Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

2017.12.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 20:42

Gyorskölcsön, akár 1 nap alatt elérhető bizonyos bankoknál, videó azonosítással vagy otthoni szolgáltatással.

Gyorskölcsön az ünnepek előtt!

Gyorskölcsön – mint ahogy a neve is mutatja – olyan hitelkonstrukció, amihez nem szükséges hosszadalmas hitelbírálatra várni, illetve nem kell hozzá nagy mennyiségű dokumentum, vagy fedezet sem. Cserébe a hitel kamata magasabb, és a felvehető hitelösszeg alacsonyabb, mint más kölcsönöknél. Természetesen minden bank támaszt feltételeket a hiteligényléskor, legyen az bármilyen hitel, így a gyorskölcsön felvételéhez is meg kell felelni néhány kritériumnak!

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra karácsonyig, amikor összegyűlik a család, és természetesen meg is ajándékozzák egymást. Nem mindig van lehetőségünk arra, hogy megvegyük azokat az ajándékokat, amikkel igazán nagy örömet okozhatunk, illetve amik fontosak lennének. Az ilyen esetekre nyújt megoldást a gyorskölcsön. De vajon felvehető-e még az ünnepek előtt?

A betöltött 18. életév ennél a kölcsönnél is alapfeltétel. Ez minden hitelkonstrukciónál megkerülhetetlen, ez alatti életkor automatikus elutasítást von maga után. A magyarországi, állandó, bejelentett lakcím szintén fontos kritérium, illetve ezt igazolni is tudni kell. A harmadik elvárás az igazolt, állandó jövedelem. Ha ez a három feltétel teljesül, akkor pozitív hitelbírálatra számíthatunk! Ezek után rátérhetünk az igazoló okmányokra. Első helyen a személyazonosító okiratok, úgymint személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél; ezek valamelyikével igazolhatjuk személyazonosságunkat. Emellett szükség lesz a lakcímkártyára is, valamint a munkabér igazolására szolgáló dokumentumra, ami lehet bérjegyzék, nyugdíjszelvény, bankszámlakivonat, munkáltatói igazolás, vagy postai szelvény. Ezek nem lehetnek egy hónapnál régebbiek, ellenkező esetben a bank érvénytelennek tekinti őket!

A gyorskölcsön igénylése tehát nem igényel hosszadalmas előkészületeket, és a feltételei is teljesíthetőek, és ha a karácsonyra való felkészüléshez hiányzik egy kisebb összeg, ennek igénybevételével hozzájuthatsz! Ha szükséged lenne gyorskölcsönre, oldalunkon összehasonlíthatod a legjobb ajánlatokat, és könnyedén kiválaszthatod közülük a legjobbat!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

Hitelkiváltás online – hogy intézzem?

2019.02.06.

A hitelkiváltás többnyire akkor kerül szóba, ha a hitelfelvevő már nem tudja fizetni a kölcsöneit. Könnyíteni szeretne a helyzetén, pedig nem csak ebben az esetben érdemes elgondolkodni rajta. Akkor is, ha a hitelkonstrukció már elavult, és egy lényegesen jobb ajánlatra cserélnénk le. A hitelkiváltás online is megoldható, de akad ezzel kapcsolatban pár dolog, amiket érdemes tudni.

Tovább olvasom
Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

Mit tegyünk, ha problémát jelent a törlesztőrészletek fizetése?

2023.11.17.

A törlesztőrészleteket fizetni kell. Ezt vállaltuk a szerződésben. De bárkivel történhet olyan, ami miatt gondot okozhat a részletek kifizetése. Milyen következményei lehetnek ennek? És mit tehetünk, hogy mérsékeljük a károkat? Szakértőnk minden felmerülő kérdésre választ ad.

Tovább olvasom
Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

2018.12.05.

Hogy miért éri meg a hitelkiváltás? Rengeteg jó indokunk van erre! Egy régi, elavult hitelkonstrukció, egy magas kamatozású kölcsön, több, egyre nehezebben törleszthető adósság, és ez csak pár lehetőség azok közül, amik miatt váltsd ki a hiteledet.

Tovább olvasom
Hiteleket válogatottan, egy oldalon

Hiteleket válogatottan, egy oldalon

2019.05.31.

Egy hitelfelvétel minden esetben nehéz dolog, és nem feltétlenül azért, mert a bankok olyan kemény követelményeket támasztanának; a megfelelő hitelkonstrukció megtalálása az esetek többségében rengeteg időt emészt fel. Szerencsére manapság már nem feltétlenül ez a helyzet, hiszen több lehetőség is kínálkozik arra, hogy a hiteleket válogatottan tudd átnézni, és ehhez nem is feltétlenül kell meglátogatnod egy hitelközvetítő irodát; elég hozzá az internet is!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával