előre szinte senki sem fogja tudni megmondani ezt neked 100%-os biztonsággal, ám van lehetőség arra, hogy megbizonyosodj arról. A lényeges kritériumokat teljesíted. Oldalunkon megtalálhatod a jogosultságellenőrző kalkulátorunkat, illetve a leglényegesebb tudnivalókat a babaváró hitellel és annak igénylésével kapcsolatban. Így könnyebben vághatsz neki a hitelfelvételnek!

Jogosultságellenőrző kalkulátor a babaváró hitelhez

Itt tudod ellenőrizni a jogosultságodat a babaváró hitelhez, kattints ide.

Ahhoz, hogy egyszerűbben menjen minden, lépésről lépésre végigvezetünk a jogosultságellenőrző kalkulátoron. Oldalunkon a Sberbank ajánlatát találod, és minden fontosabb adatot leolvashatsz a táblázatról, vagyis a felvehető hitelösszeget, a THM-et, a futamidőt, illetve néhány kritériumot és jellemzőt is. Ha lejjebb görgetsz, megtalálod a jogosultságellenőrző kalkulátort, és a kérdések megválaszolásával megtudhatod, hogy jogosult vagy-e a babaváró hitelre.

A kérdések azokra az alapvető információkra kérdeznek rá, amiket a bank is feltenne Neked az igénylés beadásakor; például, hogy házasok vagytok-e a pároddal, van-e adótartozásotok, vagy szerepeltek-e a KHR rendszer negatív adóslistáján. Ha kitöltöd a jogosultságellenőrző kalkulátort, akkor az utolsó gomb megnyomásakor automatikusan meg is kapod az eredményt. Ha jogosult vagy a babaváró hitelre, akkor már el is indíthatod az igénylés első lépését a Sberbank felé néhány személyes adat megadásával. Ha ezt is sikeresen meglépted, akkor már csak a megfelelő dokumentumok beszerzése van hátra, majd beadhatod őket a banknak, és az elbírálásig hátralévő időt nyugalomban töltheted el, hiszen szinte biztos, hogy megkapod a babaváró hitelt!

Fontos viszont, hogy a jogosultságellenőrző kalkulátor csak az alapfeltételekre vonatkozik, és a pozitív hitelbírálathoz a bank feltételeit is teljesítened kell. Ezzel kapcsolatban is megtudhatsz mindent, ha elolvasod a kalkulátor mellett olvasható cikkünket, így biztosan nem adsz majd be olyan igénylést, ami elutasításra kerülhet.

Reméljük, hogy segítettünk, ám ha maradnának kérdéseid, amikre nem találsz választ, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és megválaszoljuk őket! Partnerünk legjobbs személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened, kattints ide.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Cofidis Megújuló Hitel – egy népszerű termékről részletesen

Cofidis Megújuló Hitel – egy népszerű termékről részletesen

2019.02.13.

A Cofidis Megújuló Hitel tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de vannak tulajdonságai, amik kiemelik a mezőnyből! Érdemes elgondolkodni ezen is, ha személyi kölcsönt tervezünk felvenni, és nem csak azért, mert könnyen hozzáférhető; ez minden személyi kölcsönre igaz. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

2017.12.18.

Akár 1 napon belül megvalósulhat gyorskölcsön igénylésed, természetesen ez adott pénzintézettől és konstrukciótól is függ.

Tovább olvasom
A szabad felhasználású hitelekről bővebben

A szabad felhasználású hitelekről bővebben

2018.01.30.

A szabad felhasználású hitel nevében benne van a legnagyobb előnye.

Tovább olvasom
Örökölhető a tartozás?

Örökölhető a tartozás?

2019.08.27.

Fontos a fenti kérdés, és furcsa belegondolni, hogy eddig nem foglalkoztunk vele részletesebben, de ezúton pótoljuk ezt a mulasztásunkat; lássuk tehát, hogy örökölhető a tartozás, és mi a teendő abban az esetben, ha probléma származik belőle!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával