Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hol érdemes személyi kölcsönt felvenni?

2018.05.31.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:55

Ahhoz, hogy egyértelműen meg tudjuk válaszolni a kérdést, miszerint hol érdemes felvenni a személyi kölcsönt, több szempontot is meg kell vizsgálni, hiszen nem minden bank kínálja ezt a hitelterméket ugyanolyan feltételekkel. Ráadásul a személyi kölcsönnek többféle verziója is megtalálható a piacon, tehát érdemes alaposan mérlegelni, hogy melyiket is vegyük fel!

Hol érdemes személyi kölcsönt felvenni?

Az első szempont a hitelösszeg, azaz hogy mennyi pénzre van szükséged. Ha kisebb összeg is elegendő, akkor meg kell nézni hol érdemes a gyorskölcsönök között válogatnod, hiszen így akár 24 óra alatt hozzájuthatsz a szükséges mennyiségű pénzhez. A THM-ek összehasonlítása is fontos; ez alapján – a cikk megjelenésének időpontjában – a legjobb döntés a Cofidis Megújuló Hitele, illetve ha a felvenni kívánt összeg minimum 800.000 Ft, akkor ugyanezen pénzintézet Fapados Kölcsöne lehet az abszolút győztes, ha személyi kölcsönt szeretnél.

A második szempont a futamidő; minél hosszabb, annál alacsonyabb törlesztőrészletekkel számolhatsz, viszont fontos tudni, hogy személyi kölcsön esetén ez maximum 96 hónap, azaz 8 év lehet. Ezt megint csak a Fapados Kölcsön nyeri, hiszen a maximális futamidő is elérhető vele.

A kamatok között alapesetben nincs számottevő különbség, de valamilyen akció keretein belül találhatsz egy kedvezőbbet, tehát érdemes figyelni az egyedi ajánlatokat, illetve ha a gyorsaság nem annyira lényeges, és ki tudod várni a pár napos hitelbírálati időt, akkor a Sberbankkal járhatsz a legjobban. Ellenkező esetben viszont válaszd az online hiteligénylési lehetőséget, ami leegyszerűsíti és felgyorsítja a személyi kölcsön felvételét; ezt viszont még nem minden bank biztosítja az ügyfelei számára; ha viszont igen, az egy napos procedúrát jelent a számodra, és a leteltével a számládra is kerül a hitelösszeg!

A személyi kölcsönök között óriási különbségek is lehetnek, ezért érdemes minden hitelfelvétel előtt alaposan összehasonlítani az elérhető ajánlatokat. Oldalunk segítségével ezt könnyen megteheted, és kiválaszthatod azt a konstrukciót, ami számodra a legmegfelelőbb! Ha kérdésed, vagy észrevételed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Kölcsön kalkulátor – nem mindig szükséges

Kölcsön kalkulátor – nem mindig szükséges

2019.03.01.

Ha valaki hitelt szeretne felvenni, és él a modern módszerek nyújtotta előnyökkel, akkor egész biztosan használja a kölcsön kalkulátort. Hiszen ezzel csak pár kattintást kell végeznie, és megtudhatja, hogy adott feltételek mellett mennyi lesz a havi törlesztőrészlete. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a kölcsön kalkulátor használata nem szükséges, sőt, felesleges. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel – ez mit is jelent?

Fogyasztóbarát Lakáshitel – ez mit is jelent?

2019.05.27.

Az elmúlt években gyakran hallhattunk a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” minősítésről, viszont azt, hogy mit is jelent, már csak kevesen tudták volna elmondani. Mi most összefoglaljuk Neked, hogy ez mit is takar, így könnyen eldöntheted, hogy erre van-e szükséged!

Tovább olvasom
CSOK beforgatási kötelezettség megszűnése használt lakás esetén – újabb könnyítés!

CSOK beforgatási kötelezettség megszűnése használt lakás esetén – újabb könnyítés!

2019.05.20.

Írtunk már az idén bekövetkező változásokról a CSOK kapcsán, azonban jött egy újabb fejlemény. Ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, ez pedig a használt lakásokra vonatkozó beforgatási kötelezettség eltörlése. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával