Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitelt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

2018.03.28.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 12:50

Sokan teszik fel nekünk a fenti kérdést, de sajnos nem tudunk rá egyértelmű feleletet adni, hiszen sok tényezőtől függ az, hogy mennyi idő alatt kapjuk meg a hitelt. Ahhoz, hogy egy legalább megközelítő válasz szülessen, néhány dolgot figyelembe kell venni, illetve szükség van még pár adatra, és még így sem biztos, hogy amit mondunk, az úgy is lesz!

Hitelt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

Tegyük fel, hogy minden adat stimmel, minden feltételnek megfelelsz a hitelt el tudod indítani és minden felvételéhez szükséges dokumentumot beszereztél. Azok át is mennek a bank vizsgálatain, emellett a felvenni kívánt összeget meg is adják neked, mert a JTM számítása alapján fogod tudni fizetni. Ha ugyanis valami nem felel meg a banknak, vagy hiányzik, akkor pótlást, illetve javítást fognak kérni, ami jelentősen megnöveli a várakozási időt!

Látható, hogy a fentiek alapján nem lehet arra vonatkozó választ adni, hogy mennyi idő alatt juthatsz az igényelt hitelösszeghez. Ugyanis a legfontosabb kérdésre még nincs válasz: milyen hitelt szeretnél felvenni? Nem mindegy ugyanis, hogy mit választasz. Bizonyos esetekben az sem, hogy mire költenéd, és mekkora összegre van szükséged! Ha a hitelkonstrukció megvan, akkor tudunk mondani neked egy átlagot arra vonatkozóan, hogy a különböző banknál mennyi idő alatt juthatsz el a folyósításig. A gyorskölcsönöknél ez átlagban 1-3 nap. Személyi kölcsönöknél két hét, az ingatlanfedezetű jelzáloghiteleknél pedig akár egy hónap is lehet. Természetesen ez pénzintézetenként változhat; és ezzel el is jutottunk a harmadik sarkalatos ponthoz, vagyis az sem mindegy, hogy melyik banktól szeretnéd felvenni a szükséges összeget!

Ha eldöntötted, hogy milyen hitelkonstrukciót szeretnél igényelni, illetve beszerezted az elengedhetetlen dokumentumokat. Akkor már csak arra van szükséged, hogy a különböző bankok ajánlatait összehasonlítsd. Ehhez pedig oldalunk kínálja a legjobb lehetőséget! Ha ezek után még lenne kérdésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és szívesen segítünk a folyósítás idejével kapcsolatban is!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

MNB vállalati hitelmoratórium – mit jelent?

MNB vállalati hitelmoratórium – mit jelent?

2020.05.01.

Ha olvasod a híreket, akkor te is bizonyára tudod már, hogy mi történik a nagyvilágban a pandémia hatására. Nem csupán az egészségügy kezd veszélyesen túltelítődni, de a gazdaság is megrogyott. Egész ágazatok váltak egyik napról a másikra feleslegessé; ilyen például a turizmus, a vendéglátás, vagy az utazás. Bár ez utóbbi még tartja magát, de beszélhetnénk bizonyos szolgáltatásokról is, amelyek jelenleg a fertőzés veszélyét növelik.

Tovább olvasom
Kiderült, mire fordítják legtöbben a Babaváró hitelt

Kiderült, mire fordítják legtöbben a Babaváró hitelt

2021.09.16.

A Babaváró kölcsön a kormány Otthonteremtési programjának Szent Grálja. A népszerűsége az indulása óta töretlen. Ennek a különleges kölcsönfajtának a célja, hogy a gyermekvállalás előtt álló házaspárokat támogassák.

Tovább olvasom
Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

Szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez

2019.07.24.

Szinte mindent tudunk már a babaváró hitelről: a feltételeit, az igénylés menetét, a kedvezmények mértékét, stb., ám arról már sokkal kevesebb szó esik, hogy mik a szükséges dokumentumok a babaváró hitelhez. Jelen cikkünkben erre adunk választ; az alábbiakban tételesen felsoroljuk Neked, hogy miket kell feltétlenül beszerezned.

Tovább olvasom
Jelzáloghitel vagy személyi kölcsön? Mikor mi éri meg?

Jelzáloghitel vagy személyi kölcsön? Mikor mi éri meg?

2019.10.07.

Jelzáloghitel, vagy személyi kölcsön? Néhányszor feltették már nekünk a fenti kérdést, ezért úgy gondoltuk, érdemes lehet foglalkozni ezzel a témával is, főleg, hogy amikor elgondolkodtunk rajta, rájöttünk, hogy nem is olyan egyszerű a felelet. Lássuk!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával