Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

2019.03.10.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:51

Ha követed a blogunkat, akkor olvashattad már, hogy a kisebb-nagyobb pénzzavarok megoldására a gyorskölcsönöket, illetve az online hiteligénylést szoktuk javasolni. Hiszen ezekkel juthatsz a leggyorsabban pénzhez. A Cofidis kölcsönei szintén ebbe a kategóriába tartoznak. De azzal a különbséggel, hogy esetükben egy normál személyi kölcsönhöz juthatsz hozzá a lehető leghamarabb, kedvező feltételekkel és a lehető legkényelmesebben!

Cofidis kölcsönei – ahol a videóazonosítás nagy segítség!

A Cofidis kölcsöneit is igényelheted online, így a Fapados Kölcsönt, a Megújuló Hitelt és az Adósságrendező Hitelt is. Az igényléshez tartozik egy úgynevezett videóazonosítás is, aminek segítségével a lehető legkényelmesebbé válik a hitelfelvétel, hiszen el sem kell hagynod az otthonodat, ha pénzre van szükséged! A technikai feltételeknek kell csak adottnak lenniük, de ez manapság már szinte minden háztartásban fellelhető, ugyanis nem csak számítógépről, de okostelefonról, vagy tabletről is indítható a videóazonosítás. Ha asztali PC-ről kezdeményezed a hívást, akkor szükséged lesz webkamerára, hangszóróra és mikrofonra, vagy egy mikrofonos headsetre, a laptopoknál ezek többnyire beépítettek, a tableteknél és az okostelefonoknál pedig alapvető funkciónak számít a videohívások lebonyolítása. Olvass több információt a cofidis kölcsönökkel kapcsolatosan, ehhez nem kell mást tenned csak kattints ide!

 

Ha beszerezted a megfelelő dokumentumokat, amik a Cofidis kölcsöneinek igényléséhez szükségesek, akkor indulhat a dolog lényegi része! El kell olvasnod a szerződést, majd indítsd a videóazonosítást; ha az ügyintéző bejelentkezik, a többiről ő fog tájékoztatni. Természetesen meg kell adnod az adataidat, majd a rendszer ellenőrzi a technikai feltételeket, és csak ez után kerül sor magára a videóazonosításra. A következő lépésben fel kell töltened a dokumentumaidat, és végül megtörténik a hitelbírálat. Ha ezen is sikerül átmenned, akkor rövid időn belül megkapod a Cofidis kölcsönt, és folyósítják a számládra az igényelt pénzösszeget! Partnerünk személyi kölcsön ajánlatit is érdemes megnézni, ezt itt tudod!

 

Felkeltették az érdeklődésedet a Cofidis kölcsönei? Nem csodálkozunk, hiszen nem csak kedvezőek, de gyorsak és kényelmesek is. Hasonló lehetőségeket azonban más pénzintézetek is kínálnak, tehát mielőtt belevágnál a kölcsönigénylésbe, hasonlítsd össze az elérhető ajánlatokat oldalunk segítségével, hogy a legjobb mellett dönthess! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

Hiteledet, váltsd ki! Hogy miért?

2018.12.05.

Hogy miért éri meg a hitelkiváltás? Rengeteg jó indokunk van erre! Egy régi, elavult hitelkonstrukció, egy magas kamatozású kölcsön, több, egyre nehezebben törleszthető adósság, és ez csak pár lehetőség azok közül, amik miatt váltsd ki a hiteledet.

Tovább olvasom
Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

Budapest Bank személyi kölcsön, mit kell tudni?

2018.10.08.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg hitelt szeretnél felvenni, és a személyi kölcsönök között nézelődsz. Nem csoda, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hiteltípus, hiszen könnyen és gyorsan hozzáférhető, és hatalmas a választék belőle. Nálunk is számos bank ajánlatát találhatod meg, de most bővítjük a keretet a Budapest Bank személyi kölcsön termékeivel. Lássuk, mit kell tudni róluk!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön utazáshoz? Miért ne?

Személyi kölcsön utazáshoz? Miért ne?

2018.09.22.

Utazni mindig jó, de nyáron a legjobb! Sajnos nem mindig sikerül összespórolni az utazáshoz szükséges összeget, és vannak kihagyhatatlan lehetőségek is, amikre muszáj lecsapni. Szerencsére, lehet kölcsön utazáshoz is. azutazás költségeit könnyedén fedezheted kölcsönből is, amit ráérsz később visszafizetni!

Tovább olvasom
BAR listások is igényelhetnek kölcsönt?

BAR listások is igényelhetnek kölcsönt?

2017.11.22.

BAR listások csoportját két részre osztjuk, aktív és passzív státuszú ügyfél, nézzük meg, mikor és hogyan kerülhetünk fel.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával