CIB személyi kölcsön – miért érdemes ezt a bankot választani?

Számos bank kínál személyi kölcsönöket, így rengeteg lehetőség közül lehet választani. Érdemes részletesebben is megismerni a CIB személyi kölcsön lehetőségeket, hiszen van pár előnye, amivel kiemelkedik a mezőnyből. Lássuk a részleteket!

A CIB személyi kölcsön ugyanúgy szabad felhasználású hitelkonstrukció, mint a többi pénzintézet hasonló típusú hitelterméke, viszont a kondíciói eltérnek. A legfontosabb jellemző, ami megkülönbözteti a CIB személyi kölcsönét a többi konstrukció nagy részétől, a felvehető hitelösszeg, ami akár 10.000.000 forint is lehet, a másik pedig a kamata, ami bizonyos feltételek teljesítése mellett 7,77%, a THM pedig ebben az esetben 8,17%, és ez a teljes futamidő alatt fix. A kamat maximuma 22,27%, a mértéke pedig aszerint változik, hogy az igénylőnek milyen a jövedelmi helyzete, illetve mekkora hitelösszeget kíván felvenni. A futamidő minimum 12, maximum 84 hónap lehet, illetve az AKTÍV450 és a Magnifica kamatkedvezménnyel 96 hónapig kitolható. Olvass több informáciüt a CIB hitelekkel kapcsolatosan, kattints ide!

A CIB személyi kölcsön feltételei ugyancsak hasonlóak, mint a többi hitelintézet által támasztottak; ez alól csak a minimálisan kötelező életkor a kivétel, ez ugyanis 20 év. Az érvényes személyazonosító okmányok megléte, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím és a három hónapos, határozatlan idejű munkaviszony, vagy – cégtulajdonos esetén – a 12 hónapnyi folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben viszont minden banknál alapfeltételnek számít. Ezeken felül csak a minimális jövedelmi elvárásokat szükséges teljesíteni, és természetesen kizáró ok a KHR listán való szereplés. Partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is érdemes megtekinteni, itt találod!

Ha fedezet nélküli, szabad felhasználású hitelt szeretnél felvenni, akkor a CIB személyi kölcsöne egy kifejezetten jó választás, ráadásul, ha a bank ügyfele vagy, akkor ezt már mobilalkalmazáson keresztül is megteheted! Mielőtt leadnád az igénylésedet, hasonlítsd össze a jelenleg elérhető ajánlatokkal, hiszen lehet, hogy találsz olyat, ami megfelelőbb lesz! Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!
Provident kölcsön Provident kölcsön Hirdetés

Ajánlott hitelek

Privát Minimum Kölcsön

THM

24,5%

Futamidő

12 - 60 hó

Hitelösszeg

200.000 Ft - 490.000 Ft

§

Privát Minimum Kölcsön

Provident Havi Kölcsön

THM

24,6%

Futamidő

30 hó

Hitelösszeg

600.000 Ft - 1.500.000 Ft

§

Provident Havi Kölcsön

Adósságrendező Hitel

THM

15,35%

Futamidő

60 hónap

Hitelösszeg

3.000.000 Ft

§

Adósságrendező Hitel