Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsönt akár egy nap alatt!

2018.03.12.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 12:53

Ha abban a helyzetben vagy, hogy azonnal szükséged van némi készpénzre, akkor sajnos nem tudunk segíteni, ha viszont van egy kis időd, akkor van számodra egy jó ajánlatunk! A gyorskölcsönt igényelhetsz, amihez akár egy nap alatt is hozzájuthatsz, ha online felületünkön keresztül igényled!

Gyorskölcsönt akár egy nap alatt!

Ma már számos hitelintézet biztosítja az online hitelfelvételi lehetőséget. Ha fontos, hogy könnyen és gyorsan hozzájuss az igényelt összeghez, akkor több okból is érdemes ezt a megoldást választanod: egyrészt sokkal gyorsabb, mintha bemennél a bankfiókba, másrészt kényelmesen, az otthonodból intézheted az egészet. Ráadásul ez a hitelkonstrukció szabadon felhasználható, azaz nem kell igazolnod a hitelcélt! A legtöbb esetben kedvezményeket is kaphatsz, ha gyorskölcsönt igényeltél, például – ha épp akciós időszak van, akkor akár 0% THM-mel is igényelheted!

Fontos, hogy ha egy nap alatt szeretnél hozzájutni a szükséges pénzösszeghez, akkor mindenképp az online lehetőséget válaszd, illetve készülj fel, hiszen elvárások itt is lesznek! Gyorskölcsönt csak a 18. év betöltése után, érvényes személyazonosító okmányokkal és érvényes, bejelentett, magyarországi lakcímmel igényelhetsz. Emellett szükséges hozzá igazolható állandó jövedelem is. Fontos, hogy az igazolás nem lehet egy hónapnál régebbi! Ezeket minden gyorskölcsönt kínáló pénzintézet megköveteli. Nem lehet megkerülni őket, viszont ha ezek teljesíted, akkor megkaphatod a pénzt, amire szükséged van, és ráadásul a lehető leggyorsabban, egy nap alatt!

Tehát összegezve: ha gyorskölcsönre van szükséged, ki se kell mozdulnod otthonról, és pár kattintás elég ahhoz, hogy megtudd, mekkora kamattal, mekkora összeget és milyen futamidőre tudsz igénybe venni! Ha kiválasztottad, már csak egy rövid procedúra, szintén otthon, és másnap a számládon lesz az összeg. Amiből rendezheted a hirtelen felmerült anyagi gondjaidat! Oldalunk segítségével összehasonlíthatod a legjobb gyorskölcsön ajánlatokat, és kiválaszthatod közülük a számodra leginkább megfelelőt. Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Adósságrendező hitel Erste

Adósságrendező hitel Erste

2019.05.06.

Adósságrendező hitelt szinte minden banknál lehet igényelni, de a feltételek nem mindenhol ugyanazok. Mi most az adósságrendező hitel Erste Banknál felvehető változatát vesézzük ki.

Tovább olvasom
A vállalkozói hitelekre is kiterjesztették a kamatstopot

A vállalkozói hitelekre is kiterjesztették a kamatstopot

2022.11.18.

Kiterjesztették a kamatstopot a vállalkozói hitelekre is, így valamivel könnyebb lesz majd a vállalkozások talpon maradása a következő, nehéz időszakban.

Tovább olvasom
Terhelt a jövedelmem, akkor is kérhetek még kölcsönt?

Terhelt a jövedelmem, akkor is kérhetek még kölcsönt?

2020.08.24.

Ha terhelt a jövedelmed, akkor sajnos van egy rossz hírünk: nem kaphatsz hitelt, illetve legális úton nem, de az uzsorahitelekről inkább lebeszélnénk, mert azokkal csak rosszabbul jársz, mintha nem kapnál hitelt egyáltalán. Az alábbiakban meg is magyarázzuk, hogy miért is nem juthatsz pénzhez így.

Tovább olvasom
5+1 lényeges kérdés az adósság örökléséről

5+1 lényeges kérdés az adósság örökléséről

2022.11.29.

Az adósság örökölhető, és sajnos sokszor nem lehet megkerülni, ezért az alábbiakban megválaszoljuk az 5 legfontosabb, ezzel kapcsolatos kérdést.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával