Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

2019.02.01.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:16

Az online hiteligénylés ma már egyre több pénzintézetnél elérhető. Ami miatt komoly versenyhelyzet alakult ki a bankok között azzal kapcsolatban, hogy melyikük tudja a legkedvezőbb hitelkonstrukciót a lehető legrövidebb idő alatt folyósítani az ügyfelei számára. Az első fecskék után hamar megjelent szinte minden szolgáltató ezzel a lehetőséggel, így a Cofidis is. Ha a Cofidis hitelt gyorsan szeretnéd felvenni, akkor neked is az online igénylést kell választanod, hiszen így juthatsz a pénzhez a leggyorsabban!

Cofidis hitel gyorsan, online igényléssel

A Cofidis hitele gyorsan hozzáférhető, és az igénylése sem bonyolult. A feltételeknek kell megfelelned, illetve természetesen online kell igényelned. Az online hiteligényléshez is szükséges az egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolás. A kritériumoknak is meg kell felelned, vagyis a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím mindenképp szükséges! Emellett a KHR listán sem szerepelhetsz, de a psszív KHR elfogadható. Tehát ha tudod, hogy felkerültél rá, és a státuszod aktív, akkor nem érdemes leadnod a hiteligénylésedet. Automatikusan el fogják a hitelkérelmedet utasítani. Viszont ha ezeknek a feltételeknek megfelelsz, akkor semmi akadálya annak, hogy a Cofidis hitelt gyorsan felvehesd!

Partnerünknél tekintsd meg a legjobb ajánlatokat, itt!

Jó, ha tudod, hogy az online hiteligénylés csak részben történik az interneten. Mert papíralapú dokumentumokra ebben az esetben is szükség van, amiket vagy egy futár kézbesít a számodra. Aláírás után be kell küldened a bankfiókba, vagy neked kell bemenni értük, és ott aláírni. Ezt leszámítva azonban az egész folyamatot intézheted otthonról, vagy akár út közben is, hiszen a mobiltelefonodról is megoldható az, hogy a Cofidis hitelhez gyorsan hozzájuthass. Cofidis információkat itt olvashatsz tovább, kattints ide.

Ha úgy döntöttél, hogy hitelt veszel fel, és alapos mérlegelés után arra jutottál, hogy a Cofidis hitelét gyorsan szeretnéd megkapni, akkor online hiteligényléssel ezt könnyedén meg is valósíthatod. Mielőtt azonban belevágnál, tekintsd meg a többi pénzintézet ajánlatait is, és hasonlítsd is össze őket a Cofidis termékeivel, hiszen találhatsz kedvezőbbet! Oldalunk segítségével ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed lenne, keress bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

Akár 1 napon belül, gyorskölcsönhöz lehet jutni!

2017.12.18.

Akár 1 napon belül megvalósulhat gyorskölcsön igénylésed, természetesen ez adott pénzintézettől és konstrukciótól is függ.

Tovább olvasom
Jelzáloghitelt, akarok felvenni, mire érdemes figyelni?

Jelzáloghitelt, akarok felvenni, mire érdemes figyelni?

2018.07.14.

A jelzáloghitelt többnyire ingatlanvásárlásra szokás felvenni, bár ha szabad felhasználású, akkor gyakorlatilag bármire költheted, a lényeg a fedezet. Alaposan át kell gondolni, hogy mire, mennyit és hol veszel fel, mert akár rosszul is járhatsz, ha elhamarkodottan döntesz!

Tovább olvasom
Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

Budapest Bank kölcsön, nálunk is megtalálható!

2018.11.22.

Annak érdekében, hogy minél szélesebb választékot tudjunk mutatni a hozzánk látogatóknak kölcsönökből, igyekszünk bővíteni azon bankok listáját, ahol olyan hiteltermékeket lehet igényelni, amik számot tarthatnak az emberek érdeklődésére. A Budapest Bank kölcsön több konstrukciója elérhető oldalunkon, amivel megnöveljük az összehasonlítható hiteleink sorát, de röviden össze is foglaljuk, hogy mit lehet tudni róluk.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

Gyorskölcsön lehetőségeket szeretnél, egyszerű igénylésses és gyors folyósítással?

2019.04.16.

Gyorskölcsön lehetőségeket keresel? Ma már számos bank kínálja ezt a hitelkonstrukciót, így van miből válogatnod! A gyorskölcsön lényege a sebesség, vagyis az, hogy milyen gyorsan jutsz hozzá az igényelt pénzösszeghez; akkor szokták választani, ha sürgősen meg kell oldani egy kisebb pénzzavart.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával