Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Banki hitelek – hogy érdemes elindulni a hitelkérelemmel?

2019.03.16.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 22. 20:02

A banki hitelek felvétele egyszerű, de nem mindegy, hogy milyen hitelről beszélünk. Többféle hitelkonstrukció létezik, és mindegyiknek más és más a feltételrendszere, ezért most inkább csak azokat a lépéseket vegyük át, amelyek minden hitelfelvétel előtt szükségesek ahhoz, hogy Te, mint hitelfelvevő, könnyen vedd az akadályokat.

Banki hitelek – hogy érdemes elindulni a hitelkérelemmel?

Mielőtt megnézed a banki hitelek feltételeit, gondold át, hogy mire is van pontosan szükséged. Ha lakást akarsz vásárolni, akkor nyilván egy lakáshitel lesz a megfelelő. Ha mondjuk autót, akkor már bonyolultabb a helyzet, hiszen ezt megteheted személyi kölcsönből, illetve autóhitelből is. Érdemes minél alaposabban tájékozódnod a lehetőségekről, hiszen jó döntést csak akkor hozhatsz, ha mindennel tisztában vagy; ebben segítségedre lesz oldalunk, illetve a blogban található írásaink. Tekintsd meg partnerünk legjobb lakáhitel és személyi kölcsön ajánlatait, kattints ide!

 

Ha megvan az, hogy melyik banki hitelt fogod felvenni, akkor választanod kell egy olyan pénzintézetet, amelyik a legjobb ajánlatot nyújtja. Ez után pedig azt kell megtudnod, hogy mik a kölcsön feltételei. Erről többnyire részletes tájékoztatást találsz az adott pénzintézet weboldalán, de több honlap is foglalkozik hitelekkel és azok részletezésével. A kritériumok teljesíthetőségének vizsgálata a következő lépés, és ha ez sikerül, akkor már csak be kell szerezned a szükséges dokumentumokat, amiket a banki hitel felvételekor be kell nyújtanod a bank számára. Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a kölcsönfelvétele előtt, akkor nincs más dolgod csak olvasd el a legjobb cikkeket, itt!

 

Egy lépést még mindenképp meg kell tenned, ez pedig a banki hitellel felvenni kívánt pénzösszeg helyes meghatározása, hiszen az adósságfék-szabályozás miatt ma már nem vehetsz fel akkora kölcsönt, aminek a törlesztőrészlete több mint a jövedelmed fele, illetve nettó 400.000 forintos jövedelem esetében a 60%-a.

 

Ha banki hitelt szeretnél felvenni, akkor a pénzintézet és a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásához vedd igénybe oldalunk segítségét, hiszen nálunk könnyen összehasonlíthatod őket, és így egyszerűen rátalálhatsz arra, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek! Ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

15,41% - 15,67%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Legjobb autóhitelt keresed?

Legjobb autóhitelt keresed?

2019.04.29.

Autót szeretnél vásárolni, és ehhez a legjobb autóhitelt keresed? Szinte minden pénzintézetnél találhatsz olyan hitelt, amit autóvásárlásra kínálnak, így a választék bőséges, neked csak döntened kell, hogy melyikre adod le az igénylésedet. Van azonban néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni még a hitel felvétele előtt, ugyanis ezek alapján dől el, hogy jól jársz-e a hitelügylettel.

Tovább olvasom
Hitel fedezet nélkül

Hitel fedezet nélkül

2019.04.02.

Hitel fedezet nélkül gyakorlatilag nem létezik, hiszen nincs olyan bank, amelyik csak úgy folyósít egy bármekkora összeget. Persze ez akkor nem igaz, ha a fedezetet szó szerint értelmezzük. Ez többnyire valamilyen ingatlan, de lehet ingóság is. Minden egyéb esetben a fedezetet a fizetőképesség jelenti, amit igazolni kell.

Tovább olvasom
Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

Hitelkiváltó hitel? Ez mit jelent?

2019.03.06.

A törlesztőrészletek többnyire emelkedtek az utóbbi években, de a jövedelmek mértéke ezt nem feltétlenül követte, így a legtöbb háztartásnak egyre nagyobb gondot jelent a törlesztés megoldása. Ha Neked is egyre nagyobb probléma a hiteleid visszafizetése, akkor érdemes elgondolkodnod egy hitelkiváltó hitel felvételén.

Tovább olvasom
Sberbank hiteleinek jellemzői

Sberbank hiteleinek jellemzői

2019.01.15.

Az utóbbi időben felpörgött a hitelfelvételi kedv, a bankok pedig igyekeznek igazodni a megváltozott igényekhez. A Sberbank is kijött néhány hitelkonstrukcióval, ami alapjaiban rázta meg a magyarországi hitelpiacot, hiszen a kamatokat a lehető legalacsonyabbra sikerült beállítani, amivel komoly fejfájást okoztak a konkurenciának. Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor érdemes neked is ismerni a Sberbank hiteleinek jellemzőit, hogy a megfelelő döntést hozhasd meg.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával