Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Akolcson, mit nyújthat neked?

2017.12.15.
Szerző: akolcson.hu
Utoljára módosítva: 2021. szeptember 23. 20:40

Akolcson.hu ahol a legjobb ajánlatok kezdődnek, több bank termékeit mutatjuk meg számodra, ezért kedvedre tudsz válogatni az ajánlatok között és 1 perc alatt online le is tudod adni az ígénylésedet.

Akolcson, mit nyújthat neked?

Akolcson.hu – Manapság mindenki vásárol és elad, ki lakást, ki autót, vagy éppen használati tárgyakat. Az előbbihez minden esetben szükség van kisebb-nagyobb összegekre, amit nem mindig tudunk egyben előteremteni. Ilyenkor két lehetőség létezik: vagy gyűjtögetünk, vagy hitelt veszünk fel. Ha az utóbbit választjuk, az jár ugyan némi költséggel, viszont sokkal hamarabb hozzájuthatunk az áhított végcélhoz, azaz előbb vehetjük meg az új otthonunkat, autónkat, vagy bármit, amire egyébként hosszú évekig kellett volna pénzt félretennünk.

Ha megtaláltál minket, akkor valószínűleg te is a hitelfelvételben gondolkodsz. Mindegy, hogy személyi kölcsönt, gyorskölcsönt, adósságrendező hitelt, vagy jelzáloghitelt szeretnél felvenni, nálunk jó helyen jársz! Oldalunkon minden olyan információt megtalálsz az összes hiteltípusról, ami alapján könnyedén eldöntheted, hogy megéri-e felvenni őket. Nem minden hitel követeli meg ugyanazokat a lépéseket és kritériumokat, amik teljesítésekor már bízhatsz a pozitív hitelbírálatban, de ezeket a különbségeket könnyen megtalálod nálunk. Emellett nagyon fontos, hogy a lehetőségeidtől függetlenül is a lehető legjobb ajánlatot válaszd, ezért létrehoztunk egy összehasonlító rendszert, amiben a legtöbb pénzintézet konstrukcióit megtalálhatod és össze is hasonlíthatod. Tehát ha itt vagy, akkor a legjobb helyen jársz; nem kell bankról bankra járnod azért, hogy mindent megtudj a felvenni kívánt hitelről, hanem néhány kattintással eljuthatsz a legmegfelelőbb konstrukcióig! Sőt, egyes esetekben akár online is igényelheted a kölcsönt, ami még több előnnyel jár!

És ha ez nem lenne elég, még abban is segítünk, hogy ha a takarékoskodás mellé tennéd le a voksod, akkor se maradj segítség nélkül! Nálunk lakás-takarékpénztárak ajánlatait is összehasonlíthatod, hogy a legkedvezőbbe fektethesd a pénzed!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Promóció

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - „A” ügyfélminősítés

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Promóció

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

THM

12,67% - 14,92%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

3.000.000 Ft - 10.000.000 Ft

Promóció

További blogbejegyzések

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

Gyors adósságrendező hitel – melyik banknál érdemes igényelni?

2019.07.03.

Sokfelé kell törlesztéseket fizetned, és már nem bírod követni? Egyre nőnek a terheid, és szeretnél könnyíteni rajtuk? Akkor egy gyors adósságrendező hitel lesz számodra a megoldás!

Tovább olvasom
MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

MiniKölcsönt, akár 1 óra alatt!

2018.07.20.

Minikölcsönt érdemes megjegyezned ezt a nevet, ha kisebb összegre lenne szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor megtaláltad azt, ami kihúz a bajból! A MiniKölcsönnel gyorsan és egyszerűen juthatsz pénzhez, és rövid futamidővel fizetheted vissza! Lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom
Hiteligénylés feltételei

Hiteligénylés feltételei

2019.04.09.

Attól függően, hogy milyen típusú kölcsönt szeretnénk felvenni, a hiteligénylés feltételei változhatnak, hiszen nem mindegy, hogy fedezet nélküli személyi kölcsönről, vagy ingatlanhitelről van szó. Alapfeltételek természetesen mindkét hiteltípusnál vannak, és meg is egyeznek, de az ingatlanhitelnél valamivel több kritériumot kell teljesíteni. Lássuk, mik ezek!

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel előnyei

Az adósságrendező hitel előnyei

2021.10.01.

Az adósságrendező hitellel kiválthatjuk meglévő hiteleinket egyetlen újra. Így havonta csak egy törlesztőrészletet kell fizetnünk, és csökkennek a kiadásink is. Mikor érdemes egy hitelbe rendezni az adósságainkat? Mire figyeljünk az adósságrendező hitel kiválasztásakor? Mikor éri meg nekünk? Utánajártunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával