Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 19:58

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Hitel fedezet nélkül

Ha hitel fedezet nélkül, akkor a legnépszerűbb a személyi kölcsön, ami nem véletlen. Könnyen hozzáférhető, gyors, a kamata pedig kedvező. A fedezet az igénylésekor a munkáltatói igazolás, illetve a bankszámlakivonatok, amik alapján a bank el tudja dönteni azt, hogy az ügyfél vissza tudja-e fizetni a kölcsönt a megadott határidőig. A magasabb jövedelem többnyire jobb elbírálást is jelent, így alacsonyabb lehet a kamat és a THM is. Fedezetnélküli hitelekkel kapcsolatosan itt tudsz tájékozódni, kattints ide!

 

A folyószámlahitel szintén kedvelt fedezet nélküli hitel, hiszen hosszadalmas hitelbírálat és ügyintézés nélkül hozzáférhető. Ha abban a bankban igényeljük, ahol a folyószámlánkat vezetjük. A feltétele a rendszeres jóváírás, amit a bank a saját rendszerében tökéletesen nyomon tud követni akár évekre visszamenőleg is, így gyorsan meg tudja állapítani a hitelképességet. A hitelkeret nagysága akár a jövedelem többszöröse is lehet. A kamata pedig többnyire 20% körül alakul. Partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is érdemes megnézned, kattints ide!

 

Sokáig volt mumus a hitelkártya, de manapság ismét egyre többen választják, ha fedezet nélküli hitelt szeretnének felvenni. A kamata a legmagasabb a jelenleg forgalomban lévő hiteltermékek között, 35-40% között mozog, de okosan használva ezt az elképesztően magas számot gyakorlatilag le lehet nullázni! A feltételrendszere nagyjából megegyezik a személyi kölcsönével, vagyis szükséges hozzá a munkáltatói igazolás, bár egyes bankoknál a saját ügyfeleik esetében ez nem mindig igaz.

 

Ha fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, akkor – jelenleg – ez a három lehetőség áll előtted, Neked már csak a döntést kell meghoznod, hogy melyik legyen az. Ha kiválasztottad, akkor hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

JTM számítás a babaváró hitelnél

JTM számítás a babaváró hitelnél

2019.06.17.

A jövedelemarányos törlesztési mutatóról már többször is írtunk, hiszen minden hitelfelvétel esetében fontos. Mivel a Családvédelmi Akcióterv körül forog most szinte minden, nézzük meg, hogyan alakul a JTM számítás a babaváró hitelnél!

Tovább olvasom
Lehet egyszerre több hitelem?

Lehet egyszerre több hitelem?

2019.07.26.

A fenti kérdésre a válasz röviden: igen. A kérdés valójában nem az, hogy lehet-e egyszerre több hiteled, hanem az, hogy mennyi; erre a válasz azonban nem egyszavas lesz, és ha tovább olvasol, az is kiderül, hogy miért.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön utazáshoz? Miért ne?

Személyi kölcsön utazáshoz? Miért ne?

2018.09.22.

Utazni mindig jó, de nyáron a legjobb! Sajnos nem mindig sikerül összespórolni az utazáshoz szükséges összeget, és vannak kihagyhatatlan lehetőségek is, amikre muszáj lecsapni. Szerencsére, lehet kölcsön utazáshoz is. azutazás költségeit könnyedén fedezheted kölcsönből is, amit ráérsz később visszafizetni!

Tovább olvasom
CSOK 2019

CSOK 2019

2019.04.26.

Nincs év, amikor ne jelenne meg valamilyen változás az életünkben. A CSOK sokak számára fontos, és már épp kezdtük megszokni, most azonban ismét át kell néznünk a feltételeit. Ugyanis 2018 decemberében változásokat jelentettek be, vagyis a CSOK 2019 március 15. után már más kritériumok alapján vehető igénybe.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával