Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Átmeneti pénzzavarba kerültél? Akkor itt vannak a gyorskölcsönök!

2018.07.18.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 09:01

Mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavarba kerül, és gyors segítségre van szüksége. Szerencsére van megoldás az ilyen helyzetekre, mégpedig a gyorskölcsönök adnak segítséget!

Átmeneti pénzzavarba kerültél? Akkor itt vannak a gyorskölcsönök!

A gyorskölcsön nevében benne van a legfőbb előnye is. Gyorsan hozzájuthatsz, emellett egyszerűsített a felvétel folyamata, akár online is igényelheted, és kis összeget is felvehetsz. Ha tényleg csak átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a gyorskölcsönök nyújtanak Neked való segítséget, ugyanis akár 30.000 forintot is igényelhetsz! Mivel szabad felhasználású konstrukcióról van szó, nem kell igazolnod semmilyen hitelcélt, vagyis az átmeneti pénzzavar megszüntetésére költheted.

Az ilyen jellegű anyagi gondokra jellemző, hogy minél előbb szeretnénk rájuk megoldást. Ha te is így vagy ezzel, akkor a gyorskölcsönnel jól fogsz járni, mert ha online és videóazonosítással adod be a banknak a hiteligénylésedet, akkor – szerencsés esetben – 24 órán belül a számládra kerül az igényelt pénzösszeg, amit azonnal fel is használhatsz bármire! A feltételeket persze teljesítened kell, és a szükséges dokumentumokkal is muszáj rendelkezned, de ha ezek beszerzése nem okoz problémát, akkor tényleg gyorsan megoldhatod az átmeneti pénzzavarodat!

Mielőtt meghoznád a döntést, hogy hol is vennéd fel a gyorskölcsönt, mérlegelj, hiszen érdemes figyelembe venni a THM-et és a futamidőt! Csak azt a kis összegű hitelt vedd fel, ami minden tekintetben megfelel Neked! Jó tudni, hogy a gyorskölcsönök általában magasabb kamatozásúak, mint például egy személyi kölcsön, emellett még a futamidő is rövidebb. Alaposan gondold át, hogy megéri-e felvenned az adott gyorskölcsönt, vagy jobban járnál, ha egy másikat választanál helyette!

Ha kis összegű hitelre lenne szükséged, akkor mindenképp vesd össze a gyorskölcsönökkel foglalkozó pénzintézetek ajánlatait oldalunk segítségével, majd válaszd azt, amelyik a számodra leginkább megfelel! Kérdésed, észrevételed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

Adósságod túl sok? Nézzük milyen lehetőségeid vannak.

2018.10.17.

Ha túl sok az adósságod, és már nem bírod fizetni, akkor több lehetőséged is van, de mi most csak azokat nézzük meg, amiket egy bank segítségével tudsz igénybe venni. Természetesen mind a kettő hitel, de még mielőtt bezárnád az oldalt, mert nem akarsz több kölcsönt felvenni, épp ellenkezőleg, hadd szóljunk: mindkettő komoly segítség lehet az anyagi gondjaid megoldásában!

Tovább olvasom
Hol érdemes személyi kölcsönt felvenni?

Hol érdemes személyi kölcsönt felvenni?

2018.05.31.

Ahhoz, hogy egyértelműen meg tudjuk válaszolni a kérdést, miszerint hol érdemes felvenni a személyi kölcsönt, több szempontot is meg kell vizsgálni, hiszen nem minden bank kínálja ezt a hitelterméket ugyanolyan feltételekkel. Ráadásul a személyi kölcsönnek többféle verziója is megtalálható a piacon, tehát érdemes alaposan mérlegelni, hogy melyiket is vegyük fel!

Tovább olvasom
Melyik lakástakarék a megfelelő?

Melyik lakástakarék a megfelelő?

2018.04.16.

Ha befektetést keresel, akkor talán a lakástakarék, vagyis az LTP a legjobb választás, mert mással gyakorlatilag nem érhető el 10% feletti hozam ekkora biztonság mellett; igaz, némileg korlátozott, hiszen ingatlancélra kell fordítanod.

Tovább olvasom
MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával