Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

2017.12.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 20:42

Gyorskölcsön, akár 1 nap alatt elérhető bizonyos bankoknál, videó azonosítással vagy otthoni szolgáltatással.

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

Gyorskölcsön – mint ahogy a neve is mutatja – olyan hitelkonstrukció, amihez nem szükséges hosszadalmas hitelbírálatra várni, illetve nem kell hozzá nagy mennyiségű dokumentum, vagy fedezet sem. Cserébe a hitel kamata magasabb, és a felvehető hitelösszeg alacsonyabb, mint más kölcsönöknél. Természetesen minden bank támaszt feltételeket a hiteligényléskor, legyen az bármilyen hitel, így a gyorskölcsön felvételéhez is meg kell felelni néhány kritériumnak!

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra karácsonyig, amikor összegyűlik a család, és természetesen meg is ajándékozzák egymást. Nem mindig van lehetőségünk arra, hogy megvegyük azokat az ajándékokat, amikkel igazán nagy örömet okozhatunk, illetve amik fontosak lennének. Az ilyen esetekre nyújt megoldást a gyorskölcsön. De vajon felvehető-e még az ünnepek előtt?

A betöltött 18. életév ennél a kölcsönnél is alapfeltétel. Ez minden hitelkonstrukciónál megkerülhetetlen, ez alatti életkor automatikus elutasítást von maga után. A magyarországi, állandó, bejelentett lakcím szintén fontos kritérium, illetve ezt igazolni is tudni kell. A harmadik elvárás az igazolt, állandó jövedelem. Ha ez a három feltétel teljesül, akkor pozitív hitelbírálatra számíthatunk! Ezek után rátérhetünk az igazoló okmányokra. Első helyen a személyazonosító okiratok, úgymint személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél; ezek valamelyikével igazolhatjuk személyazonosságunkat. Emellett szükség lesz a lakcímkártyára is, valamint a munkabér igazolására szolgáló dokumentumra, ami lehet bérjegyzék, nyugdíjszelvény, bankszámlakivonat, munkáltatói igazolás, vagy postai szelvény. Ezek nem lehetnek egy hónapnál régebbiek, ellenkező esetben a bank érvénytelennek tekinti őket!

A gyorskölcsön igénylése tehát nem igényel hosszadalmas előkészületeket, és a feltételei is teljesíthetőek, és ha a karácsonyra való felkészüléshez hiányzik egy kisebb összeg, ennek igénybevételével hozzájuthatsz! Ha szükséged lenne gyorskölcsönre, oldalunkon összehasonlíthatod a legjobb ajánlatokat, és könnyedén kiválaszthatod közülük a legjobbat!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

Minden, amit a Cofidis Adósságrendező Hiteléről érdemes tudni!

2021.03.26.

A Cofidis Adósságrendező Hitele az egyik legjobb megoldás, ha szeretnéd egyszerűsíteni a pénzügyeidet – mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom
Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

2023.11.17.

A törlesztőrészleteket fizetni kell. Ezt vállaltuk a szerződésben. De bárkivel történhet olyan, ami miatt gondot okozhat a részletek kifizetése. Milyen következményei lehetnek ennek? És mit tehetünk, hogy mérsékeljük a károkat? Szakértőnk minden felmerülő kérdésre választ ad.

Tovább olvasom
Hiteligénylés feltételei

Hiteligénylés feltételei

2019.04.09.

Attól függően, hogy milyen típusú kölcsönt szeretnénk felvenni, a hiteligénylés feltételei változhatnak, hiszen nem mindegy, hogy fedezet nélküli személyi kölcsönről, vagy ingatlanhitelről van szó. Alapfeltételek természetesen mindkét hiteltípusnál vannak, és meg is egyeznek, de az ingatlanhitelnél valamivel több kritériumot kell teljesíteni. Lássuk, mik ezek!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitelt, fedezet nélkül? Van lehetőség!

Adósságrendező hitelt, fedezet nélkül? Van lehetőség!

2019.03.26.

Az adósságrendezés célja a pénzügyek leegyszerűsítése. Ha többfelé törlesztesz, esetenként magas kamattal, és már azt se tudod, kinek mennyit, akkor érdemes elgondolkodnod rajta. Az adósságrendező hitelt fedezet nélkül is igénybe lehet venni, tehát akkor sem kell lemondanod róla, ha nem tudsz ingatlant bevonni a hitelügyletbe!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával