Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Cofidis 100% online hitel – egyszerűbb, mint gondolnád!

2019.11.18.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 09:33

Számos alkalommal írtunk már a legújabb innovációról, az interneten igényelhető hitelkonstrukciókról, bár a „legújabb” talán nem a legjobb szó rá, hiszen már több mint egy éve hozzáférhető több pénzintézetnél. A Cofidis 100% online hitel igényelhető hitelei talán most Téged is meggyőznek, hogy nem szükséges bemenned egy bankfiókba, hanem elegendő leülnöd a számítógéped elé, és belevágni a hitelfelvételbe.

Cofidis 100% online hitel – egyszerűbb, mint gondolnád!

A Cofidis 100% online hitel hitelei között ugyanis könnyen megtalálod azt a hitelkonstrukciót, ami megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Videós azonosítással, illetve elektronikus aláírással a hitelfelvétel ideje alaposan lecsökken. Hiszen ha mindent a kezed ügyébe készítesz, akkor 10-15 perc alatt eljuthatsz odáig, hogy már csak a bank döntését, vagyis a hitelbírálatot kell türelmesen kivárnod. Fontos hozzátenni, hogy az elektronikus aláírás csak a Cofidis mobil applikációjával lehet igénybe venni. Ha ez nincs, akkor marad a videós azonosítás. Érdemes azonban letölteni az applikációt, hiszen nem biztos, hogy kallódik valahol egy igénybe vehető webkamera, illetve mikrofon, míg ez egy mobiltelefonban ma már alapfelszereltségnek számít.

Cofidis online hitel igényléséhez kattints ide!

A Cofidis 100% online hitelfelvétele csak pár lépésből áll. Amivel senkinek sem fog meggyűlni a baja. Az applikációban, illetve a Cofidis weboldalán meg kell keresned a hitelkalkulátort. Beállíthatod a hitelösszeget, amire szükséged van, majd kérheted is az előminősítést. Ha ezen átmész, akkor regisztrálnod kell, illetve be is kell jelentkezned az applikációba. Ami után következhet a videós azonosítás, majd a megfelelő dokumentumok feltöltése, és ekkor jöhet a várakozás a hitelbírálatra. Ha pozitív, és miért is ne lenne az, akkor már csak a szerződést kell aláírni, amit a mobil applikációban egyszerűen megtehetsz, illetve, ha a tanácsunk ellenére mégsem töltötted le, akkor papír alapon is megoldható.

Láthatod, hogy a Cofidis 100% online hiteleinek felvétele nem nagy ördöngösség, sőt, a legegyszerűbb hiteligénylési formák egyike. Viszont még mielőtt belevágnál, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, különös tekintettel azokra, amelyeknél online is igényelheted a kölcsönt, hiszen lehet, hogy jobb kondíciókat találsz. Kérdésed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

Banki hitelt válogatottan, oldalunk segítségével

2019.02.26.

A hitelfelvétel manapság már egyre egyszerűbb, hiszen minden pénzintézetnek van weboldala, ahol részletesen olvashatunk minden hitelkonstrukcióról. Ha valaki a legjobb banki hitelt szeretné megtalálni, akkor már arra sincs szükség, hogy egyenként végignézze az összes honlapot. Hiszen oldalunk segítségével pár kattintás alatt eljuthat a számára megfelelő kölcsönig.

Tovább olvasom
Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

Mit érdemes tudni a K&H lakáshitelről?

2020.12.10.

A K&H lakáshitel háromféle konstrukcióval kecsegtet, melyek mindegyike érdemes lehet a figyelmedre; az alábbiakból kiderül, hogy miért!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával