Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

2019.05.08.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 11:28

Ha hitelt keresel, akkor számos bank számtalan hitelterméke közül választhatsz. Nincs könnyű dolgod, hiszen ahány bank, annyiféle kondíció létezik ugyanarra a hitelre. Sőt, egyes bankoknak egyedi hiteltermékei is vannak, amik mind egy-egy speciális problémára nyújtanak megoldást. A Budapest Bank hitelei tökéletes példaként szolgálnak a fentiekre, és ha tovább olvasol, Te is megérted majd, miért mondjuk ezt!

Budapest Bank hitelei – általános összefoglaló

Nyilvánvalóan a Budapest Bank hitelei közül sem hiányozhat a személyi kölcsön, és mindjárt három verzióban is megtalálhatjuk! A „Privát Kölcsön”, a „Prémium Kölcsön Számlával” és a „Hűség Hitel” a kondícióikat tekintve könnyedén megkülönböztethetőek: az első és a harmadik átlagos, 20-25% közötti THM-mel vehető igénybe, a Privát Kölcsön esetében egy különlegességgel, a 70.000 forint elvárt jövedelemmel. A „Prémium Kölcsön Számlával” nevű konstrukció már sokkal érdekesebb, hiszen a THM 7,9%, ami a jelenleg elérhető legjobbak egyike, ha a személyi kölcsönöket nézzük! A felvehető hitelösszeg maximum 6.000.000 forint lehet, a feltételek pedig átlagosak, vagyis megegyeznek a többi bank esetében tapasztalhatóakkal. További információkat a hitelekkel kapcsolatosan itt találsz, kattints ide.

A jelzáloghitelek szintén szerepelnek a Budapest Bank hitelei között; a lakáshitel az elérhető kamatkedvezménnyel, Egyenlítő Konstrukcióban 2,3% THM-mel igényelhető, ami egyedülálló a piacon! Még a CSOK hitel esetében is magasabb a kamat, pedig az államilag támogatott! Természetesen a Budapest Bank hitelei közt elérhető szabad felhasználású jelzáloghitel, hitelkiváltó kölcsön „Enyhítő Hitel” néven, illetve a CSOK is, ráadásul a Budapest Banknak is van minősített, fogyasztóbarát lakáshitele.

Hogy a különlegességekről is szó essen, a Budapest Bank hitelei között felfedezhetünk egy „ECO Hitel” nevű konstrukciót, amit kifejezetten energetikai korszerűsítésre kínál a bank, illetve megtalálható még az áruhitel, a folyószámlahitel, a bankfióki autófinanszírozás és a hitelkártyák is. Partnerünk ajánlatait is ajánljuk figyelmedbe, kattints ide és tekintsd meg.

Ha érdekel a Budapest Bank hiteleinek egyike, akkor mielőtt igényelnéd, hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, hátha jobbat találsz! Oldalunkon ezt egyszerűen megteheted, és ha kérdésed van, akkor is segítünk: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Budapest Bank lakáshitelének – feltételek és követelmények

Budapest Bank lakáshitelének – feltételek és követelmények

2019.06.25.

Egy ingatlanvásárlási hitel felvétele talán a legbonyolultabb procedúra a hitelezés világában, hiszen számos dokumentumot kell beszerezni, és még több feltételnek és követelménynek kell megfelelni. Ha Te már átestél ezen, akkor tudod, mit jelent ez, ha viszont még nem, akkor érdemes lehet elolvasnod az alábbi cikkünket: megmutatjuk neked a követelményrendszert a Budapest Bank lakáshitelének feltételeit.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

Személyi kölcsönre van szükséged? Bemutatjuk a Budapest Bank Prémium kölcsöneit!

2021.09.21.

A Budapest Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete. Régóta áll a szolgálatunkban különböző termékeivel. A lakossági termékek közül is kiemelkednek a Prémium termékek. Megnéztük, hogy juthatunk ezek hozzá, és milyen feltételekkel.

Tovább olvasom
Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

Bankfúzió: Mit kell tudniuk a Budapest Bank ügyfeleinek?

2022.03.16.

Nem túl gyakori Magyarországon a bankfúzió, de egy éven belül kettő biztosan lesz. Mindkettő a Magyar Bankholdinghoz köthető, és az elsőben a Budapest Bank és az MKB Bank fog egyesülni. Utánajártunk, hogy ügyfélként hogyan érinthet ez bennünket. Mutatjuk, hogy mit kell tudniuk erről a Budapest Bank ügyfeleinek. Kérdések és válaszok.

Tovább olvasom
Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

Budapest Bank hitel – milyen termékeket kínál a Budapest Bank?

2019.02.04.

A hitelfelvétel manapság számos banknál lehetséges, azonban akadnak kiemelkedő szereplők a magyar pénzpiacon; ezek egyike a Budapest Bank. Attól függetlenül, hogy milyen típusú hitelkonstrukcióban gondolkodunk, a Budapest Bank hitel, amit érdemes górcső alá venni, hiszen rendkívül kedvező lehetőségeket tartogatnak a számunkra. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával