Cofidis Fapados Kölcsön részletesen

A Cofidis Fapados Kölcsön egy kiemelkedően jó konstrukció, amelyet érdemes megismerned, ezért az alábbiakban kivesézzük Neked!

A Cofidis Fapados Kölcsön azon meglévő és leendő ügyfelek számára kínál tökéletes megoldást, akik szeretnének nagyobb pénzösszeghez jutni. Az elsőre szokásostól eltérőnek tűnő konstrukció valójában egy személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezet hozzá, szabadon felhasználható, az igénylése pedig gyors és viszonylag egyszerű, hiszen kevés dokumentumot kell hozzá beszerezni, és akár online is igényelhető.

A Fapados Kölcsön kondíciói

Ahogy a többi személyi kölcsön, úgy a Cofidis Fapados Kölcsön is szabad felhasználású, tehát bármire elkölthető egy utazástól kezdve a lakásfelújításon át egy autó megvásárlásáig. A THM 6,90% - 19,90%-ig terjedhet, a kamatozás a futamidő végéig fix. Az igényelhető hitelösszeg minimuma 500.000 forint, a maximuma pedig 10.000.000 forint, ami jelenleg az elérhető legtöbb, amit fedezet nélkül lehet igényelni. A futamidő azonban csak hasonló egy átlag személyi kölcsönéhez: 36-84 hónap, vagyis 3-7 év.

A Cofidis Kölcsön feltételei

Ha igényelni szeretnéd a Cofidis Fapados Kölcsönt, akkor természetesen teljesítened kell a bank feltételeit, azonban ezek egyrészt nem nehezek, másrészt semmiféle újdonságot nem tartalmaznak a többi személyi kölcsönhöz képest. A betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok megléte, illetve a bejelentett, állandó, magyarországi lakcím itt is alapvető, ahogy a beszerzendő dokumentumokban sincs semmi újdonság: a munkáltatói igazolást és a három havi bankszámlakivonatot minden személyi kölcsön igénylésénél elvárják. A jövedelemre vonatkozó elvárás minimálisan 130.000 forint, ám ez csak kisebb összeghez lesz elegendő; ha szeretnéd kihasználni a Cofidis Kölcsönben rejlő lehetőségeket, ennél jóval többet kell majd igazolnod.

A Cofidis Fapados Kölcsön további előnyei

Fontos, és ebben a hitelösszeg-kategóriában szinte egyedülálló, hogy a Cofidis Fapados Kölcsönt teljesen online is igényelheted, és nem szükséges emiatt felkeresned egy bankfiókot. Az új bankszámla nyitása a Cofidis Kölcsön esetében nem szükséges, és akciós engedményeket is igénybe vehetsz. A Kölcsön ráadásul passzív KHR-listások és egyéni vállalkozók számára is elérhető!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Cofidis Fapados Kölcsön, indítsd el az igénylését online, oldalunkról!

Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 8.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

Hitelkiváltó Kölcsön

THM

16,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 6.000.000 Ft

§

Hitelkiváltó Kölcsön

Adósságrendező Hitel

THM

15,35%

Futamidő

60 hónap

Hitelösszeg

3.000.000 Ft

§

Adósságrendező Hitel